İlk Aşk mı ? Unutulmaz,Son Aşk mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

• İlk aşk...

Kullanılan: 17 63.0%
  • Son aşk...

Kullanılan: 5 18.5%
  • Hiç Sevgilim Olmadı....

Kullanılan: 5 18.5%

• Kullanılan toplam oy
    27
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

• İlk Aşk
  • Son Aşk
  • Hiç Sevgilim Olmadı

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
İlkler Özel Sonlar Değerlidir ,Doğuş Ayrıca eğer ilk dedııgn aşk gerckten aşksa o zaten son olmuştur ıstedıgı kadar baska bırısı sevmeye calıssa da...

Sidretül Münteha

Üye
İlk Aşkta Aşık Olduğumu Düşünmyorum :ss

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
O zaman aşık degılsındır öle sanıyosundur tabı kı askın boyutları da kısıden kısıye sevgıden sevgıye anlayıstan anlayısa degısır,ask kımıne göre sevgılının pahalı bır hedıye alması kımıne göre varlıgının yeter olması

silop_kms

silop_kms

Üye
son aşk, hep devam edeceğinden dolayı...:ehe

my immortal

my immortal

Üye
İlkler Özel Sonlar Değerlidir ,Doğuş Ayrıca eğer ilk dedııgn aşk gerckten aşksa o zaten son olmuştur ıstedıgı kadar baska bırısı sevmeye calıssa da...
Bende katılıyorum buna benim sadece bitane aşkım oldu bikere aşık oldum ve onunda son olmasını istiyorum hem ilkim hem sonum unutulmaz asla:)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
İlk aşk... ilkler hep özeldir vede değerlidir.

Cynical

Cynical

Üye
Ilk aşkın acemiliği, öğrettikleri, yaraları, vs. onu hep özel yapar ama sonun yeri apayrıdır. Önceki yaşananları siler atar. Tabi en güzeli ilkin son da olması...

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Bende katılıyorum buna benim sadece bitane aşkım oldu bikere aşık oldum ve onunda son olmasını istiyorum hem ilkim hem sonum unutulmaz asla:)
Allah bahtıyar etsın inşalllah sözde kalmaz kardes

aLone

aLone

Üye
ilk aşk tek ve son aşktır bence

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
İlk aşkı yaşıyorum. İnşallah da son olacak. Bu yüzden ilk aşk diyeceğim. Zirâ ilk göz ağrın olur ve asla unutamazsın. Tabi nasıl bir aşk yaşadığına da bağlı bu.. Belki son aşkın ilk aşkını unutturacak kadar kaliteli bir insandır. Duruma göre değişiyor işte..

Amaaann ilk aşk diyorum. :ehe

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İlk aşkımın yanında bulunmadıysam zaten ne önemi kalmıştırki. Son aşk unutulmaz.

D3N1Z

D3N1Z

Üye
™ мγdяєaм;1672978' Alıntı:
İlk Aşkta Aşık Olduğumu Düşünmyorum :ss

şöyle bir tez war insan 2.kez aşık oldugunda anlarmış ki aşk ı yaşıyor ilkini yaşarken farkina varmiyormussun ancak 2.yi yaşarken farkedebiliyormussun aşk'ın anLamlari üzerindeki tezler etkileri'ni felan anlatan bir kitap wardi orada okumusdum...ama bence oyle degil :)

ilk aşkımı unutacagimi dusunmuyorum o hep bi yerde olacak ama aşkı unutacagim o aşkı yaşadıgım kişiyi unutmuyacagim fark orada

Salihyet

Salihyet

Üye
İlk ve son :oke:

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
bence hiç biri deger veren unutulmaz bence

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
yürübeeee yorumun güzeligine bak:sukur:
Bende buna yakın bir yorumda buluncaktım;
Son aşk unutulmaya mecburdur çünkü yeni birine aşık olursun ama ilk o hep akıldadır çünkü
ilk öpücük gibi bişey ilkler asla unutulmaz.

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Son aşk unutulmaya mecburdur çünkü yeni birine aşık olursun ama ilk o hep akıldadır çünkü
ilk öpücük gibi bişey ilkler asla unutulmaz.
Ama ilkler hep acı oluyor be kardeş,ona ''ilk'' lik özelliğini kazandıran bir ayrılığın yaşanmış olması degil mi zaten:(

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Ilk aşk bence :) çok başkaydi bee :ehe

Pure Life

Pure Life

Üye
bence hiç biri deger veren unutulmaz bence
Bencede kardeşım zaten sevgilin seni üzüyorsa ilk olmuş son olmuş birşey fark etmez.Aslına bakarsanız her aşk bitmeye mahkumdur.Sadece ilk giden insana biraz koyar.İnsan onu unutamaz.Kabullenemez ilkin gitmesini.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt