İlk AŞK................

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dreamgirls

dreamgirls

Üye
    Konu Sahibi
İlk AŞK................
Ben 17, o 18 yaşındaydı. İkimiz de "ilk aşk"ımızı yaşadık o iki yıl boyunca. Onu isteyen çıktı, benimkiler "Okulun var" dedi almadı. 10 yıl geçti, şimdi evli ve 2 tane çocuğu var. Bu arada ben de evlendim. Geçtiğimiz yazdı. Bir ayakkabı mağazasında, bir grup ayakkabının başında bakınıyorum öylesine. Karşımda biri var, o da bakıyor ayakkabılara. Ayakkabılarından kadın olduğu anlaşılıyor. Konuşmasıyla kulağıma aşina bir ses geliyor. Tanıdık eski bir ses. Aynı anda kafamızı kaldırıp bakıyoruz birbirimize. Sendeliyorum, bir yutkunma takılıyor kursağıma, ama boğazımdan geçmiyor, sesim tıkanıyor. kilitleniyoruz. Sanki gözlerinden içine akıyorum, o da benim yüreğime değiyor. Kalbimin ritmi değişiyor, midemde kelebekler havalanıyor. Sırtımdan serince akan terle kendime geliyorum. Kucağında çocuğuyla karşımda, o değişmeyen güzelliği ile ilk aşkım ve ben sadece "Merhaba" diyebiliyorum. O da gülümseyerek karşılık veriyor usulca ve gidiyor. Epey sonra ayaklarımın yere bastığını fark ediyorum ve kendimi yolda yürürken buluyorum amaçsızca. O an anlıyorum; ilk aşklar, küllenmek üzere kalpteki yerinde soteye yatar beklermiş; çünkü onun işi maşukunun yolunu beklemekmiş.

(gerçek hayattan alıntıdır...)

Nazy

Nazy

Üye
Gerçekten Güzeldi Çok Saol:agla

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Her Iki Tarafta Gerçekten Severse Bu Gibi Tür Eften Püften Sebepler Yüzünden Bitmez.

dreamboys69

dreamboys69

Üye
ferhat göçerin şarkısını hatırlattı;)

neslein

neslein

Üye
güzel bi paylasım saol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt