Kerim. Üye Furkan Emekli' Alıntı: Sony Ericson T610'du sadece fotoğraf çekiyordu video kaydı yoktu Kapaklı Motorola. Takas bi LG. Sonra K700i. Ama çok güzeldi. Samsung D900i. Son olarakta Nokia'nın kutsal hediyesi olarakta 5800. Bu yazın alacaktım ama üniversite sınavları var. İnşallah bu yazın Lumia 920 ya da S III. Genişletmek için tıkla ... Sen buyuk ihtimal lumia alirsin
Furkan Emekli' Alıntı: Sony Ericson T610'du sadece fotoğraf çekiyordu video kaydı yoktu Kapaklı Motorola. Takas bi LG. Sonra K700i. Ama çok güzeldi. Samsung D900i. Son olarakta Nokia'nın kutsal hediyesi olarakta 5800. Bu yazın alacaktım ama üniversite sınavları var. İnşallah bu yazın Lumia 920 ya da S III. Genişletmek için tıkla ... Sen buyuk ihtimal lumia alirsin
Strange Üye Konu Sahibi İlk telefonum 6630 harikaydı bulursam yine alıcam. D900i. Heveslendim aldım ama pek işe yaramadı. 3GS iyiydi ama düşe düşe beyni çöktü. X6 Bir heves, eski dost nokia ya dönüş ve pişmanlık... S2 Telefon budur... Samsung yeniden gözüme girdi.
İlk telefonum 6630 harikaydı bulursam yine alıcam. D900i. Heveslendim aldım ama pek işe yaramadı. 3GS iyiydi ama düşe düşe beyni çöktü. X6 Bir heves, eski dost nokia ya dönüş ve pişmanlık... S2 Telefon budur... Samsung yeniden gözüme girdi.
-Emre Üye samsung e2120 =). ya da 2121 de olabilir emin değilim hani bluetoothsuz olan =). ama calinmisti ya nasıl uzulmustum =( - - - Eklendi - - - doctorrr' Alıntı: Bi' arkadaş hala kullanıyor Genişletmek için tıkla ... babamda var hala =)
samsung e2120 =). ya da 2121 de olabilir emin değilim hani bluetoothsuz olan =). ama calinmisti ya nasıl uzulmustum =( - - - Eklendi - - - doctorrr' Alıntı: Bi' arkadaş hala kullanıyor Genişletmek için tıkla ... babamda var hala =)