Ilk buluşmada ne yapacağım :)

Sponsorlu Bağlantılar

V/RS

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
biraz önce msj attım sevgili olarak olmasa bile arkadaş olarak devam edelim dedim kabul etti bilmiyorum bundan sonra ne olur

lgkg300

lgkg300

Üye
biraz önce msj attım sevgili olarak olmasa bile arkadaş olarak devam edelim dedim kabul etti bilmiyorum bundan sonra ne olur

Ne yap et kızı sevdiğini hissettir. ilgi bekleme ona ilgi göster. hiç beklemediği anlarda telefon aç havadan sudan konuş. yani demem o ki öyle bir görüntü olustur ki yengemizin gözünde sanki sen onsuz nefes bile alamazsın.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
kizlar ilgi gostermez ilgi bekler sozu cok yol gosterici oldu benim icin:)

V/RS

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
valla sağolun bakalım ufak ufak konuşuyoruz yine iş oralara gelirmi yeniden diye sorarsanız hiçbir fikrim yok

mcnpl4

mcnpl4

Üye
hayirlisi olsun insallah

V/RS

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
iş yine ayrılığa geldi. baya derinden konuşmalar yapıyorum şu anda kızı ağlattım o kadar diyorum. Ne kadar sevdiğimden bahsettim benim için ağlamaması gerektiğini vs söledim . Bilmiyorum karmakarışığım

mcnpl4

mcnpl4

Üye
konusma kapanirsa bi daha ugrasma artik. kendi icinde dusunsun biseyler hissediyosa o sana ulasir

V/RS

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
mcnpl4

mcnpl4

Üye
aynen en azindan vicdanin rahat olur keske bi daha deneseydim demezsin

V/RS

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
seviyordum yaa. Bi Off çeksem karşıki dağlar yıkılır derler ya o durumdayım şu anda

V/RS

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
ya garip bi durum içindeyim demin yine konuşuyorduk ben isyerini şikayet ediyordum 2 dk oturtturmuyolar en sonunda birisiyle fena kavga edecem dedim benlede etsene dövermisin beni dedi ederiz dövimmi dedim döv dedi zaman ve mekan söyle dedim iş çıkışı dedi Tamam bana uyar her türlü dedim banada uyar dedi nerde dövüşecez dedim atarım dedi kısaca bugün saat 6 da beni işyerinden al dedi sizce ne yapmaya çalışıyo gideyimmi kafam karışık ne yapayım bi yol gösterin bana

mcnpl4

mcnpl4

Üye
bi gul al git bence

---------- Eklendi @ 17:45:41 ---------- Yazıldı @ 17:44:04 ----------

kizlarim ne yapmaya calistigini kestirmek zor kilibiklik seviyesine kacmadan suyuna git

V/RS

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
Barıştık :)

---------- Eklendi @ 23:35:23 ---------- Yazıldı @ 23:26:46 -------

mcnpl4

mcnpl4

Üye
sevindim:) dun gece sinirimi bozdu ben de biraz kizdim suan sakinim acaba gorunce ne tepki vericek:) ama banane sinir etmesydi. hala sakinligimi koruyabiliyorum herseye ragmen:)

V/RS

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
sakin olmak altın kural zaten :) acayip mutluyum yaa barıştık ya :)

mcnpl4

mcnpl4

Üye
valla hic sakin olasim gelmiyo. bu cumartesi iki kiz iki erkek sinemaya gitcekler erkeklerden biri de benim suan konusmadigim eski bi arkadasim. cok sinir oldum bugun yaptiklarini gordukce

V/RS

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
ne yaptı ki bu kadar

mcnpl4

mcnpl4

Üye
en baata olmicakti zaten ama niyeyse mesaj atip isi uzatti ama ona baglanmiyim diye elinden geleni yapti ben de ayrildim. olmuyosa acik ol beni uzmemek icin bisey dememeye calisirsan hissederim daha cok uzulurum dedim basinda ama o yinede beni uzmeyi tercih etti. ayrildik sonuc olarak.

V/RS

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
en baata olmicakti zaten ama niyeyse mesaj atip isi uzatti ama ona baglanmiyim diye elinden geleni yapti ben de ayrildim. olmuyosa acik ol beni uzmemek icin bisey dememeye calisirsan hissederim daha cok uzulurum dedim basinda ama o yinede beni uzmeyi tercih etti. ayrildik sonuc olarak.

hadi yaa geçmiş olsun üzüldüm senin adına :( Hayırlısı neyse o olsun inşallah .

mcnpl4

mcnpl4

Üye
insallah. unutmam uzun surmez umarim.