İllimunati ve Türkiye'nin Gösterdiği Tavır

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
İllimunati ve Türkiye'nin Gösterdiği Tavır
Arkadaşlar biliyorsunuzki forumda H.A.A.R.P aleti hakkında konu açmıştım. Eskilerdende illimunati hakkında açmıştım. Bu tür konularda forumdaki üyelerin %95'i ve Türkiyenin genel tavrını kısa olarak mükemmel özetleyen bir karikatür. İşte halimiz:

Halamı yok diyorsunuz? Halamı zırvalık diyorsunuz ? Ozaman bu karikatürde hani salona girdiğinizi görün....

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Karikatür gerçekten herşeyi açıklıyor, yalanlar bizi mutlu ediyor çünkü gerçeklerden uzaklaştırıyor!

Yalanlar bizi mutlu ediyor neden mi;

yalanı istediğimiz şekilde yönlendiririz, ve gerçeği her yalan da biraz daha saptırır ve uzaklaştırırız.

Biz Türkler için gerçekler hep acı olmuştur, bu yüzden de her zaman küçük büyük yalanlar ile gerçeklerden kaçış yolu aradık lâkin kimse gerçekle yüzleşmekten yana olmuyor.

Yakın bir sevdiğimizi toprağa verdiğimiz halde onun ölmediğini savunmak buna en güzel örnektir;

(özel hayatımı yansıtmak istemem ama bu tam konuya göre bir örnek diye düşünerekten yazıyorum kusuruma bakmayın)

Babamın kız kardeşi, bundan hemen hemen 8-9 ay önce eşini kaybetti(kanserden dolayı) arada bir babam arar sorar nasılsın diye yahut ziyaretine gittiğimiz zaman tepkisi hep kocasının yokluğuyle ilgili yüz cümle kuruyorsa %70'i eşinin yokluğu o varken şöyleydik böyleydik gibisinden;

lâkin bu gerçeği görmüyor acı da olsa görmüyor, şimdi diyeceksiniz aynı şeyi sen yaşasan evet bende aynı tavrı sergilerdim sizlerde sergilersiniz emin olun!

Sonuç itibariyle toplum olarak, mutluluk hep önde gelir bizim için ama gerçekler her zaman acı olduğundan, her zaman yalanın kapısını çaldık, yalana başvurarak hayatımıza yön verdik mutluluğu böyle yakalamayı düşündük kimi yakaladı mutluluğu yalan ile, kiminin mutluluğu ise yalan oldu...

Saygı ve sevgilerimle...

• Beğen
Tepkiler: HacKLess
zombaka

zombaka

Üye
resımde oe yazıyo okuyamıyorum

Black-killing

Black-killing

Üye
Tamam karikatür doğru olabilir ama bunu illüminati ile benzeştirmek yersiz olmuş .

• Beğen
Tepkiler: anadolumm

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Tamam karikatür doğru olabilir ama bunu illüminati ile benzeştirmek yersiz olmuş .
Aslında bu siyasette , evde, işte, genel hayatta bizi anlatan bir karikatür. Fakat benim paylaştığım illimunati konularındada %95 oranında gösterilen tavırda aynen bu şekilde. Ben sadece illimunatiye uydurma sallama haber diyenlere kendilerini görmelerini açısından paylaştım bunu. Bu karikatür birden fazla şeyi anlatıyor halbuki :oke:

- - - Eklendi - - -

Karikatür gerçekten herşeyi açıklıyor, yalanlar bizi mutlu ediyor çünkü gerçeklerden uzaklaştırıyor!

Yalanlar bizi mutlu ediyor neden mi;

yalanı istediğimiz şekilde yönlendiririz, ve gerçeği her yalan da biraz daha saptırır ve uzaklaştırırız.

Biz Türkler için gerçekler hep acı olmuştur, bu yüzden de her zaman küçük büyük yalanlar ile gerçeklerden kaçış yolu aradık lâkin kimse gerçekle yüzleşmekten yana olmuyor.

Yakın bir sevdiğimizi toprağa verdiğimiz halde onun ölmediğini savunmak buna en güzel örnektir;

(özel hayatımı yansıtmak istemem ama bu tam konuya göre bir örnek diye düşünerekten yazıyorum kusuruma bakmayın)

Babamın kız kardeşi, bundan hemen hemen 8-9 ay önce eşini kaybetti(kanserden dolayı) arada bir babam arar sorar nasılsın diye yahut ziyaretine gittiğimiz zaman tepkisi hep kocasının yokluğuyle ilgili yüz cümle kuruyorsa %70'i eşinin yokluğu o varken şöyleydik böyleydik gibisinden;

lâkin bu gerçeği görmüyor acı da olsa görmüyor, şimdi diyeceksiniz aynı şeyi sen yaşasan evet bende aynı tavrı sergilerdim sizlerde sergilersiniz emin olun!

Sonuç itibariyle toplum olarak, mutluluk hep önde gelir bizim için ama gerçekler her zaman acı olduğundan, her zaman yalanın kapısını çaldık, yalana başvurarak hayatımıza yön verdik mutluluğu böyle yakalamayı düşündük kimi yakaladı mutluluğu yalan ile, kiminin mutluluğu ise yalan oldu...

Saygı ve sevgilerimle...

İçimde olanları ve anlatmak istediklerimi anlatamadığımı çok güzel bir şekilde dile getirdiğin için sana çok çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun :)

___kaptan___

___kaptan___

Üye

Aslında bu siyasette , evde, işte, genel hayatta bizi anlatan bir karikatür. Fakat benim paylaştığım illimunati konularındada %95 oranında gösterilen tavırda aynen bu şekilde. Ben sadece illimunatiye uydurma sallama haber diyenlere kendilerini görmelerini açısından paylaştım bunu. Bu karikatür birden fazla şeyi anlatıyor halbuki :oke:

- - - Eklendi - - -

İçimde olanları ve anlatmak istediklerimi anlatamadığımı çok güzel bir şekilde dile getirdiğin için sana çok çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun :)

Rabbim hepimizden razı olsun.

Toplum olarak, evde, işte, okulda, siyasette, sokakta, çarşıda, dağda bayırda vs vs bulunduğumuz her ortamda, gerçeklerinde bizimle beraber olması bizim o ortamda yadırganmamıza, işaretle gösterilip fısır fısır birilerinin bizim hakkımızda konuşması bizi her şekilde rahatsız edeceği için, toplum olarakta gözde olmayı, parmakla gösterilip övülmeyi tebrik almayı vs vs çok seven bir milletiz!

Öyle ki; gerçekler söylenerek kim şimdiye kadar takdir teşekkür almış saygı duyulmuş acaba! O nedenden dolayıdır ki, YALANLAR'a yön vererek mutlu olduğumuza beynimizi şartlamışız ki, öyle de oluyor, her yalan ile mutluluğumuza mutluluk katıyoruz, lâkin şu gerçeği göremiyoruz, bütün yalanlar ardına sakladığımız gerçekler bir gün ama bir gün yüzümüze bir bir vurulacaktır, işte o zaman gerçeklerin neden acı olduğunu anlayacağız!

Bütün bunlarla karşılaşacağımızı önceden düşünmemiz gerekir ama YALANLARA kendimizi öyle bir şartlandırmışız ki yalnızca o anı yaşadığımız anı düşünüyoruz, ne geçmiş ne gelecek aklımıza bile gelmiyor!

Sonuç olarak; bir yalandır tutturmuşuz gidiyor, sonunda pişmanlık duyacağımız ve de (hayatta hiç sevmediğim kelime) ''KEŞKE'' diyeceğiz ama iş işten çoktan geçmiştir!!!

Gerçekler acı değildir, gerçeği acıtan sizlersiniz bizleriz, gerçeği acıtan benim! O yüzdendir ki gerçek ne kadar dokunursa dokunsun gururuma yalan'ın kapısını çalmamaya gayret ediyorum!!

Tekrardan saygı, sevgi ve de hörmetlerimle...

• Beğen
Tepkiler: HacKLess
zombaka

zombaka

Üye
O şeyle ilgilensek ne olur gidip orayimı basalım ne yapalım tamam öyle bişey olabilır ama elden ne gelir

SheFy

SheFy

Üye
Biz bence tavır değil, reklam, yapıyoruz. Yalnız illuminati konuları baya sıktı beni. Bazıları kendini çok inandırmış. Düşünün dün yanın en büyük yalanı veya. Küçük bir grubun kendini büyük göstermek için yaptığı zeki bir yalan, ve milleti etkileyen,var olduğunu düşündüren yalanlar. Ve bizlerde belki bu aslı olmayan güçsüz bir grubun farkına varmadan, her acayip bir olayda illuminatiyi sürerek bu grubun büyümüsinde rol oynuyoruz. Sonra da her yer illuminaticik

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
zombaka

zombaka

Üye
Biz bence tavır değil, reklam, yapıyoruz. Yalnız illuminati konuları baya sıktı beni. Bazıları kendini çok inandırmış. Düşünün dün yanın en büyük yalanı veya. Küçük bir grubun kendini büyük göstermek için yaptığı zeki bir yalan, ve milleti etkileyen,var olduğunu düşündüren yalanlar. Ve bizlerde belki bu aslı olmayan güçsüz bir grubun farkına varmadan, her acayip bir olayda illuminatiyi sürerek bu grubun büyümüsinde rol oynuyoruz. Sonra da her yer illuminaticik

ben burda okumadan once o seden haberim yoktu

- - - Eklendi - - -

ben burda okumadan once o seden haberim yoktu

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi

Ya sagina soluna bir bak rica ediyorum muzil piyasasina bak internete bak , youtubeu acip bak en hit videolara , sitelere bak em hit sitelere , hangi bolum olursa olsun her seyde bariz bi sekilde 1. ler. Ve biz evet biz onlara ozeniyoruz. Baksaniza soyle bi ? Onlar ne giyerse onu giyiyor onlar ne konusursa onu konusuyoruz onlar ne yerse onu yiyoruz. Cevremizi saran tehlikeyi , evet burnumuzun dibindeki seye reklam diyorsak , halimiz duman diyorum...

zombaka

zombaka

Üye
O zınbırtının senbolü bir gözmü her şeyden bi şey aramayın

• Beğen
Tepkiler: anadolumm
SheFy

SheFy

Üye

Ya sagina soluna bir bak rica ediyorum muzil piyasasina bak internete bak , youtubeu acip bak en hit videolara , sitelere bak em hit sitelere , hangi bolum olursa olsun her seyde bariz bi sekilde 1. ler. Ve biz evet biz onlara ozeniyoruz. Baksaniza soyle bi ? Onlar ne giyerse onu giyiyor onlar ne konusursa onu konusuyoruz onlar ne yerse onu yiyoruz. Cevremizi saran tehlikeyi , evet burnumuzun dibindeki seye reklam diyorsak , halimiz duman diyorum...
ben yok demedim sana? Sunu unutma bunlarin hepsi buyuk oyu. Illuminati o kadar buyukse sence bu kadar aptl olur mu ki bunlarla ugrassin bunuda dusun. Kirmayalim birbirimizi severim seni ;)

Jomolocco

Jomolocco

Üye
Kasmayın fazla

doctorrr

doctorrr

Üye
yaa bunları paranoya haline getirmeyin işin içinden çıkamaz kafayı yersiniz kendinizi kurtarmaya bakın...

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Görmek istemeyenleri kınamıyorum, görenleride kınamayın:ünlem:..

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Karikatur Guzelmis .. Arsivime Aldim Bunu :oke: ..

Ve Konuna Gelecek Olursak .. Yazmak Isterdim Uzun Uzun ..
Ama 1 Cumle Ile De Belirtebilirim Durumu ..

Oda Su Olur ;

Dunyadaki 'Her' Insan Duymadim, Gormedim, Bilmiyorum ..

Oyununu Oynar ..

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi

ben yok demedim sana? Sunu unutma bunlarin hepsi buyuk oyu. Illuminati o kadar buyukse sence bu kadar aptl olur mu ki bunlarla ugrassin bunuda dusun. Kirmayalim birbirimizi severim seni ;)
Ben kırmak icon soylemiyorum zaten birseyi anlatmaya calisiyorum :)

- - - Eklendi - - -

Karikatur Guzelmis .. Arsivime Aldim Bunu :oke: ..

Ve Konuna Gelecek Olursak .. Yazmak Isterdim Uzun Uzun ..
Ama 1 Cumle Ile De Belirtebilirim Durumu ..

Oda Su Olur ;

Dunyadaki 'Her' Insan Duymadim, Gormedim, Bilmiyorum ..

Oyununu Oynar ..

:alkis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt