İişte n8 ve 4s apple!ın İPhone arasındaki fotoğraf farkı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ama işte eksilerle artıları koyunca iphone fiyatta kaybediyo samsung android bizim nokia hastalığımızdan kaybediyo anlayacağın hepimiz n8 kullanıyoz en ii bu demek ki şuan olsa gene n8 alırım bide belledim mi baya kullanışlı oluyo kerata...

hizan

Üye
    Konu Sahibi
evet ilk sayfaya video da eklendi mutlaka izleyin.

not alıntıdır.

curse.

Üye
alikan haklısın bir yerde ama nokia bariz kamera telefonu ve ya multimedya telefonu yaptığı için biraz bunun üzerinde duruluyoe

arkadaş çok haklı nokia multimedya telefonudur ki o yüzden bütün videolarımızı dondurarak izletiyor daha iyi anlayalım diye

----------Eklendi @ 01:29:45 ---------- Yazıldı @ 01:28:13 ----------

saksı değilsin tamam

hack, hack diye gezip durduğunuz olay iphone'da jailbreak denen tek açıp kapamaya bakıyor. tüm uygulamaları da ücretsiz yükleyebiliyorsun. ayrıca fare bağlayamadığın her telefonu yemişsen sana şaşıyorum, telefonu mouse'la kullanıp duruyorsun herhalde!! ayrıca türkiyeye operatörler getirmedenki kişisel satanlar 2500 biçiyor ki çok daha düşer operatörlerle birlikte o fiyat.

curse.

Üye

en çok bana soracaksınız!!!

hizan

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben buraya direk video link'i eklemek istiyorum ama yapamadım nasıl yapıldığını bilen var ise yardımcı olursa sevinirim.

aydnzara

Üye
Ah ulan N8 bir kameranla kandırdın bizi

kraldost

Üye
jailbreak diye bi şey var biliyor musun?? (Gerçi bilseydin böyle konuşmazdın)
evet biliyorum her zaman istediğin yerde kullanamazsın yolda otobüste sahilde falan filan

teşekür ederim

ben gocunmuyorum yaptıklarımdan hacktan macktan elimdeki telefondan sen neden gocunuyorsun demekki ben senden daha cok keyif alıyorum telefonumdan ondan burda kendini yırtıyorsun
en çok bana soracaksınız!!!
ne gibi dostum

bu konu yakında kilitlenir.
ayrıca
N8 forever.

pRime.

Üye

Tabi, bi dolu video formatını da iphone oynatıyordu dimi? :zuhaha Tamam bi daha sana sorarız herşeyi!

Tepkiler: frisby77

uribaju

Üye

bir n8 kullanıcısı olarak bunu bilmene sevindim

iphonei hic sevmiyorum bebe oyuncagı gibi n8 onu her kulvarda geçer demiyorum ama n8 her türlü alır

mıttık

Üye
ya n8 kullanıyosunuz diye övüp durmayın n8 iphone 4 le beraber çıkan bi telefon yani 4s değil 4le yarıştırılır ancak eğer 4s le karşılaştırırsan n8 i her şekilde altta kalır tamam kamerası o kadar iyi ama sonuçta n8 12mp xenon flashlı kameraya sahip koskocaman bi merceği var yani bide iphone bakın sadece 8mp kamerası ve ufacık bir merceği var flashıda xenon filan değil ufak bi led sadece sizce bu iki kamerayı kıyaslamak mantıklı mı? ayrıca iphone nun uygulama kapasitesinin yanından bile geçemiyor n8 daha doğru düzgün hd oyun bile çıkmıyor.Benim telefonumun şu kadar işlemcisi şu kadar gpu su var diye övünüyonuz n8 inizle ama o donanımı kullanmanız gerekn bi uygulamamı var ki? n8 deki bütün hd oyunlar "iphone 3g" de bile çalışıyor o kadar donanım var ama o donanımı kullanıcak yüksek grafikte uygulama mı var symbianda?

valent

Üye
Bize diyorsun sen 3g ile kıyaslıyorsun şimdi bu eşit oldumu dostum yiğidi öldür hakkını yeme N8 i yazılımsal olarak Iphone ile kıyasladıklarında bizim sesimiz çıkıyormu bırakta bizde donanımımızla kıyaslayalım...

frisby77

Üye
Bence kıyaslamaya gerek yok iphone4s ne kadar n8 ne kadar şu dünyada parası olanın borusu öter

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...