Aksiyon [Imanli Studios] Flappy Bird v2.00 Symbian^3 (fixed)

elinize sağlık çok güzel olmus yanlız ufak bi hatası var oyun biraz yavaş bu sorunuda çözebilirseniz tam olucak .)

Tepkiler: Cihanî Sultan

Emre

Üye
Oyunu Google Play Kaldırmışlar Biz yapsak'ta bir işe Yaramaz Star Buttonu Eklendi OYUN DÜZENE Sokuldu
NoT Oyunu Oynarken sol Cift Tıklayıp Tıklayıp Oynayacaksın

tupyupp

Üye
bu Niye ucmuyor basıyorum basıyorum olmuyor

OG_Ömer

Üye
Kardeşim emre aktaş . Her şey çok güzel sadece biraz daha uzakta olursa iyi olur boyutu küçülürse yani birde kuş biraz daha hızlı olsa oyun cok coı benziycek ve cok güzel olacak

OG_Ömer

Üye
Bu arada ucması için biraz basılı tutmak gerekiyor bilmeyenler için

tupyupp

Üye
kuşun hızı artmalı ve görüntü küçülmeli Başka eksik Yok bence

Emre

Üye
Üzgünüm Arkadaşlar Lumia'am Bugün Elime Geçti Artık Symbian İle uğraşmayacagım Teşekkürler.

mtf33e

Üye
ya bnm bi sorunum var.dosyaı indirdim ama oyunu kuramıyorum.sis uzantılı olmadığı içinmi.telefonum c6-01.yardımcı olursanız sevinirim.sınıfda herkes bu lanetoyunu oynuo.bn gariban gibi kaldım aralarında

Konu Sahibi
ya bnm bi sorunum var.dosyaı indirdim ama oyunu kuramıyorum.sis uzantılı olmadığı içinmi.telefonum c6-01.yardımcı olursanız sevinirim.sınıfda herkes bu lanetoyunu oynuo.bn gariban gibi kaldım aralarında
Hangisini indirirsen indir dosya yöneticisini açıp dosyaya bastığında kurmaya başlaması lazım

M@cros

Üye
Böyle bir oyunla nasıl hava atılırsa artık

asigsasi

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Tepkiler: ultrabal10, OG_Ömer, Cihanî Sultan ve 1 kişi daha
flappy nin 360*640 ini yapabilirmisin ?

fayzteck

Üye
Teşekkürler.fakat flappy bird istiyoruz

bende ne zamandır uğraşıyorum sen çıkartmışsın 21 destekşenmiyo dedi fla ya çevirdim ki sen çoktan yapmışsın eline sağlıkAma bu oyun sıfırdan yapılabilir gibi durmuyomu can ?

Yavaş çalışıyor ama beğendim eline emeğine sağlık