a21a
Emekli Yönetici
Arkadaşlar. Ben İzmir' de yapılan iki buluşmayada katıldım. 2ci buluşma çok güzel olmuştu. Tabiiki özel hayatımızda birçok arkadaşımız var ama sanal otamda saatlerce bilgisayar başında birşeyleri paylaşıp sonradan bunu özel yaşantıyada yansıtmak gerçekten çok güzel.
Ben 42 yaşında olduğum halde, benden çok genç insanlarla buluşup mutlu oldum.
ve bu dinamik, canlı pırıl pırıl arkadaşlarla birşeyleri paylaşmanın gururunu yaşadım.
Şimdi; İzmir de oturup' ta Maxicep üyesi olan herkese sesleniyorum. Önümüzdeki pazar(22 nisan 2007) tarihinde gelmenize engel olacak çok önemli bir sebebiniz yoksa buyrun gelin. Tuttuğunuz takımın maçına gitmiş kadar haz duyacağınızdan eminim.
tespit ettiğim kadarıyle gelecek olan kişiler: Negative , Undergro.und , jöly,
blackrose, a21a, kuzen, defector, sağlık durumu müsait olursa; tofy,SysteMechaniC,Quattro
Ben 42 yaşında olduğum halde, benden çok genç insanlarla buluşup mutlu oldum.
ve bu dinamik, canlı pırıl pırıl arkadaşlarla birşeyleri paylaşmanın gururunu yaşadım.
Şimdi; İzmir de oturup' ta Maxicep üyesi olan herkese sesleniyorum. Önümüzdeki pazar(22 nisan 2007) tarihinde gelmenize engel olacak çok önemli bir sebebiniz yoksa buyrun gelin. Tuttuğunuz takımın maçına gitmiş kadar haz duyacağınızdan eminim.
tespit ettiğim kadarıyle gelecek olan kişiler: Negative , Undergro.und , jöly,
blackrose, a21a, kuzen, defector, sağlık durumu müsait olursa; tofy,SysteMechaniC,Quattro

Fotogralflari unutmayin ühühühü