Telefon Tavsiyesi Iki telefon arasında kaldim

Sponsorlu Bağlantılar

Marco Laren

Marco Laren

Üye
G2 AL tavsiyem :)

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
g2 ye LG 5.1.1 yakında gelicek diyor sanırım lg bu gidişle g2 ye M bile verebilir

b.a10

b.a10

Üye
5 mp ön 13 arka 1,8 ghz işlemci hızı 4gb ram ve bunlara rağmen 1,100 lıra olan baska bı telefon söyleyın bana =D

TahtalıKöyünMarangozu

TahtalıKöyünMarangozu

Üye
5 mp ön 13 arka 1,8 ghz işlemci hızı 4gb ram ve bunlara rağmen 1,100 lıra olan baska bı telefon söyleyın bana =D
Bunlar sadece kağıt üstünde olan şeyler ve sadece bunlara bakılarak telefon alınmaz.O mp lerin hakkını veriyor mu ? Isınma sorunu var mı ? Tasarımı ve inceliği nasıl ? Kronik sorunları var mı ? Şarjı ne kadar gidiyor ? Ne kadar güncelleme alacak ? Kasa kalitesi nasıl ? Bunları da düşünmek lâzım.
Üstünüze alınmayın; bakıyorum herkes her konuyo zen2 yazıyor ama eminimki bunların çoğu eline daha bu telefonu almamıştır hatta bir kısmı daha resmini-şeklini bile görmemiştir.Sırf ram-mp-işlemci ve fiyata bakıyorlar süper telefonmuş diyip zen2 zen 2 diye bağırıyorlar.

• Beğen
Tepkiler: rodinatr, GreaTH ve skartmen35
İbrahimTR

İbrahimTR

Üye
tercihin z1 g2 ise kesinlikle lg g2 diyorum

Death Punch

Death Punch

Üye
Zen 2 o performans bakımından o kadar kötü değildir de sonuçta 4gb ram var ama herşey ram değil ki kamerasınında orta halli olduğunu düşünüyorum şarj bakımından de fena değildir telefon iş görür mutlaka ama bazı noktalarda geri kalabilir sonuçta asus piyasaya yeni yeni girdi ayrıca bence tasarımı kötü

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Intel Atom Z3580 Quad-core 2.3 GHz (4 GB RAM model)
Intel Atom Z3560 Quad-core 1.8 GHz (2 GB RAM model)

işlemciler bunlar sadece 4 gb model de 2.3ghz işlemci var gerçek 4 çekirdek hyper threading yok

ama bi s6 yanında bi g4 ün yanında çok geride yani testler de bunu söylüyor 4 gb ramin SADECE multi taskingde diğerlerine fark atabiliyor geri kalan yine işlemci ve gpu ya kaldığı için geride
ben zen2 yi ne öneririm ne de önermem cihazı bğendiğseniz alın kullanın ama HALA G2 den yanayım

b.a10

b.a10

Üye
2 çekirdekli degilmi zenfone 2 ?
4 kardesım
Intel Atom Z3580 Quad-core 2.3 GHz (4 GB RAM model)
Intel Atom Z3560 Quad-core 1.8 GHz (2 GB RAM model)

işlemciler bunlar sadece 4 gb model de 2.3ghz işlemci var gerçek 4 çekirdek hyper threading yok

ama bi s6 yanında bi g4 ün yanında çok geride yani testler de bunu söylüyor 4 gb ramin SADECE multi taskingde diğerlerine fark atabiliyor geri kalan yine işlemci ve gpu ya kaldığı için geride
ben zen2 yi ne öneririm ne de önermem cihazı bğendiğseniz alın kullanın ama HALA G2 den yanayım
ben her ayrıntısına kadar inceleyıp baktım birader ve hosuma gıttı, zevklerımız farklı olabılır ılla herkes ıyıyı yada güzelı sececek dıye bı sey yok :)
Bunlar sadece kağıt üstünde olan şeyler ve sadece bunlara bakılarak telefon alınmaz.O mp lerin hakkını veriyor mu ? Isınma sorunu var mı ? Tasarımı ve inceliği nasıl ? Kronik sorunları var mı ? Şarjı ne kadar gidiyor ? Ne kadar güncelleme alacak ? Kasa kalitesi nasıl ? Bunları da düşünmek lâzım.
Üstünüze alınmayın; bakıyorum herkes her konuyo zen2 yazıyor ama eminimki bunların çoğu eline daha bu telefonu almamıştır hatta bir kısmı daha resmini-şeklini bile görmemiştir.Sırf ram-mp-işlemci ve fiyata bakıyorlar süper telefonmuş diyip zen2 zen 2 diye bağırıyorlar.
ben her ayrıntısına kadar inceleyıp baktım birader
ve hosuma gıttı, zevklerımız farklı olabılır ılla
herkes ıyıyı yada güzelı sececek dıye bı sey yok Mob

wwwhmz

wwwhmz

Üye
İnceleme şansım oldu, Zenfone 2 gayet iyi bir telefon sadece biraz kaba. Kamerası tatmin edici ve hiç kasmayan akıcı bir arayüzü var. Oyun oynama şansım olmadı ama internette izlediğim kadarıyla gta oyununu en yüksek ayarda hiç kasmadan oynayabiliyordu ve aynı anda modern combat 5, real racing 2, gta gibi oyunları çalıştırıp aralarında rahatça geçiş yapabiliyordu.

b.a10

b.a10

Üye
hocam aynen dedıgın gıbı performans bakımından mükemmel, ekranı 5,5 ınc oda ıdeal tek sıkıntısı bıraz kalın olması :)

GreaTH

GreaTH

Üye

Aynen Sorsan Herkes Zen 2 Diyo Gerçekte Kullanmiyo :) Diyenlerin Coguda Baskalarindan Duyup Anca Milleti Gaza Getiriyorlar Mesela O arkadas Kullanmiyo Kagit Uzerinden Inceleyip Harika Diyo :D Ayrica Z2 Dururken G2 diyenleride Anlamiyorum :)

• Beğen
Tepkiler: TahtalıKöyünMarangozu ve skartmen35

Üst Alt