iki tavugun dört ayagı kac eder

DiaBLoS

Admin
Ya bırak tavuğu . Sen horoz a geç hoca .

8 Olmazmı Arkadeş Ya ? Nese Söle'de Öğrenelim

Bu soru,iki insanın 4 ayağı kaç eder sorusuyla eş değer bir soru.Ha tavuk ha horoz ha insan farketmez.Zaten sorunun ifadeasinde bir bozukluk mevcut sanki toplama işlemi varmış gibi.SAnırım sorunun cevabı tavukların 4 ayağından bir sayı cıkarmaya calısır gibi ya da bır seylere benzeterek bulunabılecek gıbı.Merakla beklıyoruz umarım mantıklı bir şey cıkar.

Yoksa tavuğun ayaklarını tutup yan yana koyup 4 tane ayak 1111 eder demeye kalkmayasın?

Konu Sahibi
Yoksa tavuğun ayaklarını tutup yan yana koyup 4 tane ayak 1111 eder demeye kalkmayasın?

yok be güzel insan ama sizde duysanız vaybeee hadiya dersiniz sasırırsınız soru biraz cabrazlama ama mantıklı cabrazlama ve mükemmel bir cevabı var az düşünseniz hemen bulursunuz zaten

Cabraz değil oo çapraz Hadi söyle de kurtulalım şu işkenceden

minoo

Üye
ewt ya çk merak ettik syle artk

Eğer bu sorunun cevabı bi mantıksız bişe çıksın var yaaaa

minoo

Üye
sen hiç 0 bacaklı tavuk qördn mü

Revengeful

Emekli Yönetici
1 veya 0 dedim görücez

minoo

Üye
bi de 0 çıkarmş ayy

Revengeful

Emekli Yönetici
böyle soruların cevapları genellikle hiç tahmin edilemeyecek sayılar olur hatta tanımsızdır diyecektim ama abartmayayım dedim

minoo

Üye
ewt tanımszdır tavuklarda ayak dye bşi yoktr ayak da neymş

minoo

Üye
ee hadi sylesene cwabı kardeş çatlicaz meraktan

Konu Sahibi
ya ama sizlerlerde hazıra konmak istiyorsunuz hic düşünmeyi hedeflemiyorsunuz hadi bakalım bizim milletimizi hazırdan cıkaralım bu sebeble düşünceli millet olalım emin olun az düşünürseniz cıkarırsınız

Daha ne kadar düşünecez hadi söyle bakalım,umarım mantıklıdır

Konu Sahibi
söyliyeyimmi cidden ama tatı kacar ya :S