İlk Kameralı Cep Telefonunuz

EroL

Emekli Yönetici
Konuya Sonyericssson K750i ilk kameralı telefonum olarak yazdım ama o ilk değildi şimdi hatırladım

Bu telefona çok büyük haksızlık olur belirtmezsem, gördüğüm ve bugüne kadar sahip olduğum en şahane tasarımlı telefon diyebilirim. Tuş ışıkları kırmızıydı ve video kaydı yoktu. Sadece fotoğraf çekiyordu(tabi onlara fotoğraf denebilirse) Yine de bugün satışa çıksa gözümü kırpmadan alabilirim.

Siemens MC60

erol hocam şuanda o telefonun çektiği fotoğraf tost makinesi ile çekildi ' nin bi alt versiyonu olarak adlandırılıyor. bilginize

Tepkiler: EroL

acuxx

Üye
nokia 6500 slide

Nokianın kızaklı bir modeliydi abi adını hatırlamıyorum kazık yemiştim ondan da zaten telefoncu bozuk telefonu pahalı 2. el satmıştı telefon ilk defa gören yerliler gibi sevinmiştim

key43

Üye
Nokia 6600 çok iyi telefondu yaa..

Tepkiler: HakanLJ

creeper

Üye
motorola'nın kapaklı bir telefonuydu.

OPC

Üye

Nokia 6610i

HakanLJ

Üye
6600 zamanın en kral telefonu 10 sn video çekme özelliği ile diğer kameralı telefonlara taş çıkarıyordu sonra bir arkadaşım benden özenti gitti oda altı ama ben yine onun üstüne çıkmıştım . indirdiğim programlar sayesinde sınırsız video çekebiliyordum . Onun telefonu sadece 3gp formatında video çalıştırırken benimki 3gp,mp4,avi vs. formatlarında videolar çalıştırabiliyordu Bunları nasıl yaptığımı sordugunda cevap alamazdı benden deli olurdu ben zevkten havalara uçardım ve o zamanlar telefonuma Call of Duty yüklemiştim o sadece yılan oynarken benim call of duty oynadığımı gördü ve arkadaşım nakavt oldu çılgına dönmüştü

Samet.25

6600 süper telefondu ama ilk bulutut u filan gördüm oha telefona bak filan diyodum