İkinci kez doğdu, reenkarnasyonun en gerçek kanıtı olarak gösteriliyor

Sponsorlu Bağlantılar

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İkinci kez doğdu, reenkarnasyonun en gerçek kanıtı olarak gösteriliyor

ABD’de üç yaşındaki bir çocuğun İkinci Dünya Savaşı’nda ölen bir pilotun yeniden dünyaya gelmiş hali olduğunu söylemesi, reenkarnasyonun en gerçek kanıtı olarak gösteriliyor.
ABD’nin Louisiana eyaletinde dünyaya gelen James Leininger 2 yaşına kadar normal bir çocuktan farksızdı. Ancak 3 yaşına basmasına birkaç hafta kala kâbuslar görmeye ve “Uçak alev aldı! Düşüyorum” diye çığlıklar atarak uyanmaya başladı. Rüyasında James Huston isimli bir pilot olduğunu gören James, uyurken “Jack Larsen, Natoma, Corsair, küçük adam” gibi isimler sayıklıyor ve çırpınıyordu. Küçük çocuk, bir gün oyuncakçıda gördüğü uçak için “Bu bir Corsair” dediğinde annesi Andrea büyük bir şok geçirdi. James’in kâbuslarında uçağının Japonlar tarafından vurulduğunu, alev aldığını ve düştüğünü anlatması üzerine annesi oğlunun 2’nci Dünya Savaşı’nda hayatını kaybeden bir pilotun reenkarnasyonu olduğuna inanmaya başladı. Ancak babası Bruce ikna olmadı ve ona uçağının nereden kalktığını sordu. James, tereddüt bile etmeden “Natoma” diye cevap verdi. Natoma, 2’nci Dünya Savaşı’nda kullanılan bir uçak gemilerinden birinin ismiydi. Küçük çocuk birkaç hafta sonra bir kitapta Japonya’da Japon ve ABD’li askerlerin karşı karşıya geldiği Iwo Jima adasının resmini gördü ve babasına “İşte uçağım burada düştü” dedi. Jack Larsen ise onun en yakın arkadaşı olan bir başka pilottu. Bruce, oğlunun hikayeyi uydurduğunu kanıtlamak için Jack Larsen’i bulmaya karar verdi. Natoma gazilerinin toplantılarına katıldı ve nihayet Larsen’i buldu. Ancak acı gerçeği ondan öğrendi. 1945’teki Iwo Jima Savaşı’nda yalnızca bir ABD’li pilot ölmüştü ve o da terhis olmadan önce son görevine giden 21 yaşındaki James Huston’du. Huston’un uçağı Japonlar tarafından vurulmuş ve aynı oğlunun anlattığı gibi alev alarak okyanusa çakılmıştı. Bruce James’in yaşayan son akrabası 84 yaşındaki kardeşi Anne’i buldu ve oğluyla bir araya getirdi. Anne 2 yaşındaki çocuğun anlattıklarını dinledikten sonra büyük bir şok geçirdi ancak onun kardeşinin reenkarnasyonu olduğuna inandığını söyledi. Leininger ailesinin yazdığı ve James’in hikayesini anlatan “Soul Survivor” adlı kitap ABD’de satış rekorları kırıyor.

aNL Yorumu:Çok çok ilginç,Böle şeyler çok var dünyada..

• Beğen
Tepkiler: Necmati, cemee61, Mustafa Furkan ve 8 diğerleri

çeşnibahar

çeşnibahar

Üye
ilginç bi hikaye.. :hmmm paylaştıın için tşekkürler..

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rica ederim arkadaşım

EroL

EroL

Emekli Yönetici
olabilir,hayatta herşeyin mümkün olabilecegine inanırım

xErKaNx

Üye
Sizlerinde bildigi gibi islam dininde Reenkarnasyon diye birsey yoktur. Bunuda hatirlatmakta fayda vardir. Bu inanis dinimize tamamen ters dusmektedir.

• Beğen
Tepkiler: ALPARS™
EroL

EroL

Emekli Yönetici
derler yavrum, yenıden dogmuş da derler,şeytan gırmışte derler :hehe:

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

PAYLASIM

Üye
Arkadaşlar, dinimiz islam, Reenkarnasyon safsatasına kesinlikle karşı çıkıyor, ölen bir ruh asla bir daha yaşadığı dünyaya, başka bir ruh ile dönemez, bu yazı dizileri son din, islamı müslümanlardan soğutmak için, uydurulmuş şeytani masallardır. Aklı olan bu meseleyi kaale bile almaz, saygılarımla..

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
islamda yok evet.bence o çocuk sadece kabus görüyor bilinç altına bişeyler yerleşmiştir.ALLAH reenkarnasyon yok dediyse yoktur

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşım burda din tartışması yapmıyoruz lütfen dini konular atıp saptırmayalım
Bende dinime inanan oruç tututan zekat veren bir insanım ama farkındaysan konuyu açanda benim.
Burda lütfen ama lütfen dini konular tartışmayalım:)

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Olabilir de olmayabilirde ama ilginç.Bu gibi söylentıler cok paylasım ıcın tesekuurler

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Ben yeniden dogmaya inanmıyorum zaten böyle birşey kurani kerim de yok . Ama konuyu saptırmak istemiyorum . Böyle konuları okumak zevkli geliyor . Teşekkürler .

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Biryerde okumuştum.yalnış hatırlamıyorsam Yüce Allah(cc) hata yapan bazı kullanırını tekrar dünyaya yolluyarak yeniden sınava tabi tutuuğu yazıyordu.Kaynak bulamam belki ama böyle birşey okumuştum çok iyi hatırlıyorum

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ben yeniden dogmaya inanmıyorum zaten böyle birşey kurani kerim de yok . Ama konuyu saptırmak istemiyorum . Böyle konuları okumak zevkli geliyor . Teşekkürler .
yorumun için teşekkürler keşke herkez senin gibi konuya saptrmadan yorum yapsa:)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
:bigstar: benim çok başıma geldi konunun içeriğini bir yorum bile değiştirebiliyor .

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Çok ilginç bir konu :hmmm
Böyle şeyleri görüp de inanmamak çok zor geliyor.
Ben de olabilir diyorum.
Septik tarafım kurusun :ehe

Konu taşındı bu arada :oke:

aLone

aLone

Üye
bi ara bizim ülkemizdede meşhurdu herkes önceki yaşamımda şuydum buydum diyodu ama bunlar genellikle reklam amaçlı bu olayda öyledir ben pek inanmadım şahsen

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Çok ilginç bir konu :hmmm
Böyle şeyleri görüp de inanmamak çok zor geliyor.
Ben de olabilir diyorum.
Septik tarafım kurusun :ehe

Konu taşındı bu arada :oke:
konuyu taşıdıgın için teşekkür ederim:oke:

wizard_pislick

wizard_pislick

Üye
Sizlerinde bildigi gibi islam dininde Reenkarnasyon diye birsey yoktur. Bunuda hatirlatmakta fayda vardir. Bu inanis dinimize tamamen ters dusmektedir.

bu zaten hristiyanlıkta geçiyor islamiyetle alakası yok

uyduruk57

uyduruk57

Üye
reenkarnasyon inancını savunanlar doğrudan dine saldırıyorlar. o yüzden konuyu saptırma falan yok. reeenkarnasyon diye bir şey yok olmaz olamaz mümkün değil...:oke:

Üst Alt