ev tozu ,arı,bal,domates,yumurta,vs vs dıye gıdıyor bunlar aklımda kalanlaralerjik tuba
--------------- Ekleme ---------------
nelere var![]()

yumurta'bal'domates mi???ev tozu ,arı,bal,domates,yumurta,vs vs dıye gıdıyor bunlar aklımda kalanlar![]()

Necmi yazık ya bu menemen de yiyemez![]()

niye o bu bana yapcaktıHemşire doktora artistlik yapıyor, varmı böyle bir şey![]()
herkesın branşı başka kardesım napım doktorsa
sanmıyorum iğnenın görüntüsüne alıstılar bıde buna alısma aşaması var sonra acıtırmı acıtmazmı derdı..malum konu okul olunca cogu ılkokul gelde anlat sonra evladım acımıyor dıye..bence fobıden cok okulda ögrencı kalmazokullarda aşıları bununla vururlarsa kimsenin fobisi olmaz

öyle olursun kı zor durumda kalırsan sen öyle san .Dokulda ben iğne yüzünden hiç bir aşımı vurulmadım. 22 Yaşındayım 1 kere aşı olmadım. Vucuduma 11 yaşımda iğne girdi oda serum takılmasıyla oluştu. Sanmıyorum bundan sonrada hiçbir kuvvet bana iğne sokamaz(askerlik hariç)
OKULLARDA İĞNEYE SON !
etcek zaten de bu yöntemlebence iğne işi devam etmeli çünkü kızamık falan var

Sanmam şuanda belimde felaket ağrı var. Kas gevşeltici iğne vurulmam lazım geçmesi için. Ama ben 3 haftadır çekiyorum bu acıyı Geceleri uyku uyuyamıyorım ağrıdan ama o iğneyi almam vucuduma.
Hem neden illa iğne bunu anlamıyorum. Bu ila.çları, aşıları ağzımızla içince faydası olmuyormu ? Bilim o kadar ilerlemedimi daha ? neden ilkel iğnelerle canımızı yakıyoruz?

agızdan alınan asılarda var ama yenıdoganlar ıcın sen bıraz büyük kacıyosunSanmam şuanda belimde felaket ağrı var. Kas gevşeltici iğne vurulmam lazım geçmesi için. Ama ben 3 haftadır çekiyorum bu acıyı Geceleri uyku uyuyamıyorım ağrıdan ama o iğneyi almam vucuduma.
Hem neden illa iğne bunu anlamıyorum. Bu ila.çları, aşıları ağzımızla içince faydası olmuyormu ? Bilim o kadar ilerlemedimi daha ? neden ilkel iğnelerle canımızı yakıyoruz?