iki yarışma birden = [ En çılgın fotograf yarışması - Oylama ]

Sponsorlu Bağlantılar

En çılgın fotograf

• Kullanılan toplam oy
    34
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler :)

Soneday

Soneday

Üye
Bana oy veren herkeze teşekkürlerimi iletirim.

*seçil*, asdugew, BaşıBozuk, BlooDy_ChiLd, Colloddi, DeWanksta, elmyra, kaan0, ramoman, soneday, Ue-Gazi, wattse

mbemurat

mbemurat

Üye
Kendi İzlenim ve Görüşlerim;

Yarışmaya katılmadım,ama diğer yarışmalar gibi bunuda takip ettim.Her oylamada olduğu gibi bu yarışmadada fotoğraflara değil 'üye' isimlerine oy verilmiş.Hakeden fotoğraflar yine en sonda.İki çift ayakta veya eşek üzerindeki bir insanda ne gibi bir çılgınlık hissettiniz çözümleyemedim.Bu resimlerle bu yarışmaya katılmak bile bir hata bence.^Ben en çok 3 numaralı resmi beğendim,gerçekten çok güzel yakalamış arkadaş.

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Kendi İzlenim ve Görüşlerim;

Yarışmaya katılmadım,ama diğer yarışmalar gibi bunuda takip ettim.Her oylamada olduğu gibi bu yarışmadada fotoğraflara değil 'üye' isimlerine oy verilmiş.Hakeden fotoğraflar yine en sonda.İki çift ayakta veya eşek üzerindeki bir insanda ne gibi bir çılgınlık hissettiniz çözümleyemedim.Bu resimlerle bu yarışmaya katılmak bile bir hata bence.^Ben en çok 3 numaralı resmi beğendim,gerçekten çok güzel yakalamış arkadaş.

Size altın tepside bir çılgınlık sunmamızı beklemeyin.. Benim resmimde olan fiil, bir eleştiridir, gülümseten bir olaydır.. Bakış açınızı belirlemeden önce resimlere bakın, üye ismine oy veren yok, epi topu 4 resim var ki en sonda dediğiniz şahıs 4. olmuş oluyor.. Öncelikle şartları ve resimleri inceleyin, konu çılgınca bir resim ekleyin ise burada üçüncü resmi beğenmiş iseniz diğer resimlere bir çift ayak vs gibi yorumlar yapma hakkına sahip değilsiniz..

Kuralların dışında kalan, hayata gülümseyen, Uzun bir cümlenin sonunu düşünmediğiniz anlar çılgıncadır.. Bunun tanımını da mı yapacaktım ? :) İyi forumlar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt