İki sorunum var.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

anlarkn

Üye
    Konu Sahibi
İki sorunum var.
Arkadaşlar c6-00 bimeksde indirimli hali 750 lira iken nokia belle telefonların fiyatları genellikle 600 civarı...Bunun sebebi sizce nedir?

Birde s60v5 işletim sistemi değişirmi?
s60v5 sisteminin eksi yönü cok oyunlar pek iyi değil görünüm sade işlemci az dokunmatik hassasiyetide az. S60v5 telefonlar daha pahalı belleye göre nokianın ileriye dönük bir projesi olabilirmi?
Bence s60v5ler anna ve belle yapılmalı cunku cogu insan bu s60v5 kullanıyor.

15baba

15baba

Üye
Arkadaşlar c6-00 bimeksde indirimli hali 750 lira iken nokia belle telefonların fiyatları genellikle 600 civarı...Bunun sebebi sizce nedir?

Birde s60v5 işletim sistemi değişirmi?
s60v5 sisteminin eksi yönü cok oyunlar pek iyi değil görünüm sade işlemci az dokunmatik hassasiyetide az. S60v5 telefonlar daha pahalı belleye göre nokianın ileriye dönük bir projesi olabilirmi?
Bence s60v5ler anna ve belle yapılmalı cunku cogu insan bu s60v5 kullanıyor.

O kadar paraya gio alırım beah. Nokia is tırt

anlarkn

Üye
    Konu Sahibi
Ben aldığımda 540 liraydı. :) Çekici görünümdü o zaman işletim sistemi hakkında bi bilgim yoktu ama artık var.

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
Nokia yeni işletim sistemini tanıtmak ve bunun sayesinde piyasada daha iyi bir yer etmek istiyor.Bu yüzden Belle işletim sistemine sahip telefonları daha ucuza satıyor.Symbian işletim sistemine sahip cihazları piyasadan yavaş yavaş kaldırıyolar.<<ÇOK BÜYÜK KAZIK YEDİK ÇOK<< :off:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt