senam38
Üye
-
Konu Sahibi
-
hay bilader ellerine sağlık anında konuyu alıntı yapmışın çok sağolasınBu ana XXJL2
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bunun içindeki CSC......DBT.csc yüklenmeyecek yerine
TUR csc si yüklenecek aynı aşağıdaki resim gibi.
Yükleme aracı Multiloader 5.65
Multiloader ile yükleme
Yükleme yapıldıktan sonra Tuşlara basıp
*#272*SSDD#
kodu girilecek burada SS: telefondaki saat DD: dakika. Telefon 10:23 gösteriyorsa
*#272*1023#
yazılacak
Burada çıkan listede TUR seçilecek telefon kapanıp açılacak.
Palringolu SHP olduğundan önce Social Hub dan Push servisi etkinleştir butonuna basılacak. Bir uyarı penceresi gelecek en üstte bir buton var ona basılacak bir internet sayfası açılacak onu kapatıp uyarı pencereine dönün Kabul e basın Social hub etkinleştirilsin
Social hub
kiesi beklemekten sıkıldım yükleyenlerinde tefonları hep serviste onun için jl2 yükleyeceğim sağol bilader çok teşekkür ederimbende aydin hocanın hazırladığını yükledim gayet güzel olmus tavsiye ederim.
hattınızın ayarları otomatik geliyor.
ben direk jk1 1.0.2 nin üzeine kurabilirim yani demi jid yüklemeye gerek yokbende aydin hocanın hazırladığını yükledim gayet güzel olmus tavsiye ederim.
hattınızın ayarları otomatik geliyor.
xxjl2 fullll dür yani önceden baska firmware yüklemenize gerek yoktur direk olarak yükleyiniz
jıd yüklemeye gerek yok çünkü jl2 fullll dür. direk yüklekiesi beklemekten sıkıldım yükleyenlerinde tefonları hep serviste onun için jl2 yükleyeceğim sağol bilader çok teşekkür ederim
--------------- Ekleme ---------------
ben direk jk1 1.0.2 nin üzeine kurabilirim yani demi jid yüklemeye gerek yok
evet jj9 dan daha iyi ben yükledim hiçbir sorun yok.Peki bu jl2,jj9 dan daha mı iyidir ??
Sıkıntı yok yani di mi gönül rahatlığıyla flashlayabilir miyiz ?
arkadaşlar bende XXJID yüklü XXJL2 daha mı iyi acaba. karşılaştırabilecek var mı acaba
Herkez firmware çıkarttı bir samsung adam gibi bişiy çıkaramadı.
ikiside beta cok bir fark yok hatta jid daha iyi spoof oluyo
HesaplarımPalringolu SHP olduğundan önce Social Hub dan Push servisi etkinleştir butonuna basılacak. Bir uyarı penceresi gelecek en üstte bir buton var ona basılacak bir internet sayfası açılacak onu kapatıp uyarı pencereine dönün Kabul e basın Social hub etkinleştirilsin
bu bolumu biri bana anlatabilirmi adım adım social hub da push servislerini etkinlestirme diye bisey bulamadım
JL2 olan yazılımı direk cihaza atabilirsiniz. JID ye gerek yok. ama önce ,,merhaba beyler. bayadır takip ediyorum. her kes aynı soruları defalarca sormuş. ganstera arkadaşımızda usanmadan cevap vermiş sağolsun. ben açıkça sı soru sorarken çekiniyorum artık bıkmış mıdır diye.
soruönce jıd ve ardından 1.2 kurduktan sonra mı jl2 yi yükleyebiliriz. ve jl2 yi kurmak garanti dışı bışı bırakır mı
yanıtlarsın çok makbule geçer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?