ilk defa android kullanıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
badboys15

badboys15

Üye
    Konu Sahibi
ilk defa android kullanıyorum
iphone kullanıcısıyım arkadaşlar android hiç kullanmadım bildiğiniz gibi iphone da jailbreak sayesinde ücretli uygulamalar bedava yükleyebiliyoruz . asus transformers tf 101 tabletim var sadece film ve oyun izlemek için kullanıcam ücretli oyun ve ugulamaları indirmek için bu cihaza da jailbreak gibi bişey yapmak gerekir mi[[sanırım mx player varmış onun ücretlisini bedava indirip tablete kurabilir miyim?(altyazılı dizilerim var başka öneriniz varsa o da olur - hd filmleri falan da oynatır mı)]] bi de bu tablet flash videoları açar mı yoksa puffin gibi tarayıcı yüklemem mi gerekir? şimdiden teşekkür ederim

hasanistan

hasanistan

Üye
tablet flash player veya html 5 li bir tarayıcıyla videoları açar ücretli uygulamaları inirmek içinde blackmart dene link :

umarım yardımcı olmuşumdur.

furkey

Üye
Veya internetten kurulum apk larını bulup direk atıp pc ye Program kurar gibi de kurabilirsin. Forumun Android uygulama ve oyun kısmında yuzlercesini bulabilirsin. Ve evet işlemci yeterliyse herseyi oynatır

Bu arada film-dizi izleyeceksen play store da bunun için ücretsiz uygulamalar var tavsiye ederim

badboys15

badboys15

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim mx player pro apk yi yükledim fakat codec 7 yüklenmiyor kimlikle ilgili bi hata veriyor bu konuda bilginiz var mı bir de video indirmek için sağlam bi uygulama tavsiye ederseniz >:)son olarak pc den dosya atarken çok yavaş atıyor herhangi bir sorun olabilir mi normal midir?

emreli01

emreli01

Üye
tablet flash player veya html 5 li bir tarayıcıyla videoları açar ücretli uygulamaları inirmek içinde blackmart dene link :

umarım yardımcı olmuşumdur.

bu verdigin pro ne işe yarıyor nasıl kullanılıyor

blacktalon

blacktalon

Üye
Androide jb gerekmez apkleri.heryerde vardir bazi durumlarda root gerekebilir

Ziya Aygün

Ziya Aygün

Üye
İstediğin oyunun sonuna apk yazarak taratırsan kolaylıkla bulursun :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt