imageshack.us ' a üye olmazsan yüklenen resimleri açmıyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
imageshack.us ' a üye olmazsan yüklenen resimleri açmıyor.
arkadaşlar bu gün başıma geldi...

maxicep' e linki verilmiş imageshack.us sitesine yüklenen resimleri görebilmek için... üyelik almak zorunda kaldım...

bir başka pencerede imagesak.us 'a üye olarak girdim böyle bir sorun kalmadı

yoksa resimler yerine dondurulmuş kurbağa gösteriyorlar.

böyle bir durum var haberiniz olsun...

ikincisi daha iyi bir öneriniz varsa önerilerinize açığım

teşekkürler.

hayırlı maxicepler.

• Beğen
Tepkiler: jejep

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
İmageshack.us un geçtiği yeni sistem , amaçları üye çekmek.

Bu durumdan şuan yönetimin haberi var abi :)

Samsun55''

Samsun55''

Üye
saçmalık ya üye çekecez derken olmasınlarda

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
tahminim reklam tıklamasını artırmak için yapıyorlar...

birde e maillere reklam amaçlı malzeme göndermeyi de amaçlıyorlar galiba

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Bu sistemi kaldırmasalar zaten büyük bir kayıp yaşayacaklar ve o anda rakip çıkarsa batar :)

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
İmageshack.us saçmalayacağı belliydi zaten ilk upload edilen resimlerde direct link almak için üye girişi istiyordu , biraz saçmalamıştı ve bu sistemi getirdiler iyice saçmaladılar :S

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
yani umut var hala...

gerçi rakip yükleyiciler var da kısa süreli tutuyorlar resimleri...

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
1-2 gün içinde kaldırırlarsa umut var :)

Haklısın rakipleri kısa süreli depolama yapıyor ama ellerinde bir fırsat olacak ve o fırsatı kaçıracaklarını sanmıyorum :)

Ozan

Ozan

Admin
Resimlerin sitemizde gösterilmesi için bizden yana gerekeni yapacağız, beklediğim şey ücretli de olsa kayıt olunan domainler üzerinde resimlerin görüntülenmesi. Ama illa ki görecek kisilerin üye olmasını isteyecekse alternatif çözümler düşünecegiz mecbur.

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Resimlerin sitemizde gösterilmesi için bizden yana gerekeni yapacağız, beklediğim şey ücretli de olsa kayıt olunan domainler üzerinde resimlerin görüntülenmesi. Ama illa ki görecek kisilerin üye olmasını isteyecekse alternatif çözümler düşünecegiz mecbur.

Maxicep adına bir hesap alınsa ve maxicep e giriş yaparken imageshack sisteminede giriş yapılsa otomatik olarak ve böylece her üye resimleri görebilir , öyle birşey mümkün değil mi?

Ozan

Ozan

Admin
Düşüncem o ancak neye bakıyor, neyi algılıyor bunları tespit etmek gerek.
Şu an tüm site sahipleri bunu araştırıyor emin olabilirsiniz :)

Kısaca; biraz zaman ...

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Aziz™

Aziz™

Üye
bu soruna çözüm bulabilirmiyim diye gezinirken şu yazıyı buldum:

Son zamanlarda çeşitli sitelerdeki resimlerin birçoğu, soldaki resim gibi görünüyorsa bu resim Imageshack serverlarındadır. Eğer bir Imageshack resmini görüntüleyemiyor ve "Unregistered domain. Go to Imageshack.us to register" şeklinde hata alıyorsanız panik yapmayın. Çözümü basit. Hata mesajında dediği gibi, Imageshack.us sitesine tıklayın. Ve kendinize bir hesap açıp giriş yapın. Giriş yaparken de beni hatırla seçeneğini işaretlerseniz bir daha bu hatayı almayacaksınız. Zira Imageshack.us sitesi 22 Şubat 2011 tarihinden itibaren tüm Türkiye IP'lerine üyeliksiz resim gösterimini durdurdu. Yıllardır "Resim Yükleme" konusunda rakipsiz hizmet veren site, muhtemelen bandwith'ini kontrol altında tutma amacıyla böyle bir uygulama geliştirdi.

Ozan

Ozan

Admin
Sizin yapacağınız çözüm o zaten, herkes imageshack.us a girip üye olursa resimleri görecek. Ancak site sahipleri neler yapabilir, o bizim tarafımızda araştırılan bir olgu.

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
Düşüncem o ancak neye bakıyor, neyi algılıyor bunları tespit etmek gerek.
Şu an tüm site sahipleri bunu araştırıyor emin olabilirsiniz :)

Kısaca; biraz zaman ...

ozan konuya hoşgeldin... benim yaşadığım ve anladığım şu.

üyelik olmayınca malum resmi göremedim ... ters köşe oldum...

üye oldum... üyelik girişi yaptım... o şekilde maxicep sayfalarını açtım ve resim göründü.
maxiceple imageshack ne alakası var gibi görünüyor...

anladığım ise;
imageshack üyesinin giriş yaptığı IP numarasını algılıyor galiba... eğer bu bilgi işine yararsa ne mutlu...

hayırlı administratörlükler ;)

memo_40

Üye
arkadaşlar imageshack sanırım bu saçmalıga son verdi ben giiş yapmadığım halde tüm imageshack sitesine upload edilmiş resimleri görebiliyorum saat 21:00 dan sonra oldu bu dediğim.

celibar

celibar

Üye
site sahiplerinin domaini imagesahck'e ( ) kayıt yaptırınca sorun kalkıyormuş...

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
site sahiplerinin domaini imagesahck'e ( ) kayıt yaptırınca sorun kalkıyormuş...

teşekkürler..

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Şuan için bir sorun yok gibi gözüküyor....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt