Aslında bu siyasette , evde, işte, genel hayatta bizi anlatan bir karikatür. Fakat benim paylaştığım illimunati konularındada %95 oranında gösterilen tavırda aynen bu şekilde. Ben sadece illimunatiye uydurma sallama haber diyenlere kendilerini görmelerini açısından paylaştım bunu. Bu karikatür birden fazla şeyi anlatıyor halbuki 
- - - Eklendi - - -
İçimde olanları ve anlatmak istediklerimi anlatamadığımı çok güzel bir şekilde dile getirdiğin için sana çok çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun
Rabbim hepimizden razı olsun.
Toplum olarak, evde, işte, okulda, siyasette, sokakta, çarşıda, dağda bayırda vs vs bulunduğumuz her ortamda, gerçeklerinde bizimle beraber olması bizim o ortamda yadırganmamıza, işaretle gösterilip fısır fısır birilerinin bizim hakkımızda konuşması bizi her şekilde rahatsız edeceği için, toplum olarakta gözde olmayı, parmakla gösterilip övülmeyi tebrik almayı vs vs çok seven bir milletiz!
Öyle ki; gerçekler söylenerek kim şimdiye kadar takdir teşekkür almış saygı duyulmuş acaba! O nedenden dolayıdır ki, YALANLAR'a yön vererek mutlu olduğumuza beynimizi şartlamışız ki, öyle de oluyor, her yalan ile mutluluğumuza mutluluk katıyoruz, lâkin şu gerçeği göremiyoruz, bütün yalanlar ardına sakladığımız gerçekler bir gün ama bir gün yüzümüze bir bir vurulacaktır, işte o zaman gerçeklerin neden acı olduğunu anlayacağız!
Bütün bunlarla karşılaşacağımızı önceden düşünmemiz gerekir ama YALANLARA kendimizi öyle bir şartlandırmışız ki yalnızca o anı yaşadığımız anı düşünüyoruz, ne geçmiş ne gelecek aklımıza bile gelmiyor!
Sonuç olarak; bir yalandır tutturmuşuz gidiyor, sonunda pişmanlık duyacağımız ve de (hayatta hiç sevmediğim kelime) ''KEŞKE'' diyeceğiz ama iş işten çoktan geçmiştir!!!
Gerçekler acı değildir, gerçeği acıtan sizlersiniz bizleriz, gerçeği acıtan benim! O yüzdendir ki gerçek ne kadar dokunursa dokunsun gururuma yalan'ın kapısını çalmamaya gayret ediyorum!!
Tekrardan saygı, sevgi ve de hörmetlerimle...