Asus zenfone 5 hoparlor bozuldu.

Sponsorlu Bağlantılar

Asus.

Asus.

Üye
    Konu Sahibi
Asus zenfone 5 hoparlor bozuldu.
Arkadaslar Zenfone 5 imde hoparlor sorunu var youtubede film izlerken bozulmustu ustune bastirinca ses geliyor birakinca tekrar gidiyor telefonumda muzik actim drdim yine ayni isin kotu tarafi telefon hep titresimde duyulmuyor.
Garantiye vermesen yaptirsam ne olur garantiye gondersem sadece hoparlor icin kac gunde gelir acaba sizin basiniza geldiyse aydinlatabilirmisiniz gondersem servis hoparlore su kacmis dicek ama bole bisi imkansiz kesinlikle olmadi
Ne yapicam akil verirmisiniz
Universite acilana kadar yaptirmam lazim yardim edinn???

hikmet366

hikmet366

Üye
20 iş günü içinde teslim etmek zorunda zaten yetkili servis e verdiğin zaman parça bekleme olayı olmaz .fazla bir telefonu yok :)

minoo

minoo

Üye
Hoparlörde sıvı teması yoksa neden sıvı teması var desinler? :)

Servise gönder derim ben.

x41

x41

Üye
Benim başıma geldi hatta konu açtım verdim servise alalı 1 ay geçtiği için değişim verdiler sıfır zenfone 2 aldım.Ver servise bence garantisinden etme telefonu 20 iş günü içinde gönderiyolar..

Asus.

Asus.

Üye
    Konu Sahibi
Benim başıma geldi hatta konu açtım verdim servise alalı 1 ay geçtiği için değişim verdiler sıfır zenfone 2 aldım.Ver servise bence garantisinden etme telefonu 20 iş günü içinde gönderiyolar..
ne yani bi hoparlör bozuk diye sıfır tel. mi verdiler ??????
Hoparlörde sıvı teması yoksa neden sıvı teması var desinler? :)

Servise gönder derim ben.
bugun servise verdim hadi hayırlısı
belki para koparmaya çalışmaları ıcın sıvı teması var diyebilirler teknik servisleri biliyoruz işte!!!
bu arada servise bugun gonderdim yurt ıcı kargo ıle karsı odemelı yarın teknik serviste olucak telefon kutunun ıcıne hoparlörun bozuldugu eklemıstım bi tane daha sorun ekledım onu duzeltırlermı acaba sorunu soyle yazmıstım bu arada kardesımdede aynı telefon var zenfone 5 işte dedim telefonumun şarjı en fazla 1 saat gidiyor fakar kardeşimde aynı telefon olmasına ragmen onun 2 gün şarjı gidiyor dedim ve pili degiştirmelerini rica ettim acaba bu sebepten pili degiştirirler mi sizde ???

minoo

minoo

Üye
ne yani bi hoparlör bozuk diye sıfır tel. mi verdiler ??????

bugun servise verdim hadi hayırlısı
belki para koparmaya çalışmaları ıcın sıvı teması var diyebilirler teknik servisleri biliyoruz işte!!!
bu arada servise bugun gonderdim yurt ıcı kargo ıle karsı odemelı yarın teknik serviste olucak telefon kutunun ıcıne hoparlörun bozuldugu eklemıstım bi tane daha sorun ekledım onu duzeltırlermı acaba sorunu soyle yazmıstım bu arada kardesımdede aynı telefon var zenfone 5 işte dedim telefonumun şarjı en fazla 1 saat gidiyor fakar kardeşimde aynı telefon olmasına ragmen onun 2 gün şarjı gidiyor dedim ve pili degiştirmelerini rica ettim acaba bu sebepten pili degiştirirler mi sizde ???

Bataryada sorun varsa değiştirirler.
Sen ne zaman aldın telefonu?

Asus.

Asus.

Üye
Bişey merak ettim asus'un çalışma cumartesi çalışma günü müdür yoksa cumartesi-pazar tatil mi?
Ve 20 iş gününne pazar dahil değil yoksa yanlış mı biliyorum.?
Ayrıca aasusun sitesinden telefonun onarım durumunu sorgula diyorum 6 günden beri aynı durum ekran fotosu aldım bi bakarmısın yukarıda bekleme yazıyor acaba telefon şu an o aşamada mı yoksa zaten öylemi yazıyor orada anlamadım ?

minoo

minoo

Üye
Haftaiçi 8-18 arası, haftasonu 8-13 arası çalışıyorlar.

Cumartesi yasal süreye dahil, pazar değil. Bakarım ekran görüntüsüne atarsan.

Asus.

Asus.

Üye
Haftaiçi 8-18 arası, haftasonu 8-13 arası çalışıyorlar.

Cumartesi yasal süreye dahil, pazar değil. Bakarım ekran görüntüsüne atarsan.
Attım ekran fotosu bir önceki yırumumda gözükmüyormu bende gözüküyor.
Minoo senni özele mesaja atmıstım gelmedimi acaba

minoo

minoo

Üye
minoo

minoo

Üye
Bence müşteri hizmetlerini arayıp sor.

Asus.

Asus.

Üye
Bence müşteri hizmetlerini arayıp sor.
tam olarak neyi sorayım sence ne sıkıntı olabilir ?
tam olarak neyi sorayım sence ne sıkıntı olabilir ?
ayrıca bugün6. oldu ama hala aynı gözüküyor orada
tm tm ya nasıl farketmedim pardon. resimde dikkat edersen alış tarihi var ve bugüün tarihi var yani bugün onarımı gerçekleşiyor heralde çünkü dün ve önceki günler alış tarihi girilmemişti boştu ve sabah online char tan tel. onarım durumunu sordugumda incelemede denmişti.İnşallah bugün onarımı biter zaten youtubeden teknis servis videolarını izlemiştim ekran değişimi 30 dk sürerse hoparlör değimi daha az sürer diye düşünüyorum

Üst Alt