İhtiyar007

Sponsorlu Bağlantılar

@Safak

@Safak

Üye
Su ayin uyesi olmak zor heralde ugradiyom hic durmadan msj atiyom ama daha fazla emek lazim yardim etmeye calisoyom ama kimse yardim istemiyo

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
@ForumdanGadirAbi wadzap grubu açınca millet ders çalışamiyormus bildirim gelince oylemi :D

@Safak

@Safak

Üye
O gordu ama almassanz hic alinmam cunku sizin alirsanizda dahad muhabetiniz artar :)

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
O gordu ama almassanz hic alinmam cunku sizin alirsanizda dahad muhabetiniz artar :)

bu kadar büyütmenize gerek yok :D alt tarafı bir grup yani grup işte grup yeaaah filan :D şaka şaka. açılırsa ihtiyara başvurun erken kayıt için asdfgjfkdkkd

@Safak

@Safak

Üye
@Safak

@Safak

Üye
ne gibi? :D deterjan içmiş olmam lazım büyük ihtimalle. hatirlamiyorum fare zehri de olabilir
dostum cok tsk ederim sayende kafam 2trilyon deterjanla fare zehrini karistirip cektim super bisey daha yeni cigerimi kustum ben kimim ben kimim kimim len :p
dostum cok tsk ederim sayende kafam 2trilyon deterjanla fare zehrini karistirip cektim super bisey daha yeni cigerimi kustum ben kimim ben kimim kimim len :p
olmus olabilirim vewa olmemesimdir kim bilir belki olmusumdur :) :) :)

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Hoş Geldin İhtiyar007 :d:

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
ihtiyar007 = beleşçi :ehe

by-pegasus

Üye
bide manisaliyim die geciniyon manisanin nerdeyse her yerini biliyom bi saruhanliyi bilen cikmadi

aga benim memleket sarıgöl olduğu için pek bilmiyorum sarıgöl manisaya çok uzak düşüyo ve ben baya senedir nazillide yaşadığım için

de gidi de unuttum artık oraları :ehe

Üst Alt