İğne korkusu tarihe karışıyor!

Sponsorlu Bağlantılar

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Kremim var sulidin'di adı heralde ama tek başıma belime uygulayamıyorum, düzenli süremediğim içinde geçmiyor galiba.

iyide Tuba iğneyle tetanoz aşısı vuruluyosa, bunu ağız yoluylada almak mümkün değilmi ? neden illa iğne ? Ağzımızla içtiğimiz ila.çlar kana karışmıyormu yani ben bunu anlayamıyorum. Bilim kolaya kaçıyor vur iğneyi gitsin :D

zx6r

zx6r

Üye
erkek adam iğneden korkarmı bee

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
Kremim var sulidin'di adı heralde ama tek başıma belime uygulayamıyorum, düzenli süremediğim içinde geçmiyor galiba.

iyide Tuba iğneyle tetanoz aşısı vuruluyosa, bunu ağız yoluylada almak mümkün değilmi ? neden illa iğne ? Ağzımızla içtiğimiz ila.çlar kana karışmıyormu yani ben bunu anlayamıyorum. Bilim kolaya kaçıyor vur iğneyi gitsin :D
sulidin ağrı kesıcı,burkulma romatızmal hastalıklara karsı etkılı
belkı cok etkılemıyodur o yuzden
asıl ılacını söyleyım sana korkma hıc muscorıl dıkloron yaptır iğne bıkereye mahsus eve gıdınceye kadar gecer:naughty:

ağızdan alınmayacak sekılde üretılms demekkı ısteseler yapablrler bencede cunku agızdan yapılan asılar var :D

Revengeful

Emekli Yönetici
:d:

Necmati

Necmati

Üye
yok be hepsını yıyorum hıcbsey de olmuyor ben cıktıgında sasırdım bıbere menemene hastaym daha dün yedım
doktora artıstlk yaptım hatta bı yanlıslık var dıye:ehe
artistlik hahaha :ehe

Necmati

Necmati

Üye
tibe bakkk :ehe

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Yazık çocuklara yaa :D

Mert

Mert

Üye
1. sınıf geldi aklıma. Herkes deli gibi dolanıyo. 1 kişi ağlıyo 3-5 kişi toplanmış etrafına :D

Necmati

Necmati

Üye
bizimkiler kaçmıştııı :ehe

Revengeful

Emekli Yönetici
ilköğretimin son seneleri... Toplu tüm sınıf okulu asmıştık :d:

EroL

EroL

Emekli Yönetici
kaçanın anası ağlamaz :D

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Basıldıysanız ağlamışınızdır. Atasözünün gerçekliği ortaya çıktı

Mert

Mert

Üye
aynen bir hoca vardı zaten onun yüzüklerini hiç sevmezdim..
Bizim inkılap hocasının bi yüzüğü vardı. Artık öğrenciye vurmak için özel mi yaptırmış bilmem. Sırtına dokunduğunda bile acıtıyodu :D

Revengeful

Emekli Yönetici
Bilirim o acıyı :d: Bizim fenci nin en büyük silahıydı :d:
Birde din öğretmenide elimizde cetvel kırmıştı :D

Necmati

Necmati

Üye
Bizim inkılap hocasının bi yüzüğü vardı. Artık öğrenciye vurmak için özel mi yaptırmış bilmem. Sırtına dokunduğunda bile acıtıyodu :D
yok kadını bir parmağında en az 2 yüzük vardı buda şamar'ın şiddeti'ni arttıyorrr... :d::d: