İlk Defa Laptop Sahibi Olcam Yardımcı Olurmusunuz..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xrasimxx

Üye
    Konu Sahibi
İlk Defa Laptop Sahibi Olcam Yardımcı Olurmusunuz..
Selamun Aleyküm arkadaşlar. .

Hayatımda ilk defa laptopum olcak, heyecan var :) Ne alacağım karar verdim ama tam emin değilim, bu laptop şuan almak için uğraştığım ürün;
Sizce daha iyisi varmı bu fiyatta yardımlarınızı bekliyorum,

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
iyi seçim alabilirsiniz.
o fiyata en iyi.
birde lenovo nun vardı GT650M li modeli ancak bulamadım stoklarda tükenmiş sanırım.

xrasimxx

Üye
    Konu Sahibi
iyi seçim alabilirsiniz.
o fiyata en iyi.
birde lenovo nun vardı GT650M li modeli ancak bulamadım stoklarda tükenmiş sanırım.

öncelikle yorum için çok sağol, lenovo da baktım stoklarda kalmamış , bu pcyi almaya çalışcam sence iyimidir uzun süre kullanabilirmiyim

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
kullanabilirsin :oke:
MSI ın türkiye garantisine biraz sıkıntılı diyorlar ancak.
temiz ve dikkatli kullanıp kullanıcı hatası yapmadıgınız sürece bence garanti kapsamında sıkıntı yaşamazsın

SENAMA

Üye
amerikada en çok satan ürünler arasında Toshiba ve Asus. ben toshiba kullanıyorum sana öneririm. garantisi bitse bile bir miktar para verip 5 yıl 3 yıl garanti yapıyorlar bu tek toshibada var...

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
toshibada gereksiz pahalı ama ;)

muqiwara

muqiwara

Üye
Bende L-LumieRe Kardeş'e Katılıyorum. Bilgisayar Güzel ve Kullanışlı Birşeye Benziyor.Biraz Dikkatli Kullanırsan Uzun Bi Süre Kullanırsın Diye Düşünüyorum.Ayriyeten Tosiba Diğer Bilgisayarlara Göre Biraz Pahalı.

• Beğen
Tepkiler: L-LumieRe

xrasimxx

Üye
    Konu Sahibi
aynen arkadaslar toshıba cok pahalı . ürünü bu adresten siprais vercem sizce güvenilrmi bi sakatlık olurmu ?

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
siteyi daha önce duymadım sikayetvar sitesinden bir araştır.

aleranol

aleranol

Üye
işlemcisi de gayet yeterli en iyisi budur. ebrar bilgisayarı hic duymadım güvenli olacağını sanmıyorum. pcdepodan alırsan.iyi edersin.

xrasimxx

Üye
    Konu Sahibi
siteyi daha önce duymadım sikayetvar sitesinden bir araştır.

1 HAFTA İÇİNCE LAPTOP ALCAM ARKADAŞLAR, SİZCE HANGİ ÜRÜNÜ TERCİH EDEYİM HANGİSİ DAHA SAĞLAM , DAHA KULLANISLI , DAHA PERFORMANSLI, DAHA UZUN ÖMÜRLÜ, HDD SORUNU OLMYAN, BATARYASI DAHA ÇOK DAYANAN,ISINMA SORUNU OLMAYAN,OYUNL DAHA İYİ PERFORMANSI OYNAYABİLİCEĞİM, HANGİSİNİ ALAYIM ..

İLKTE NU ALMAK İSTİYORDUM http://www.ebrarbilgisayar.net/Urun/Msi-GE60-213XTR-i5-3210-25Ghz-8GB-750GB-2GB-VGA-156-Freedos-Notebook-pmu209951.html AMA SONRADAN BU ÜRÜN STOKLARA GİRİNCE KAFAM KARIŞTI .. http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-59-349164-y580-core-i7-3630qm-8gb-32gb-ssd+1tb- d-2gb-gtx660m-156-dvdrw-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=62815

KKIVANCC

KKIVANCC

Üye
Leptop alacağınız zaman bütçenizi ve ne için alacağınızı netleştirmeniz lazım ki hem bütçeye uygun hem de sizi tatmin edecek konfigrasyonlara sahip leptoplara bakabilesiniz.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
1 HAFTA İÇİNCE LAPTOP ALCAM ARKADAŞLAR, SİZCE HANGİ ÜRÜNÜ TERCİH EDEYİM HANGİSİ DAHA SAĞLAM , DAHA KULLANISLI , DAHA PERFORMANSLI, DAHA UZUN ÖMÜRLÜ, HDD SORUNU OLMYAN, BATARYASI DAHA ÇOK DAYANAN,ISINMA SORUNU OLMAYAN,OYUNL DAHA İYİ PERFORMANSI OYNAYABİLİCEĞİM, HANGİSİNİ ALAYIM ..

