İki farklı Samsung Galaxy S5 versiyonunun AnTuTu benchmark sonuçları

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
İki farklı Samsung Galaxy S5 versiyonunun AnTuTu benchmark sonuçları
İki farklı Samsung Galaxy S5 versiyonun AnTuTu benchmark sonuçları sızdırıldı.

SM-G900H ve SM-G900R4 model numarası ile iki Galaxy S5 versiyonun AnTuTu bencmark sonuçlarını göreceğiz.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Yukarıda yer alan görsel SM-G900R4 model numaralı Galaxy S5'e ait. Teknik özelliklerine baktığımızda, 2.5 GHz 4 çekirdekli Snapdragon 800 işlemci, Adreno 330 GPU, 3GB RAM, 32GB dahili hafıza, 16MP kamera, 2.1MP ön kamera ve Android 4.4 işletim sistemi ile karşılaşıyoruz.

Modelin AnTuTu testinden aldığı puan: 31,843.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bu görsel ise SM-G900H model numaralı Galaxy S5'e ait. Teknik özelliklerine baktığımızda, 1.5 GHz Octa-Core Samsung Exynos 522 işlemci, ARM Mali-T628 GPU, 2GB RAM, 16GB dahili hafıza, 16MP kamera, 2.1MP ön kamera ve Android 4.4 işletim sistemi ile karşılayoruz.

Modelin AnTuTu testinden aldığı puan: 35,445.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: alisait07

beytullah6767

beytullah6767

Üye
Türkiyeye hangisi gelir?

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
2gb ramli gelir kesin 3gb ramli cihaz amerika içindir

Invoke

Invoke

Üye
Exynos gelir.Bu arada Exynoslu modele 2GB ram koymalarına cidden şaşırdım. :blink:

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
4gb ram 2 sene sonra Note 5te gelir bence :D

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
gelmez bence her sene üstüne 1 gb ram koyarak gelecek diye bi kanun yok Note 8 düşünemiyor 8gb ram o_O

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
teknolojide fazla hız iyi olmaz şimdiki cihazlarda 2gb ram bile yetiyor

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
Bence mevcut teknolojiyle 4 GB Ram de konulabilir ama ihtiyaç yok

KayraBey

KayraBey

Üye
1.5ghz nedir ya bu devirde. Komple sallama haber bence

• Beğen
Tepkiler: Invoke ve beytullah6767
blacktalon

blacktalon

Üye
s5'in iskeletini oluşturmadan antutu sonuçları çıktı

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Samsungun daha önce sızdırdığı bilgilerde cihazın 64 bit ile geleceği söylenmekteydi ve android sisteminde bildiğim kadarıyla 64 bit in 4 gb. ram e ihtiyacı var . Bu adamlar s5 i 64 bit ile çıkartmayacaklarmı ? Eğer bu özelliklerle gelirse bence samsung kendi ayağına sıkar. ..... :evet:

Invoke

Invoke

Üye
Samsungun daha önce sızdırdığı bilgilerde cihazın 64 bit ile geleceği söylenmekteydi ve android sisteminde bildiğim kadarıyla 64 bit in 4 gb. ram e ihtiyacı var . Bu adamlar s5 i 64 bit ile çıkartmayacaklarmı ? Eğer bu özelliklerle gelirse bence samsung kendi ayağına sıkar. ..... :evet:

64 Bitin 4GB'a ihtiyacı yok. 2 GB olsa da olur.

1.5ghz nedir ya bu devirde. Komple sallama haber bence

Ben onu hiç görmemiştim. :D 8 çekirdek ama... Yine de ramde 2GB olmaz bence, dediğin gibi sahte olabilir. :D