[Ilko Tsenov] Belle Shell v1.01(0) Symbian^1 Signed

azrock

Üye
Teşekkürler, çok teşekkürler! C5-03 çalıştı!

Şunu sorayım, Müzik Çalar Widget'ı yok mu?

qt bileşenleri yüklü olmak zorunda yoksa uygulama yuklenır am acalısmaz ben N97de denedım calısıyor

Sensation allah senden razı olsun
telefon 5800 yenilendi sayende

xhelalim

Üye
Bende Sorunsuz kurdum kullanabiliyorum programın tek ayıbı Beyaz menü tuşuna filan basınca ev ekranına atıyor yok mu bu sorunu duzeltecek bi babayıgit?

Arkadaşlar bana Qt eksik diyo . bir kaç defa qt yükledim kabul etmedi yardım edermisiniz

bendede QT bılesenı eksık dedı acılmıyo ne yapmamız lazım... Yardım

marist

Üye
TşkLer indiriyorum. k:

gayet güzel bir uygulama birkaç sorum olacak...
uygulamayı her telefon kapanıp açıldığında açmak gerekiyor sanirsam bunu kolaylamanin bir yolu yok mu yani tel açildiğinda program devreye girsin gibi. bunun dişinda arka plana sadece kendi resimlerinden mi koyabiliyoruz. yani herhangi bir foto ekleyemiyor muyuz.? yardimci olursaniz sevinirim..

paylaşim için teşekkürler

Bendede açılmadı nokıa C5-03

Çok ram tüketiyor + klavye öyle değil

V1TR10L

Üye
klavye için bi çözüm var mı?

valla diyecek söz yok ellerinize sağlık

Qt 4.7.3 yukledım Qt mobility yukledım program duzguncene kuruldu belle programına tıklıyorum acılmıyor lutfen bırı yardımcı olsun kafayı yemek uzereyım :S

arkadaşlar Qt ve Qt mobility eğer yoksa ovi dan talking donkey i indirin onu indirince o 2 program da otomatik olarak yükleniyor ben demedim ve çalıştı teşekkür ederim güzel program

can_071

Üye
Bende Sorunsuz kurdum kullanabiliyorum programın tek ayıbı Beyaz menü tuşuna filan basınca ev ekranına atıyor yok mu bu sorunu duzeltecek dbi babayıgit?
Uygulamanın ana ekranındayken sağ köşedeki seçeneğe bas ordan settinge bas çıkan yere tik koy ok de tamamdır

Quaxl

Üye
program iyi güzel çalışıyor da ram'i sağ bırakmıyor. görüntüsüyle güzel. ama bir program çalıştırmaya kalktığımda ya da resimlere bakmaya çalıştığımda güm, kapatıyor kendini.

yine de eline sağlık.