İlginç İcatlar: Sıradışı Buluşlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
    Konu Sahibi
İlginç İcatlar: Sıradışı Buluşlar
Kimin aklına gelir bunlar demeyin. Bilimadamları insanoğlunu şaşırtmaya devam ediyor. İşte bilimin geldiği son nokta.


Sıradışı Otomobil Lastiği!



Michelin firması tarafından tasarlanan bu sıradışı otomobil lastiği sayesinde lastiğin patlama derdinden kurtulacaksınız. İçinde hava yada herhangi bir patlama yaratabilecek yapıda olmadığı için yolda kalma şansını en aza indiriyor.



Anahtarlığınız Denize Düşerse Ne Yaparsınız?



İşte bu soruya verilecek en iyi yanıt *** Buoy!

Vapurda, teknede yada deniz seyehatiniz sırasında denize düşürdüğünüz anahtarınızı bu anahtarlık sayesinde elinizle koymuş gibi bulacaksınız.

Anahtarlık, içerisinde gizli olan, 47 santim uzunluğunda, şişen, parlak turuncu renkli, bir tüp sayesinde suya düştüğünde su yüzeyinde kalmayı becerebiliyor. Tüp şişerek açılıyor ve 30 saniye içinde su yüzeyine çıkıyor. Tüp 120 gram ağırlığı kaldırabiliyor bu sebeple sadece anahtarlarınızı değil yükte hafif parada ağır eşyalarınızıda güvenceye alabiliyor. Fiyatı: 6,99$



USB Kol Saati



Gembird F-Watch FW2-2048MB (2Gb) USB2.0, Siyah Okuma hızı 2000kb/saniye,
Yazma hızı 1250kb/Saniye USB 2.0, Su geçirmez, 98SE, XP, Me, Mac ve Linux destekli,
diğer USB cihazlar gibi windows 2000'de kullanırken dikkat edin.








İnternete Bağlanabilen Şemsiye



Japonlar teknolojide dur durak bilmiyor. Bu kez sıra şemsiyelere geldi. İnternete bağlanabilme özelliğine sahip olan bu şemsiye wireless yani kablosuz internet sistemiyle çalışıyor. Yağmurlu bir günde dışardasınız ve canınız o anda internete bağlanmak istedi. Artık çoğu semtlerde kablosuz (wireless) internet bağlantısını olduğunu biliyorsunuz. Ancak yanınızda şemsiyenizden başka bişey yok. İşte burda devreye "Pileus" giriyor. Görüntü şemsiyenin iç kısmına yansıyarak internete bağlanabiliyor, video oynatabiliyor yada fotoğraf gösterebiliyorsunuz. Ancak üzülerek söylemeliyiz ki " " adı verilen bu şemsiye henüz şatışa çıkmadı.
 
Romantik Prens

Romantik Prens

Üye
ilginç ve sıradışı hakkaten teşekkürler
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt