Telefon Tavsiyesi Iki telefon arasında kaldim

Sponsorlu Bağlantılar

skartmen35

Üye
    Konu Sahibi
Iki telefon arasında kaldim
Beni 2-3 sene götürecek telefon alacağım tercihlerim Sony Xperia Z1 ve LG G2 1150 tl sınır. Z2 fiyati düşerse alicam ama tercihlerim suan bunlar hangisini tercih edersiniz?

GreaTH

GreaTH

Üye
Tabiki Z2. Beklemeni Tavsiye ederim

Karavelaa

Üye
Z2 alabilirsen ayıca fiyat aralığında yaz başka modellerde onerelim.

skartmen35

Üye
    Konu Sahibi
900-1200 en fazla Fiyat Aralığı

TahtalıKöyünMarangozu

TahtalıKöyünMarangozu

Üye
Z1 alınmaz paran yetiyorsa Z2 yetmiyorsa G2.Bir de o fiyatlar da zenfone 2 var.G2 ve zenfone 2yi eline al incele öyle karar ver.Eğer direk netten araştırırsan zenfone 2 alırsın ve eline gelince biraz üzülebilirsin.

• Beğen
Tepkiler: skartmen35
Death Punch

Death Punch

Üye
G2

technogamer2345

Üye
git mağazalarda incele z2 yi beğeniyorsan alırsın şahsen verdiğin modllerin markaların hiçbirini beğenmiyorum :(

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
G2.

b.a10

b.a10

Üye
kesınlıkle sony alma hep hatalı cıkıyo telefonları, zenfone 2 yı onerıyorum performans bakımından ve o fıyata alınabılecek en guzel telefondur.

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
kesınlıkle sony alma hep hatalı cıkıyo telefonları, zenfone 2 yı onerıyorum performans bakımından ve o fıyata alınabılecek en guzel telefondur.
Şahsen g2 varken zen2 almam.

b.a10

b.a10

Üye
g2yı solda sıfır bırakıyo zenfone 2 ama yıne de sen bılırsın :)

Death Punch

Death Punch

Üye

Ne alaka benim z3 de hata yok

0MG90

0MG90

Üye
Biraz bekle Xperia Z2 al

GreaTH

GreaTH

Üye

Hatali Cikiyo Diye Alinmicak Bir Telefon Degil Hatali Cikinca Geri gonder Hatasiz 0 Geliyo. Zenfone Diyenlerin Cogu Rami Yuksek Diye Al diyolar Baskada Bi sey yok

• Beğen
Tepkiler: skartmen35

skartmen35

Üye
    Konu Sahibi
Temmuzun sonuna kadar ne kadar düşer fiyati z2 nin ?

skartmen35

Üye
    Konu Sahibi
+++++

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Eğer Z1 ile G2 ise G2 ama
Z2 ile g2 arasında ise z2

• Beğen
Tepkiler: Death Punch
b.a10

b.a10

Üye
Hatali Cikiyo Diye Alinmicak Bir Telefon Degil Hatali Cikinca Geri gonder Hatasiz 0 Geliyo. Zenfone Diyenlerin Cogu Rami Yuksek Diye Al diyolar Baskada Bi sey yok
kardes sadece ram degıl, netten bak zf2 g3 karsılastırması dıye telefonun sadece ramı ıcın alınmayacagını anlarsın :)

GreaTH

GreaTH

Üye
kardes sadece ram degıl, netten bak zf2 g3 karsılastırması dıye telefonun sadece ramı ıcın alınmayacagını anlarsın :)

Z2 Kullanicisi Olarak Ben Tavsiye Ediyorum Gerisi Onun Karari

Üst Alt