İlk Deneyimim.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
İlk Deneyimim.
Arkadaşlar uzun zamandır vaktim olmadığı içi deneyemediğim lumia 920 yi bugün denedim. Deneyince telefona daha çok aşık oldum, kamerası ekranın keskinliği menüsü kısacası 4 4 lük bir cihaz olmuş.Gerçekten bu sefer Nokia başarmış. Gerçekten tebrik ettim.
Mağazada gerçekten oyun olarak belli başlı baya bir uygulama var, şaşırdım. Ve telefonda birkaç oyun yüklüydü onlarıda oynadım gerçekten okadar akıcı oynamak şaşırttı beni. Kısacası çok beğendim, sizlerlede paylaşmak istedim.

Strange

Strange

Üye
İlk deneyim diyince milli oldun sandım.

Bende almayı planlıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Mazlum Somer
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Mağaza gün geçtikçe çığ gibi büyüyor.
Diğer mağazalarla aradaki farkı önümüzdeki yıl kapatabilir belki...

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Aynen öyle bende ilk çıktığında denemeye gittim. 5 dakika diye içeri girdim. Aradan 5 saat geçince yerde salya sümük sürükleyip attılar :ehe

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Valla otobüs bekliyordum her otobüs 30 dakika da bir geliyor. 3 tane otobüs kaçırdım hatta orda görevli bi adam birisine birşey anlatıyordu isteyerek kulak misafiri oldum. Diyo ki ben ilk çıktığında aldım Lumia'yı. Birgün arabayla gezerken camdan düşürdüm. Çok hızlı gidiyorduk telefonda düştüğü anda araba hızında yuvarlandı. Hemen durduk herkes kırıldı sandı ama sadece kasasında hafif bir çizik vardı .

.Murat.

.Murat.

Üye
gel keşfet aşık ol boşa dememişler

Mufche

Mufche

Üye
Ben uzaktan seviyordum ama Turkcell'de gidip görünce o üst alt orantısızlığı hoşuma gitmedi :) Ama I love Nokia :tebessüm:

komando04

komando04

Üye
keşfet aşık ol süper valla

Software95

Hayırlı olsun, güle güle kullan :tebessüm:

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Mağaza gün geçtikçe çığ gibi büyüyor.
Diğer mağazalarla aradaki farkı önümüzdeki yıl kapatabilir belki...

Bence De Bu Kadar Cabuk Olamaz ..

Dogru Duzgun Uygulama Belki 50 Tane Yokturr .. =/

papakudioflu

papakudioflu

Admin

Bence De Bu Kadar Cabuk Olamaz ..

Dogru Duzgun Uygulama Belki 50 Tane Yokturr .. =/

android ve ios platformlarının en popüler 50 uygulamasından 46'sı mevcut wp'de. Tabi ki 600-700 binli rakamlara bir yıl içinde ulaşamaz ama bir yıl sonra şu da olsaydı iyi olurdu diyeceğiniz bir uygulamanın eksikliğini yaşamayacaksınız.

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye

android ve ios platformlarının en popüler 50 uygulamasından 46'sı mevcut wp'de. Tabi ki 600-700 binli rakamlara bir yıl içinde ulaşamaz ama bir yıl sonra şu da olsaydı iyi olurdu diyeceğiniz bir uygulamanın eksikliğini yaşamayacaksınız.

Abi Yanlis Anlama .. Bende Cok Istiyotum IOS Ve Android Gibi Oyunlar + Uygulamalar Olsun ..

Ama Hersey Ortada .. Facebook Uygulamasi Berbat Otesi Ama .. =/

papakudioflu

papakudioflu

Admin

Abi Yanlis Anlama .. Bende Cok Istiyotum IOS Ve Android Gibi Oyunlar + Uygulamalar Olsun ..

Ama Hersey Ortada .. Facebook Uygulamasi Berbat Otesi Ama .. =/

Facebook için uygulamayı kullanmıyorum hoş çok da Facebook kullanmam ama me tile'ı bana yetiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt