II. Geleneksel Maxicep stanbul Bulumas Resimleri

Sponsorlu Bağlantılar

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Geçmiş olsun Özge.

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
arkadaslar erken kactim die banada kizmadiniz dimi???
dedigim gibi arkadasin hastasina ugradik...

ama sizlerle yuzyuze gorusmek tanismak cok guzel oldu

ayrica tofy; sanada gecmis olsun

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
kizdiniz demek

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Yok yaw Murat Abi zaten sizden 20-25 dk sonrada dağıldık denebilir..

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
tamam o zaman
walla sevindim
cunku hep aklimda kalmisti...hepiniz sagolun

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Güzel bir buluşma olmuş.

S1FR3K1R1C1

Üye
<div class='quotetop'>(ChavRash &#064; Feb 7 2006, 10&#58;31 AM) [post=273733]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Güzel bir buluşma olmuş.
[/b][/quote]ewet ya Keşke ßende orda Olabilseydim Ama Biliyorsunuz İş güç işte Kısmet olursa ßir dahaki Sefere İnşallah

realgs

Üye
nazar değdi W900&#39;üme.Kulaklık tele takılınca artık algılamıyor tel.
Arasıra yapardı,buluşmadan sonra tamamen gitti,Van_&#39;ın gözü kalmış,nazarı değdi
Şaka bir yana kafam çok bozuk,kulaklık ölüd galiba

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Nazarım değdi..

Geçmiş olsun..

D3N1Z

D3N1Z

Üye
güzel bir buluşmya aben ziyor o sandiwiçden bende bir dene alayim bu arada bizde yaza dogru 2. yapacagız umarım bu sefer herkez gelir

Salihyet

Salihyet

Üye
güzel ortam vard&#305; ke&#351;ke gelseydiniz

Fatihyet

Fatihyet

Üye
bn dersanem olduğu için gelemedim. kardeşim ve abim gitti. umarım en kısa zamanda yeni bir buluşma olur da biz de katılırız...

RockFord Fosgate

Üye
walla w900 un kulaklıgı nasıl olduda bzuldu ya?? daha yepyenı telefon kesın goz war:)))))))

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
<div class='quotetop'>(equilibre &#064; Feb 7 2006, 10&#58;38 PM) [post=274285]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
bn dersanem olduğu için gelemedim. kardeşim ve abim gitti. umarım en kısa zamanda yeni bir buluşma olur da biz de katılırız...
[/b][/quote]

Artık mayıs-hazirana doğru havalar ısınınca yaparız bi buluşma..

swedeniz

swedeniz

Üye
temmuz istanbul buluşması benden night club felan yaparız artık bu arada laila kapandımı kapanmadıysa temmuz da bütün maxicep laila ya sokabilirim ama açıksa tabii

Fatihyet

Fatihyet

Üye
<div class='quotetop'>(van_hoijdonk &#064; Feb 7 2006, 11&#58;11 PM) [post=274302]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(equilibre &#064; Feb 7 2006, 10&#58;38 PM) [post=274285]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]

Artık mayıs-hazirana doğru havalar ısınınca yaparız bi buluşma..
[/b][/quote]

umarım o zaman daha çok kişi katılır

realgs

Üye
Bugün taktım kulaklığı sorunsuz çalıştı.Ama arasıra teassızlık yapıp sesi dış hoparlöre veriyor
vu tekrar 2-3 saniye içinde teması sağlıyor.

macline

macline

Üye
resim namına bişey görünmüyo .

Üst Alt