İhtiyar007
Üye
İsmin ne?insanbunu gorunce kotu bisi saniyo okumadan
bende manisali 16 yasindayim ama koyde oturuyom saruhanliyi biliyonmu

İsmin ne?insanbunu gorunce kotu bisi saniyo okumadan

ismin safakİsmin ne?![]()
ismin safak

Ayın Üyesi Nedir, Nasıl Olunur, Özelliği Nedir ? - MaxiCepSu ayin uyesi olmak zor heralde ugradiyom hic durmadan msj atiyom ama daha fazla emek lazim yardim etmeye calisoyom ama kimse yardim istemiyo
biliyom hepsini hile yapmak gibi bi amacimda yok ama yonetimde bazi hak yemeler var ben bu siteye nerdeyse full mobil olalarak giriyom bilg yok yurta kaldigim icin zorda oluyo kazananlatin cogu genelde bilgsyrdn girdiginden daha fazla yardimci olabiliyo yanlis anlamayin kotu niyetli soylemiyom
insanbunu gorunce kotu bisi saniyo okumadan

bide manisaliyim die geciniyon manisanin nerdeyse her yerini biliyom bi saruhanliyi bilen cikmadiadını duymuştum ama pek bilmiyorum![]()
eger oyle bi grup varsa benidd alin tabi makul gorurseniz@ForumdanGadirAbi wadzap grubu açınca millet ders çalışamiyormus bildirim gelince oylemi![]()

eger oyle bi grup varsa benidd alin tabi makul gorurseniz![]()

O gordu ama almassanz hic alinmam cunku sizin alirsanizda dahad muhabetiniz artar![]()
alt tarafı bir grup yani grup işte grup yeaaah filan
şaka şaka. açılırsa ihtiyara başvurun erken kayıt için asdfgjfkdkkdkardes ne ictiysen bnada soylesene acil kullanmam lazimbu kadar büyütmenize gerek yokalt tarafı bir grup yani grup işte grup yeaaah filan
şaka şaka. açılırsa ihtiyara başvurun erken kayıt için asdfgjfkdkkd

kardes ne ictiysen bnada soylesene acil kullanmam lazim![]()
deterjan içmiş olmam lazım büyük ihtimalle. hatirlamiyorum fare zehri de olabilirdostum cok tsk ederim sayende kafam 2trilyon deterjanla fare zehrini karistirip cektim super bisey daha yeni cigerimi kustum ben kimim ben kimim kimim lenne gibi?deterjan içmiş olmam lazım büyük ihtimalle. hatirlamiyorum fare zehri de olabilir
olmus olabilirim vewa olmemesimdir kim bilir belki olmusumdurdostum cok tsk ederim sayende kafam 2trilyon deterjanla fare zehrini karistirip cektim super bisey daha yeni cigerimi kustum ben kimim ben kimim kimim len![]()

@ForumdanGadirAbi wadzap grubu açınca millet ders çalışamiyormus bildirim gelince oylemi![]()
:bide manisaliyim die geciniyon manisanin nerdeyse her yerini biliyom bi saruhanliyi bilen cikmadi