[Imanli Studios] Hill Can Racing Revizyon Demo S^1 S^3 Anna Belle

Sponsorlu Bağlantılar

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
    Konu Sahibi
[Imanli Studios] Hill Can Racing Revizyon Demo S^1 S^3 Anna Belle
Sadece denenmesi amaçlı paylaşıyorum arkadaşlar.Eğer oyunda tüm objeler görünmezse tuşları kilitleyip açın.Tuşları daha altlarda konumlandrımayı ve fiziksel olarak büyütmeyi düşünüyorum.Diğer iki aracımız olacak.Biri Dodge Charger SRT8.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: memedizeka, arslanla, MaxipmaN ve 2 diğerleri

M@cros

M@cros

Üye
Adam araba sürerken ayakta gidiyor.:)

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
    Konu Sahibi
Son teknoloji :ehe Şaka bir yana biraz alta çekeyim hergeleyi :D

fayzteck

fayzteck

Üye
Java olarak mı yapıyosun ? Neden uzantısı wgz

- - - Eklendi - - -

Yönlendirmeyi tuşlara koymuşsun ama bence o tuşları daha şeffaf görünüm olsun.böyle çok tuhaf duruyo.çıkış dügmesi de şart tabi :))

• Beğen
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
    Konu Sahibi
Java olarak mı yapıyosun ? Neden uzantısı wgz

- - - Eklendi - - -

Yönlendirmeyi tuşlara koymuşsun ama bence o tuşları daha şeffaf görünüm olsun.böyle çok tuhaf duruyo.çıkış dügmesi de şart tabi :))
Çıkışı var aslında ama wgzde işe yaramıyor :( Tuşları şeffaf yapmayı deneyim hemen.Adobe Flash ile yapıyorum.Uzun tıklamalarda flash menüsünün görünmemesi için wgz şeklinde :)

- - - Eklendi - - -

Tuşlar şeffaf.Alpha'sı 57'de.Boyutu daha büyük ve konumu daha altta.

- - - Eklendi - - -

Sürüm 2.1

Ekli dosyalar

dinemo

dinemo

Üye
yol bitiyor bide düşüyor ilerisi gelcekmi

• Beğen
dinemo

dinemo

Üye
inşallah

• Beğen
fayzteck

fayzteck

Üye
Çıkışı var aslında ama wgzde işe yaramıyor :( Tuşları şeffaf yapmayı deneyim hemen.Adobe Flash ile yapıyorum.Uzun tıklamalarda flash menüsünün görünmemesi için wgz şeklinde :)

- - - Eklendi - - -

Tuşlar şeffaf.Alpha'sı 57'de.Boyutu daha büyük ve konumu daha altta.

- - - Eklendi - - -

Sürüm 2.1

Bak böyle daha hoş durmuş :) yalnız şöyle bi sıkıntı var .yön tuşlarından sag yön tuşuna basıldıgında arabanın içindeki adam katmanı hemen kayboluyo.sol yön tuşunda ise bazen gelip bazen gidiyo arabanın içindeki adam.birde araba katmanlara çarptıgında aslında yukarı aşagı gibi tepkiler verse güzel olur.yani sadece resim olarak duruyo dümdüz.adobede kemik eklemeyi biliyo musun katmana ? o şekilde arabaya dedigim özelligi ekleyebilirsin

• Beğen

MaxipmaN

Üye
şahin koy yanlaya yanlaya gidek :ehe

• Beğen
palpolisi

palpolisi

Üye
alem Android de neler yapıyo bizim nokia da uğraştığımıza bak nerden aldım bu nokia yi ya tablette oynuyorum bi bakın ben çektim

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

MaxipmaN

Üye
alem Android de neler yapıyo bizim nokia da uğraştığımıza bak nerden aldım bu nokia yi ya tablette oynuyorum bi bakın ben çektim

iyiymiş tam benlik oyun

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
    Konu Sahibi
şahin koy yanlaya yanlaya gidek :ehe
:ehe
Bak böyle daha hoş durmuş :) yalnız şöyle bi sıkıntı var .yön tuşlarından sag yön tuşuna basıldıgında arabanın içindeki adam katmanı hemen kayboluyo.sol yön tuşunda ise bazen gelip bazen gidiyo arabanın içindeki adam.birde araba katmanlara çarptıgında aslında yukarı aşagı gibi tepkiler verse güzel olur.yani sadece resim olarak duruyo dümdüz.adobede kemik eklemeyi biliyo musun katmana ? o şekilde arabaya dedigim özelligi ekleyebilirsin
Onu bilmiyorum ama adamın kaybolması meselesi şu :
ileri giderken arkaya kaçıyor,durunca meydana çıkıyor.
geri giderken meydanda,durunca arkaya kaçıyor.
Kemik eklemeyi de araştırırım olmadı üstadım var :D

- - - Eklendi - - -

Harika bir şey bu kemik sistemi
[video=youtube;eHph6zdp-bw]http://www.youtube.com/watch?v=eHph6zdp-bw[/video]

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
araba çok hoş olmuş ama adam hem ayakta gidiyor hemde geri geri giderkende yönü sabit kalıyor :oke:

• Beğen
fayzteck

fayzteck

Üye
:ehe

Onu bilmiyorum ama adamın kaybolması meselesi şu :
ileri giderken arkaya kaçıyor,durunca meydana çıkıyor.
geri giderken meydanda,durunca arkaya kaçıyor.
Kemik eklemeyi de araştırırım olmadı üstadım var :D

- - - Eklendi - - -

Harika bir şey bu kemik sistemi
[video=youtube;eHph6zdp-bw]http://www.youtube.com/watch?v=eHph6zdp-bw[/video]

Kemik yöntemi çok kullanışlı çogu şeyi halledersin.eger fikrimi sorarsan adam hep sabit dursun.yani düşünüp yaptıgın şey insanın aklına hemen gelmiyor :)

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
2.1 sürümü daha iyi olmuş :oke:

• Beğen
fayzteck

fayzteck

Üye
Sağol prom

son demek istediğini anlamadım?

Yani diyosun ya hani adam arkaya çekiliyor felan.mesela ben onu o şekilde algılamadım.hep sabit dursun demek istedimde biraz karışık konuşmuşum kusura bakma :))

• Beğen
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
    Konu Sahibi
Yani diyosun ya hani adam arkaya çekiliyor felan.mesela ben onu o şekilde algılamadım.hep sabit dursun demek istedimde biraz karışık konuşmuşum kusura bakma :))
önemli değil canım :) konuya gelirsek zaten adamın arkaya çekilmesini vs ben yapmıyorum :D Kendiliğinden oluyor :)

- - - Eklendi - - -

Yalnız kemik yöntemi CS4'teymiş,o sorun değil indiririm ama AS3 destekliyormuş sadece :(

• Beğen
Tepkiler: IThacker
fayzteck

fayzteck

Üye
Katman olarak eklerken adamla arabayı bir ekle.birleşik olsunlar yani.adam ayrı katmanda oldugu için öyle.sabit olsunlar.tek bi nesne gibi ?

• Beğen

Üst Alt