Bende katılıyorum buna benim sadece bitane aşkım oldu bikere aşık oldum ve onunda son olmasını istiyorum hem ilkim hem sonum unutulmaz aslaİlkler Özel Sonlar Değerlidir ,Doğuş Ayrıca eğer ilk dedııgn aşk gerckten aşksa o zaten son olmuştur ıstedıgı kadar baska bırısı sevmeye calıssa da...

Allah bahtıyar etsın inşalllah sözde kalmaz kardesBende katılıyorum buna benim sadece bitane aşkım oldu bikere aşık oldum ve onunda son olmasını istiyorum hem ilkim hem sonum unutulmaz asla![]()
İnş.kalmaması için nekadar gücümüz varsa sarfediyoruzAllah bahtıyar etsın inşalllah sözde kalmaz kardes
sözde değil sadce yürekte kalması için мγdяєaм;1672978' Alıntı:İlk Aşkta Aşık Olduğumu Düşünmyorums

yürübeeee yorumun güzeligine bakİlkler Özel Sonlar Değerlidir ,Doğuş Ayrıca eğer ilk dedııgn aşk gerckten aşksa o zaten son olmuştur ıstedıgı kadar baska bırısı sevmeye calıssa da...

Bencede kardeşım zaten sevgilin seni üzüyorsa ilk olmuş son olmuş birşey fark etmez.Aslına bakarsanız her aşk bitmeye mahkumdur.Sadece ilk giden insana biraz koyar.İnsan onu unutamaz.Kabullenemez ilkin gitmesini.bence hiç biri deger veren unutulmaz bence