imdat !!!!!! bakmadan geçmeyin .gba oyunlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alperen_35

Üye
    Konu Sahibi
imdat !!!!!! bakmadan geçmeyin .gba oyunlar
arkadaşlar .gba oyunlar nasıl yüklenir lütfen yardım !!!!!!:agla

• Beğen
Tepkiler: mehmet_budakk, dayan_69, habbuj ve 1 kişi daha

ruulky

ruulky

Üye
vbag emulatoru yukle hafıza kartına , yukledıgın zaman karta vbag adlı klasör acılacak.indirdigin gba romlarını rardan cıkar bu klasöre at sonra vbag emulatorunu ac bu kadar.
:oke:

KuT§H@L_®@p©hİ™

KuT§H@L_®@p©hİ™

Üye
.gba oyunları nedir ya?Biraz bilgi alabilirmiyim.Ayrıca n72 ye uyumlu mu???

alperen_35

Üye
    Konu Sahibi
çok saol da vbag ı nereden bulabilirim

ruulky

ruulky

Üye

bu linki indir vbag ı telefona yukle vbagxi pc de ac imei numaranı yaz active codun cıksın onu vbag ı actıktan sonra seceneklerde active tıkla oraya yaz emulator hazır.linktekı oyunları vbag klasörüne at vbag ı tekrar actıgında oyunlar gozukur.:oke:

alperen_35

Üye
    Konu Sahibi
vbag ı telefona yukle vbagxi pc de ac imei numaranı yaz active codun cıksın onu vbag ı actıktan sonra seceneklerde active tıkla oraya yaz emulator hazır.linktekı oyunları vbag klasörüne at vbag ı tekrar actıgında oyunlar gozukur.:oke:[/QUOTE]
abi imei nedir
:agla

lovestar

lovestar

Üye
*#06# yaz telefonda okeyle 15 haneli bir numara cıkar.bu senin imei kodun dur.sonra arkadaşın dediği gibi vbag exe çalıştır pcde kodu içine yaz sanırım mailinide istiyodu arkadaşın upload ettiği nasıldır bilmiyorum.sonra telefonda imeini girdikten sonra de cıkan kodu yazıyosun vbag de.oyunları hafuza kartında e/data/others/vbag gba rom klasörüne atıyosun.iyi eğlenceler...

al dostum bu kendi kullandığım emülator s60 v3 olanını yükle telefonuna kendinden aktif bir uygulamadır.hiç uğrasma imei falan.telefonun tarihini 2007 yap öle yükle...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt