asigsasi Üye Emre aktaş' Alıntı: yok uğraşıyoruz CSS Ve Js Html5 Bilgim var Merak Etme Genişletmek için tıkla ... amaç birebir portlamak galiba iş inada bindi kolay gelsin
Emre aktaş' Alıntı: yok uğraşıyoruz CSS Ve Js Html5 Bilgim var Merak Etme Genişletmek için tıkla ... amaç birebir portlamak galiba iş inada bindi kolay gelsin
Emre Üye @tupyupp kardeş oyunu Yaptık Ama Simdide Oyunun Touch Çalışmıyor Yapacağım orası Kesinde Bu oyuna Deymez Karşınıza Temple Run İle çıkacağım İnşallah Bir projem var Ona Bakıyorum Adı huhti run 2 Flappy Uçuyor Ama Nereye Uçtu Beli Değil
@tupyupp kardeş oyunu Yaptık Ama Simdide Oyunun Touch Çalışmıyor Yapacağım orası Kesinde Bu oyuna Deymez Karşınıza Temple Run İle çıkacağım İnşallah Bir projem var Ona Bakıyorum Adı huhti run 2 Flappy Uçuyor Ama Nereye Uçtu Beli Değil
Emre Üye tupyupp' Alıntı: Olacak gibi mi abi Genişletmek için tıkla ... niye bu'kadar Aceleyle Getiriyorsun kardeş Emre Huhti Run 1 Tmm 2 versiyona başladım konu Olarak ikisini'de Vereceğim
tupyupp' Alıntı: Olacak gibi mi abi Genişletmek için tıkla ... niye bu'kadar Aceleyle Getiriyorsun kardeş Emre Huhti Run 1 Tmm 2 versiyona başladım konu Olarak ikisini'de Vereceğim
M@cros Üye Emre aktaş' Alıntı: niye bu'kadar Aceleyle Getiriyorsun kardeş Emre Huhti Run 1 Tmm 2 versiyona başladım konu Olarak ikisini'de Vereceğim Genişletmek için tıkla ... En son tetrise bağlanacak gibi geliyor bana ama hadi bakalım.
Emre aktaş' Alıntı: niye bu'kadar Aceleyle Getiriyorsun kardeş Emre Huhti Run 1 Tmm 2 versiyona başladım konu Olarak ikisini'de Vereceğim Genişletmek için tıkla ... En son tetrise bağlanacak gibi geliyor bana ama hadi bakalım.
GökhanERMCLR Üye Ya arkadaslar cok güzel de temple run istemiyoruz FLAPY istiyoruz daha doğrusu kuzen istiyo
GökhanERMCLR Üye Emre aktaş' Alıntı: Başarısız oldu Oyun Yüzünden Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... bu calısmıyorumu ? başarısız oldu derken ne demek istediniz ?
Emre aktaş' Alıntı: Başarısız oldu Oyun Yüzünden Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... bu calısmıyorumu ? başarısız oldu derken ne demek istediniz ?
GökhanERMCLR Üye Emre aktaş' Alıntı: Çalışıyor'da çok Zor Genişletmek için tıkla ... elimdede symbian cihaz yokki bakamıyorum... Kasıyo dmi ?
Emre aktaş' Alıntı: Çalışıyor'da çok Zor Genişletmek için tıkla ... elimdede symbian cihaz yokki bakamıyorum... Kasıyo dmi ?
tupyupp Üye Bu normalinden de zor olmuş hiç boru geçemedim Abi aslında cihani sultanın paylaştığı iyi ama kasma yapıyor o kasma giderilmez mi
Bu normalinden de zor olmuş hiç boru geçemedim Abi aslında cihani sultanın paylaştığı iyi ama kasma yapıyor o kasma giderilmez mi
GökhanERMCLR Üye Emre aktaş' Alıntı: Sıfır kasma Oyun Süper'de biraz Zorluyor Genişletmek için tıkla ... tamam o zaaman zaten kendisi de zor ama çok zorsa mesela biraz kuşun zıplama gücünü düşüremezmiydiniz az zıplasaydı ? Yapılmıyormu acaba
Emre aktaş' Alıntı: Sıfır kasma Oyun Süper'de biraz Zorluyor Genişletmek için tıkla ... tamam o zaaman zaten kendisi de zor ama çok zorsa mesela biraz kuşun zıplama gücünü düşüremezmiydiniz az zıplasaydı ? Yapılmıyormu acaba
Emre Üye GökhanERMCLR' Alıntı: tamam o zaaman zaten kendisi de zor ama çok zorsa mesela biraz kuşun zıplama gücünü düşüremezmiydiniz az zıplasaydı ? Yapılmıyormu acaba Genişletmek için tıkla ... oyun Deniyorum Ses Dosyası falan filan Boruları Küçük Yapacağım
GökhanERMCLR' Alıntı: tamam o zaaman zaten kendisi de zor ama çok zorsa mesela biraz kuşun zıplama gücünü düşüremezmiydiniz az zıplasaydı ? Yapılmıyormu acaba Genişletmek için tıkla ... oyun Deniyorum Ses Dosyası falan filan Boruları Küçük Yapacağım
GökhanERMCLR Üye Emre aktaş' Alıntı: oyun Deniyorum Ses Dosyası falan filan Boruları Küçük Yapacağım Genişletmek için tıkla ... hangi programları kullanıyorsun kardeş ?
Emre aktaş' Alıntı: oyun Deniyorum Ses Dosyası falan filan Boruları Küçük Yapacağım Genişletmek için tıkla ... hangi programları kullanıyorsun kardeş ?
Emre Üye GökhanERMCLR' Alıntı: hangi programları kullanıyorsun kardeş ? Genişletmek için tıkla ... css Javascript html filan falan soru mu bu ?
GökhanERMCLR' Alıntı: hangi programları kullanıyorsun kardeş ? Genişletmek için tıkla ... css Javascript html filan falan soru mu bu ?