İkinci el 4 / 4S alıcam , Sorularım var yardım lütfen.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emrepreston

emrepreston

Üye
    Konu Sahibi
İkinci el 4 / 4S alıcam , Sorularım var yardım lütfen.
Merhaba arkadaşlar.

Telefonumu satıyorum çok fazla maddi desteğim olmadan internetten ikinci el telefon arıyorum.
Buraya kadar maddi konu dışında sıkıntı yok :)

Aradığım fiyat aralığında ki bütün 4 / 4S ler doğal olarak pasaport kayıtlı.

İlk olarak pasaport kayıtlı telefonu aldım diyelim , daha sonra kayıttan düşmesi , ...vs bişeyler olur mu ? Sıkıntı yaratır mı bana sonrasında ?
İkinci olarak bu Gevey diye bir olaydan bahsediliyor , bu Gevey telefonu kullanmama engel olur mu ? O da bana sonradan sıkıntı yaratır mı ?
Üçüncü ve son olarak bazıları için Simkilit muhabbetinden bahsediliyor.. Avea kullandığım düşünülerek bu Simkilit olayının artı eksileri olur mu ?

Biraz acil olarak cevap bekliyorum sizden ,
Şimdiden çok teşekkür ederim :)

WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
3gs den 4e geçmek şu saatte mantıksız olur.4s alabilirsin.Ben 4s'imi gittigidiyordan aldım (1500tl) Ürün amerika çıkışlı pasaport kaydı yapılı. Tek sorun garantisi. Ülkemizde apple store olmadığı için cihazı yurt dışına göndermek zorunda kalıyorsun.Ama birkaç aya istanbula açılacak apple store.
Pasaport kaydına bakmak için telefonun imeisini imei sorguladan aratıyorsun.Orda kaydını gösteriyor sana.
Gevey karta gelince gevey simkilitli telefonlarda kullanılan bir çip.Fakat hiç önermem çünkü yeni bir güncelleme geldiğinde yeni bir gevey kartı alman gerekiyor.Yani çok masraflı oluyor. Zaten pasaport kayıtlı simkilitsiz sıfır bir iphone 4si gittigidiyordan 1500 civarı bulabilirsin.
Kafanda soru kaldıysa özel mesaj atabilirsin.

emrepreston

emrepreston

Üye
    Konu Sahibi
Yeterince yardımcı oldu kardeşim çok teşekkür ederim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt