Buna ne gerk var diyenlere şunları söyleyeyim,
Daha Custom FW nin ne anlama geldiğini anlamamışsınız, bari bilmediğiniz konularda yorum yapmayın.
1. Bazı sistem dosyaları vardırki korumalıdır, siz onları dışardan değiştiremezsiniz sadece içerden değiştirip tekrar compile ederseniz değişiklikleri kabul eder. Bu ne demektir ucu çok açık, bunun arkasından kamera tweakleri gelebilir, Dolpfin deki Desteklenmeyen İçerik olayı aşılabilir, mesajlardaki limitler kaldırılabilir vs vs. Olacak demiyorum olabilir diyorum çünkü bu uncompress edilmiş dosyaları alıp incelemek ve çıkış kapıları aramak lazım, bu da bir süre alacaktır.
2. Sistem dosyalarında değişiklik artık mümkün olabilecektir. Bu ne demektir, diyelimki adam mevcut Flash dosyalarını ayıkladı ve yerlerine Özel Bada 1.1 Alfa versiyonundaki Flash 10 u koydu, olduya sorun çıkarmadan çalıştı. Bu çok zahmetli bir iş defalarca yapılacak yazılım yükleme ve test işinden bahsediyorum burada. Ama adam başardı diyelim hala ne gerek var mı diyeceksiniz.
3. Bada 1.2 ye geçişte konuşma kaydının artık desteklenmeyeceği söylenmekte, onu bırakın bazı bölgelerde ses kaydı zaten yasak, ayrıca Arabistan bölgesi yazılımında hiç bir bölgede olmaya Answering Machine(Tele Sekreter) özelliği var. Adam aldı bu parçaları birleştirdi ve koydu FW sine çalıştırdı hala ne gerek var mı diyeceksiniz.
Bu örnekler artırılabilir başka şekillerde, sadece çarpıcı 2-3 örnek verdim.
Bu sadece bir ilk adım fakat önemli bir adım.
Kolay Gelsin