İLKTE NU ALMAK İSTİYORDUM http://www.ebrarbilgisayar.net/Urun/Msi-GE60-213XTR-i5-3210-25Ghz-8GB-750GB-2GB-VGA-156-Freedos-Notebook-pmu209951.html AMA SONRADAN BU ÜRÜN STOKLARA GİRİNCE KAFAM KARIŞTI .. http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-59-349164-y580-core-i7-3630qm-8gb-32gb-ssd+1tb- d-2gb-gtx660m-156-dvdrw-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=62815
sormaya gerek bile yok.
para yeterse tartışmasız lenovo Y580 :oke:

xrasimxx

Üye
    Konu Sahibi

sormaya gerek bile yok.
para yeterse tartışmasız lenovo Y580 :oke:

para yetti da stokta kalmamış .D

- - - Eklendi - - -

Leptop alacağınız zaman bütçenizi ve ne için alacağınızı netleştirmeniz lazım ki hem bütçeye uygun hem de sizi tatmin edecek konfigrasyonlara sahip leptoplara bakabilesiniz.

oyun için kardeşim, ısınma sorunu olmayacak , herseyi iyi olcak işte 2000 tl 2100 falan max

free79

Üye
Laptop kullanıcısı Olarak ve hiç bir ürünü araştırmadan almadığım gibi sizede yorum yazma gereği duydum
ilk olarak kesinlikle önerebileceğim modeller arasında DELL markasıdır yaklaşık 1 yıldır kullanmama rağmen gerçekten maşallahı war diyebilirim, 2.ci önerebileceğim markada ASUS dur..
DELL de kesinlikle pişman olmazsınız.

xrasimxx

Üye
    Konu Sahibi
Laptop kullanıcısı Olarak ve hiç bir ürünü araştırmadan almadığım gibi sizede yorum yazma gereği duydum
ilk olarak kesinlikle önerebileceğim modeller arasında DELL markasıdır yaklaşık 1 yıldır kullanmama rağmen gerçekten maşallahı war diyebilirim, 2.ci önerebileceğim markada ASUS dur..
DELL de kesinlikle pişman olmazsınız.
tavsiyen için sağol kardes ama lenovo y580 ve linkini verdğim msı laptop arasında kaldım

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
hayırlı olsun

xrasimxx

Üye
    Konu Sahibi

1- simdi bu freedos ol k gelecek direk olarak win7 64bit dvd sini takarak format mı atacam, yoksa bazı ayarlar falan yapmam gerekecekmi biostan?
2- laptopun kutusunda driverler cdleri falan acak mı ?
3- bazı arkadaşlar webcam driverinin olmadığını söyledi, onu nerden bulabilirim.
4- batarya kalibrasyon, en yapılması mı gerekiyor win7 yi kurar kurmaz, ve nasıl yapcam programı falan nereden bulabilirim ..
5- bana bu laptopla ilgili tavsiyelerin neler, daha sağlıklı kullanmak , performans için vs .
6- sizce bu laptopu alarak iyi mi ettim, çok araştırdım ama karar verdim, inşallah hayırlısı olur benim için ..

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
1- simdi bu freedos ol k gelecek direk olarak win7 64bit dvd sini takarak format mı atacam, yoksa bazı ayarlar falan yapmam gerekecekmi biostan?
2- laptopun kutusunda driverler cdleri falan acak mı ?
3- bazı arkadaşlar webcam driverinin olmadığını söyledi, onu nerden bulabilirim.
4- batarya kalibrasyon, en yapılması mı gerekiyor win7 yi kurar kurmaz, ve nasıl yapcam programı falan nereden bulabilirim ..
5- bana bu laptopla ilgili tavsiyelerin neler, daha sağlıklı kullanmak , performans için vs .
6- sizce bu laptopu alarak iyi mi ettim, çok araştırdım ama karar verdim, inşallah hayırlısı olur benim için ..

aynı pcyi kullananlara sorsan cok daha ıyı olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt