II. Geleneksel Maxicep stanbul Bulumas Resimleri

Sponsorlu Bağlantılar

msw

msw

Üye
    Konu Sahibi
II. Geleneksel Maxicep stanbul Bulumas Resimleri

Bu arada buluşmada bile maxicep teydik .. buyrun kanıtı

RockFord Fosgate

Üye
ohh be sukur sonunda gorebıldım:)))rahat rahat uyuyacam sımdı:)guzelmıs fotolar sagolun!!!herkese ıyı geceler!

baba ayıptır sorması o nanayı yemıs 6230i kımındır acep??)))))))

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
w900 asaleti yetiyo walla

+ sandviç ekmeğine 6611 koyanıda ayrıca tebrik ediyorum

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
3 resmin 2sinde gozlerim kapali

Zero

Zero

Üye
<div class='quotetop'>(ChaLLenGeR &#064; Feb 5 2006, 11&#58;18 PM) [post=272805]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]

O I-mate JAM oluyo

swedeniz

swedeniz

Üye
güzel resimler

msw

msw

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(ChaLLenGeR &#064; Feb 5 2006, 11&#58;18 PM) [post=272805]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
w900 asaleti yetiyo walla

[/b][/quote]
6611 mi ...

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
Tamam kusura bakmay&#305;n

Edit : Ke&#351;ke gelebilseydim benim tek ya&#351;&#305;t Salihyet vard&#305; yada ben ondan bi kaç ay yada bir ya&#351; büyük olabilirim

__Midas__

__Midas__

Üye
ortam süpermiş , istanbul da olmak vardı...

swedeniz

swedeniz

Üye
o 6611 değilki

Haberci

Haberci

Üye
Resimler için teşekkürler ancak devamını bekliyoruz

HuMuRGaN

HuMuRGaN

Üye
maxicep ortamı süper orada olmak vardı ama ben rize deyim
2 hafta daha geç olsaydı belki sizlerle görüşebilirdik
saglık olsun 1 daha ki sefere inşallah...

troublesome

Üye
ankarada da yapılsa keşke...
herkes sallıyo ankaradaki toplantıyı

VoLo

VoLo

Üye
eminim çok zevkli geçmiştir.işallah bidahaki istanbul buluşmasına bende katılacağım

alikiranbaskesen

Üye
<div class='quotetop'>(RockFord Fosgate &#064; Feb 5 2006, 11&#58;15 PM) [post=272800]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
ohh be sukur sonunda gorebıldım:)))rahat rahat uyuyacam sımdı:)guzelmıs fotolar sagolun&#33;&#33;&#33;herkese ıyı geceler&#33;

[/b][/quote]

Her ne kadar ben sizleri sizlerde beni tanımasanızda bu buluşmaya katılmaktan mutluluk duydum. Ortam ve muhabbet gayet güzeldi. Ben biraz erken kaçtım ancak yerime kardeşim salihyet&#39;i bıraktım.
Bu arada o telefon benim. geçen sene bir motor kazası geçirmiştim. Ondan kore gazisi gibi görünüyor

İştirak eden ve beni aralarına kabul eden arkadaşlara teşekkür ediyorum.

msw

msw

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(alikiranbaskesen &#064; Feb 6 2006, 12&#58;04 AM) [post=272843]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(RockFord Fosgate &#064; Feb 5 2006, 11&#58;15 PM) [post=272800]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
ohh be sukur sonunda gorebıldım:)))rahat rahat uyuyacam sımdı:)guzelmıs fotolar sagolun&#33;&#33;&#33;herkese ıyı geceler&#33;

[/b][/quote]

Her ne kadar ben sizleri sizlerde beni tanımasanızda bu buluşmaya katılmaktan mutluluk duydum. Ortam ve muhabbet gayet güzeldi. Ben biraz erken kaçtım ancak yerime kardeşim salihyet&#39;i bıraktım.
Bu arada o telefon benim. geçen sene bir motor kazası geçirmiştim. Ondan kore gazisi gibi görünüyor

İştirak eden ve beni aralarına kabul eden arkadaşlara teşekkür ediyorum.
[/b][/quote]
Biz teşekkür ederiz

msw

msw

Üye
    Konu Sahibi

darkred

darkred

Üye
resim çok süper olmuş msw

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Oh be sonunda geldim..

Pc&#39;ye 30 ytl sıkışmış dün gece hemen supply değiştirdim ama sabah okul var diye giremedim 1&#39;den sonra tabi. Ama okul faln yok çünkü çok kar var..

Bu arada her resimde nerdeyse varım..

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Arkadaşlar buluşmaya katılan 9 kişide Avrupa Yakasından geldi ve anadolu yakasından BİR TEK arkadaşımız dahi katılmadı. Bundan sonra avrupada buluşma yapmayı düşünüyoruz...

Ayrıca gelmeyenler çok şey kaçırdı belirteym..

Üst Alt