İlk yerli akıllı cep telefonu Gebze geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vegatablo

vegatablo

Üye
    Konu Sahibi
İlk yerli akıllı cep telefonu Gebze geliyor
Turkcell, 'Gebze' kod adlı ilk yerli akıllı telefonunu üreteceğini açıkladı. Şirketin Genel Müdürü Süreyya Ciliv'in, İspanya'nın Barselona kentindedüzenlenen Mobil Dünya Kongresi 2013'te yaptığı "düğmeye bastık" açıklaması, Kongre'de Türkiye heyetinin gündemine damgasını vurdu.
[h=4]TURKCELL VE QUALCOMM AR-GE İŞBİRLİĞİ[/h]Basın toplantısında Turkcell ile dünyanın mobil teknoloji alanında liderfirmalarından Qualcomm arasında cep telefonu, tablet bilgisayar ve makineler arası iletişim (M2M) cihazları geliştirilmesine yönelik ortak Ar-Ge faaliyetlerinde bulunmak üzere işbirliği anlaşması da imzalandı. Turkcell bu anlaşmayla Qualcomm'un Ar-Ge lisansı verdiği dünyadaki sayılı operatörlerden biri oldu.

Buğra

Buğra

Admin
merakla bekliyorum.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
zaten yaparsa Turkcell yapar. En buyuk dagitim agi ve abone sayisiyla son kullaniciya daha cabuk ulaşabilir.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Sıkıntılar beraberinde getirir bana kalırsa ama hayırlı olsun diyelim.Ben operatore özel üretim telefonlarda hep benzer sabit uygulama sorunlarından bıkan çok kişi tanıyorum.

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
Buğra

Buğra

Admin
Sıkıntılar beraberinde getirir bana kalırsa ama hayırlı olsun diyelim.Ben operatore özel üretim telefonlarda hep benzer sabit uygulama sorunlarından bıkan çok kişi tanıyorum.

eğer yine böylr olursa ki olacaktır o zaman t10-11-20-21-30 bunlardan farkı olmaz

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Hayırlı olsun :)

tapatalk

tapatalk

Üye
root explorer:oke:

• Beğen
Tepkiler: Nextman
___kaptan___

___kaptan___

Üye
Haberlerde herşeyi A'dan Z'ye işletim sistemine varana dek Türk mühendislere ait olacak diyordu! İşletim sistemi??? :allalla: + Hayırlısı olsun bekleyip görelim + :tşk:

komando04

komando04

Üye
inşallah tutar bizlerde Türk malı kullAnırız ama bakalım hayırlısı olsun

Symbianize

Symbianize

Üye
Yurdumun malı iyi olur

esmeerr

esmeerr

Üye
Yukardaki arkadasinda dedigi gibi sabit uygulamalarla olmaz bende t20 var sabit uygulamalari silemiyorum root yapsam garanti disi kalacak

MrExpert

MrExpert

Üye
T20 gibi faciya olmasında :hmmm

KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
Merakla ve büyük bir heyecanla bekliyorum ve bence kesinlikle android sistemi kullanırlar
ve t20 çok güzel bir telefon benim arkadaşımda var sabit uygulamalar olmasa gerçekten alınabilecek bir telefon olur diye düşünüyorum hatta güzel bir telefon olursa bende alırım

phasan

phasan

Üye
tutsada türk malı kullansak

Kerim.

Kerim.

Üye
Adi kotu la:hmmm
-telefonun ne?
-gebze
:hmmm

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
görürsünüz bizim milletimizin gözü dışarda bu telefon çıksın yine gidip samsunga appleye para bayılırlar :D

personable

personable

Üye
Telefon yapcaklarda isim konusunda yaratici olaylardi biraz :))

I9300 ile gönderildi

ugur1000

ugur1000

Üye
bence türklerin istediği gibi gelse
root + cwm -istenmeyen uygulamalar + Yerlidroid (rom) 4.2 ile gelse
yerlidroid ismi güzel oldu :)
ismi daha güzel olabilirdi gebze saçma olmuş biraz gebze 2 gebze 3 falan mı çıkacak ?

ByKatre

ByKatre

Üye
Sistemi nasıl olacak iyi olursa bomba gibi patlar lumia 920 gibi bir şey yapsınlar

- - - Eklendi - - -

Sistemi nasıl olacak iyi olursa bomba gibi patlar lumia 920 gibi bir şey yapsınlar

- - - Eklendi - - -

gebze kocaelinin ilçesi değil mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt