İkinci El N70 Alınır mı ? Fiyatı Ne Kadar ?

Sponsorlu Bağlantılar

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Bence Alınmaz ...

reco3202

Üye
aynen n70 150 mılyon bıle degıl 2.elleri

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
konu 2008 de açılmış alan almış satan satmış cihazın fiyatı degişmiş durmuş sizler yorum yapıyosunuz lütfen artık konulara yorum yaparken tarihe bakınız
bana yetki verseler bu tip konuların hepsini kapatırıp böylelikle konu kirliliğide yaşanmamış olur.
Saygılar

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
konu 2008 de açılmış alan almış satan satmış cihazın fiyatı degişmiş durmuş sizler yorum yapıyosunuz lütfen artık konulara yorum yaparken tarihe bakınız
bana yetki verseler bu tip konuların hepsini kapatırıp böylelikle konu kirliliğide yaşanmamış olur.
Saygılar

Çok kez dile getirdim ama gerek görmüyorlar demekki.İşte gereksiz bir konu daha Adminlerin işi yoğunsa versinler geçiçi olarak yüksek rütbeli bir üyeye bu tip konular kapatılsın.Hatta tamamen kaldırılsın

tuning009

Üye
n70 60 tl

adream09

Üye
ben satayım makine çok temiz kendim kullaniyorum bi tane bile tornavida değmedi yurt dışından geldi 230 tl alıcaksan geleyim açık adres atarsan özelden geleyim satayım içinde bir çok program war tel sorunsuz çalışıyor bilader

tüccar16.5

Üye
arkadaşım benim kendi kullandığım telefon n 70 ben samsung 5603 almak için satmk istiyorum garanti daha devam ediyo. sadece kapaklar ve tuş takımı değişti... orjin batarya değil.. fatura, şarj aleti ,kulaklık 512lik hafıza kartı ve cihaz olmak üzere 200 ytl diyorum pazarlık payı vardır... kargo ücretine karışmam ... düşünürsen konuşuruz

mcrecep

Üye
arkadaşlar n72 satılıktır almak isteyenler msn den ulaşabilirler..

MSN: [email protected]

yenilikçiyim

Üye
6300 alana kadar kendine ev telefonu al daha iiiiiiiiiiiiiiiiii.

HaaaRuuuN

Üye
Ben n70 kullanıyorum fakat fazla memnun değilim.Çünkü bazılarında 3G deyken biri aradığında ses cızırtı yapıyor.N70 yerine E71 i tavsiye ederim.

mehmet_ist_

Üye
ben 300 tl verdim iki senedir kullanıyorum

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
arkadaşlar ne 250 si temiz n73 me biliyorum hiç sorunu olmayan 190 milyona

velona77

velona77

Üye
2. el ama yeni gibi kapakta çizik bile yok hafıza kartı ve telefon hafızasına reset atıldı temizlendi 512 mb hafıza kartı(aldığımda 64mb dı)
(yani yepyeni)(siyahkapak) :aha:

ne kadar eder?

'MhMmD'

'MhMmD'

Üye
2. el ama yeni gibi kapakta çizik bile yok hafıza kartı ve telefon hafızasına reset atıldı temizlendi 512 mb hafıza kartı(aldığımda 64mb dı)
(yani yepyeni)(siyahkapak) :aha:

ne kadar eder?

250 tl eder rahatt

--------------- Ekleme ---------------

gecen gün 250 ye aldım 300 e sattımm aga

harg

Üye
130 ytl bingöl

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Hey yarabbi sen sabırlar ihsan eyle.Beyler bayanşar konu 2008 de açılmış atı alan çokdan üsküdarı geçmiş hatta o 2 yılda üzerine kaç telefon değiştirmiştir.Neyse yorum yazın nasıl olsa adminler mudaahale etmiyor çok yazınki rütbeniz yükselsin :ehe

alpay531

Üye

hacı sn naptın sno fiyata N73 alıon l temiz bi N73 250 ile 300 yerine göre 350 yide buluoo ama N70 temiz we garantilisi 200 yapmıoo 170-140 o telefon alınırmı dersen alınır

turkiminator

turkiminator

Üye
en kral n70 100 tl ;)

ibisim

Üye
yeqenim ben N70 aldım 1 ay kadar oldu..130 TL ye telefon süper arızası yok bi sesinde sorun wardı hard format attım maşallah simdi iyi..ama n70 yawaş telefon eqer paran warsa 6630 al derim..hem daha kullanışlı hemde hızlı ;)

dirift_kral

Üye
benim telefonumun hafıza kartı küçük olduğundan telefon almaya karar verdim n70 almaya karar verdim yaklaşık fiyatı 140 tl ye alacam çünkü o telefona sevdim
:oke::allalla: