[Ilko Tsenov] Belle Shell v1.01(0) Symbian^1 Signed

Sponsorlu Bağlantılar

mrsmoothy

Üye
Çok Kaliteli paylaşım Çok Sağol Kardeşim Emeğine Sağlık.

punemr123

punemr123

Üye
bu ne lan boyle

punemr123

punemr123

Üye
keske kirmiziya ve menuye basincada devreye girse spb misali

chezque

chezque

Üye
vallahi harika bişey ya. bir sürü şey denedim şu belle arayüzü için ama sonunda adam akıllı bişey buldum ya sevindim yemin ediyorum :D

bennewroz

Üye
yükledim açılmıyor qt bileşenlerini de yükledim olmadı, yardımcı olabilir misiniz

007yasar

007yasar

Üye
süper oldu bee :)

bennewroz

Üye
süper oldu da nasıl yükledin:-)

umutismet

Üye
merhaba nokia n97 telefonuma yükledim uygulamalarda gözüküyor ama açılmıyor.

şu devamlı önerdiğiniz linkin son paragrafında 2 link var ikisini de yükledim açılmıyor metin ingilizce anlayamıyorum yardım edebilirmisiniz?

ceset

ceset

Üye
Yorumlari Okumadan Oncesi:

Way canina supermis.. Hemen download..

Yukleniyor.. qt bilesenleri yok yinede yuklensinmi? (neki simdi bu..)

Yuklenmesin...

Google > qt s60v5 for satio > ara

qt 4.0 on satio & vivaz > download

qt yukle ... tamamlandi... hemen ardindan > belle shell yukle..

STOP! qt versiyonu yuksek olmali...

haydaa

google > qt 4.7 (ustelik e ye yuklenen mis ) > download

qt yukle .. tamamlandi .. Belle shell yukle .. HOP! qt mobility eksik...

google > qt mobility > qt mobility 1.1.2 > indir > kur..

belle shell yukle > HOP! qt mobility surumu 1.1.3 olmali..

hay .....

google > qt mobility 1.1.3 > indir..

yukle... tamamlandi ...

sonunda ... Belle Shell yukle.. tamamlandi ...

Oh nihayet...

Menu > Ajanda > Uygulamalr > Belle Shell ..

1 tik ... 2 tik ... 3 tik ... 4 tik... hareket yok...

Restart edelim telefonu .. pin kodu tamam.. acildi..

Menu > Ajanda > Uygulamalr > Belle Shell ..

1 tik ... 2 tik... 3 tik.. 4 tik... tik tik tik tik tik .. tepki yok !

QT var hepsi var her denileni ettik gel gorki programda tik yok... simdi duvara bir caksam tik cikarmi acaba satiodan :kop:

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
merhaba nokia n97 telefonuma yükledim uygulamalarda gözüküyor ama açılmıyor.

şu devamlı önerdiğiniz linkin son paragrafında 2 link var ikisini de yükledim açılmıyor metin ingilizce anlayamıyorum yardım edebilirmisiniz?
Sırasıyla ikisi de telefon hafızasına kurulacak.

• Beğen
Tepkiler: Matelog
ceset

ceset

Üye
Mesajima eklemeyi unutmusum

@Sensation

hocam kusura bakma, isyanim yapamamis olmama, seninle veya anlatiminla alakali degil.. Emege saygi.. Paylasim icin tesekkurler...

• Beğen
Tepkiler: Sensation
ahmet_1231

ahmet_1231

Üye
Öncelikle sensationa teşekkürler hocam senin sayende telefon bişeye benzedi. Hack işleminide senin sayende 5 dk da yaptım. Gerçekten şu forumda güzel şeyler yapıyorsun.Eline emeğine sağlık.

Arkadaşlar bende yükledim ama baya uğraştım yüklerken senin qtler uyumsuz dedi sensation'un verdiği linkten qtleri yükledim pips installer hata verdi 3 4 defa kurdum tel hafızasına nafile 1 2 saat dolaştım o forum senin bu forum benim birinde yazmış qtli bi uygulama yükle qtler yüklenir denedim olmuyo yükleme başarısız sonra nokia smart installer programı çalışmıyomus bilmem neler neler .... En sonunda kafayı yemek üzereyken nokia smart installeri kaldırdım telefondan. Sonra tekrar qtleri yüklemeye çalıştım yüklendi ama yine pips installer yüklenmedi. Daha sonra shelli kurdum bi baktımki program çalıştı. Ama şu an telde nokia smart installer yüklü deil onuda yüklemeye çalıştığımda ise akıllı yükleme diye bişeyler çıktı oda yüklenmedi.

Nokia smart installer ne işe yarıyor bu arada?

66virus66

66virus66

Üye
birader yükledim iyi çok güzel ama internete girince kapanıyor.menü tusuna basınca alta atıyor bu sorunları lütfen düzeltin

sessiz_fırtına

Üye
Süper oldu valla helal..

Perfect!

Üye
bunun ev ekranı şeklinde olanı yokmu uygulama olarak bu tıklayıpta açılıyor her seferinde. birde sürekli kapatıyor kendini tekrar tekrar girmek zorunda kalıyorum. 5800 kullanıyorum.

KayraBey

KayraBey

Üye
Özletmeyin bana 5800'ı :)

Joker.

Joker.

Üye
Kurmak için Qt en yüksek sürümü gerekiyor olmssa açılmaz

asigsasi

asigsasi

Üye
teşekkürler :oke:

ahmetc503

Öncelikle sensationa teşekkürler hocam senin sayende telefon bişeye benzedi. Hack işleminide senin sayende 5 dk da yaptım. Gerçekten şu forumda güzel şeyler yapıyorsun.Eline emeğine sağlık.

Arkadaşlar bende yükledim ama baya uğraştım yüklerken senin qtler uyumsuz dedi sensation'un verdiği linkten qtleri yükledim pips installer hata verdi 3 4 defa kurdum tel hafızasına nafile 1 2 saat dolaştım o forum senin bu forum benim birinde yazmış qtli bi uygulama yükle qtler yüklenir denedim olmuyo yükleme başarısız sonra nokia smart installer programı çalışmıyomus bilmem neler neler .... En sonunda kafayı yemek üzereyken nokia smart installeri kaldırdım telefondan. Sonra tekrar qtleri yüklemeye çalıştım yüklendi ama yine pips installer yüklenmedi. Daha sonra shelli kurdum bi baktımki program çalıştı. Ama şu an telde nokia smart installer yüklü deil onuda yüklemeye çalıştığımda ise akıllı yükleme diye bişeyler çıktı oda yüklenmedi.

Nokia smart installer ne işe yarıyor bu arada?
nokıa smart installer daha çok büyük mb li uygulamaları yüklerken işe yarıyo diyelim ki 20 mb lik bi uygulama uygulamayı yüklemeye başlıyosun sonra diyelimki 10 mbsini yüklediğinde yüklemeyi kapatıyosun sonra istediğin bi zaman smart installere girince o yarım kalmış yüklemeleri bulup kaldığı yerden devam ediyo yani benim bildiğim böyle :))

not: bizim telefonlara büyük mb li bişeyler yüklenemediği için olmazsa olmaz bi uygulama değil ...

Üst Alt