İlginç bi gün...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DefectoR

Üye
    Konu Sahibi
İlginç bi gün...
Arkadaşlar cuma günü ailece başımızdan geçen traji komik bi olayı anlatmak istiyorum. İnanması biraz güç olabilir ama yaşandığı an güzel olmamakla beraber ilerde sevdiklerimize anlatabileceğim trajikomik bi anımız var...

Cuma günü sevdiğim bi dostumun evine kahve içmeye gittim henüz yeni almış olduğum ayakkabılarımı da kapının önünde bıraktım doğal olarak. Neyse yaklaşık 1 saat falan olmuştu oturalı telefonum çaldı arayan kardeşimdi, abi ben arkadaşlardaydım burdan çıkıcaktım ki kapının önünden yeni aldığım ayakkabılarımı çalmışlar gel beni al burdan dedi. Tamam dedim sıkma canını bende birazdan çıkar gelirim sana da giyecek bişi getiririm dedim, telefon konuşmasından 15 dakika sonra bende arkadaşımdan çıkıyordum ki ne göreyim ayakkabılarım yok, bu bi şaka olmalıydı diye düşündüm ama gerçekten ayakkabılarım yoktu :) neyse ki arabamın bagajında spor terliklerim duruyordu arkadaşımdan rica ettim arabadan aldı üzerimde de kot pantolon olduğundan sırıtmadan gittim kardeşimi aldım ona anlattım biz bir birimize gülerek bir birimizle alay ederek evin yolunu tuttuk, eve geldik en ufak kardeşimin morali bozuk. Ne oldu dedim, abi amcamlardaydım kapının önünden ayakkabılarımı çalmışlar dedi :) artık 4. kardeşimizin ayakkabısının çalınmasının an meselesi olduğunu düşündük ama onda bişi yoktu :)

İşte böyle bir gündü 3 kardeş 3 yeni ayakkabı 3 farklı ilçede çalınan 3 ayakkabı :)

yaşanıldığı an güzel olmasa da sonradan geriye bakınca anlatması güzel oluyor...

bodrumlu_71

bodrumlu_71

Üye
:) saol paylaştıgın için.demekki sizden daha fazla ihtiyaçı olan 3 kardeş varmış.

researcher

Üye
Gercekten ilginc....

dreamnoble

dreamnoble

Üye
İleride gülerek anlatabileceğin bir anın olmuş..Ama gerçekten çok güldüm,sağol paylaşım için.:kop:

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
:):)geçmiş olsun...ya 4.de çalınsaydı:)

ufuk023

Üye
organize bi iş gibi görüyor ama bi ayakkabı için organizasyon hemde farklı ilçelerde.. ayakkabıları iddaa,loto,sayısal v.b şeyden gelen para ile aldıysan olabilir diyecem çünkü duymuştu böyle bi olay anlatayım ben afyonda üniversitede okurken orda islami bi yurt vardı. sayısaldan para kazanan biri bu yurdun camlarını pvc yaptırmıştı ve 2 gün sonra yurdun içinde kalan olmasına rağmen sabah ezanına kalktıklarında camlar yerinde yoktu çok ilginç değil mi?:)

DefectoR

Üye
    Konu Sahibi
bizim ailede kimse şans oyunu oynamaz ;) sebebi ise ordan para gelecek hayali ile boş boş beklemektense o beklediğim süre içerisinde çalışıp kendi paramı en iyi şekilde kazanırım ;)

ufuk023

Üye
sizin aileyi tebrik etmek lazım. aynı fikirdeyiz hayatım boyunca hiçbir şekilde şans oyunu oynamadım...:)

CEREN

CEREN

Üye
bencede anlatılması güzel olmuş gercekten traji komık olmuş bu,çok ilginç sanki biri siznle dalga gecmiş gibi...

looney

looney

Üye
baya ilginçmiş eee sizde artık bu olaydan ders alıp ayakkabılarınızı içeri alıyorsunuzdur :D

mAd_girL

mAd_girL

Üye
:ehe:ehe ne kadar büyük bir tevafuk :)))

DefectoR

Üye
    Konu Sahibi
valla öyle :(

mAd_girL

mAd_girL

Üye
üzülmee ben sana alırım :)) ayakkabı dediğin nedir :| :b

mAd_girL

mAd_girL

Üye
:D:D ooo elimizi verdik kolumuzu alamıyoruz böylemiydi o söz :ehe ama anladın sen ((: olsun yaa senden değerli mi 3 ayakkabı murat abişş

mservank

mservank

Üye
demek ki neymiş bundan sonra bir yere gittiğimizde ayakkabılarımızı içeri alıyoruz pek sevmediğim bir şeydir ama ...

DefectoR

Üye
    Konu Sahibi
valla öyle oldu eve alıyorum :) zaten bu sabah yöneticiye kızdım bizim apartman bölgedeki en güvenli apartmandır herkes giremez die girdiler güvenlik sistemi kurcam dedim güvenlik kamerası yapıcam apartmana :)

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
bi yandanda çok garip üçünüzünde ayakkabısının çalınması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt