İğne korkusu tarihe karışıyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Necmati

Necmati

Üye
:ehe:ehe

Revengeful

Emekli Yönetici
Tuba sen nasıl yaşıyorsun merak ettim :D

--------------- Ekleme ---------------

Necmi yazık ya bu menemen de yiyemez :D

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
yok be hepsını yıyorum hıcbsey de olmuyor ben cıktıgında sasırdım bıbere menemene hastaym daha dün yedım
doktora artıstlk yaptım hatta bı yanlıslık var dıye:ehe

Revengeful

Emekli Yönetici
Hemşire doktora artistlik yapıyor, varmı böyle bir şey :d:

Revengeful

Emekli Yönetici
huuuuuu :D

EroL

EroL

Emekli Yönetici
okullarda aşıları bununla vururlarsa kimsenin fobisi olmaz

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
okullarda aşıları bununla vururlarsa kimsenin fobisi olmaz
sanmıyorum iğnenın görüntüsüne alıstılar bıde buna alısma aşaması var sonra acıtırmı acıtmazmı derdı..malum konu okul olunca cogu ılkokul gelde anlat sonra evladım acımıyor dıye..bence fobıden cok okulda ögrencı kalmaz:ehe

EroL

EroL

Emekli Yönetici
okulda ben iğne yüzünden hiç bir aşımı vurulmadım. 22 Yaşındayım 1 kere aşı olmadım. Vucuduma 11 yaşımda iğne girdi oda serum takılmasıyla oluştu. Sanmıyorum bundan sonrada hiçbir kuvvet bana iğne sokamaz :D (askerlik hariç)

OKULLARDA İĞNEYE SON !

Revengeful

Emekli Yönetici
Hadi ayaklanalım abi :d:

Kollarımı delik deşik etti adamlar ya :D

muhammed sadık

Üye
bence iğne işi devam etmeli çünkü kızamık falan var

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
okulda ben iğne yüzünden hiç bir aşımı vurulmadım. 22 Yaşındayım 1 kere aşı olmadım. Vucuduma 11 yaşımda iğne girdi oda serum takılmasıyla oluştu. Sanmıyorum bundan sonrada hiçbir kuvvet bana iğne sokamaz :D (askerlik hariç)

OKULLARDA İĞNEYE SON !
öyle olursun kı zor durumda kalırsan sen öyle san .D

ghost841

ghost841

Üye
lan bu derimin altında paslanırsa n'olcak:d:

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Sanmam şuanda belimde felaket ağrı var. Kas gevşeltici iğne vurulmam lazım geçmesi için. Ama ben 3 haftadır çekiyorum bu acıyı Geceleri uyku uyuyamıyorım ağrıdan ama o iğneyi almam vucuduma.

Hem neden illa iğne bunu anlamıyorum. Bu ila.çları, aşıları ağzımızla içince faydası olmuyormu ? Bilim o kadar ilerlemedimi daha ? neden ilkel iğnelerle canımızı yakıyoruz?

Mert

Mert

Üye
Sanmam şuanda belimde felaket ağrı var. Kas gevşeltici iğne vurulmam lazım geçmesi için. Ama ben 3 haftadır çekiyorum bu acıyı Geceleri uyku uyuyamıyorım ağrıdan ama o iğneyi almam vucuduma.

Hem neden illa iğne bunu anlamıyorum. Bu ila.çları, aşıları ağzımızla içince faydası olmuyormu ? Bilim o kadar ilerlemedimi daha ? neden ilkel iğnelerle canımızı yakıyoruz?

Damardan girince daha verimli galiba :D
Yoksa bizi kandırıyorlar mı?

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi

agızdan alınan asılarda var ama yenıdoganlar ıcın sen bıraz büyük kacıyosun:ehe
ona katlanırsın belkı ama Allah korusun ayagına paslı çivi batsa tetanoz aşısı olmak zorundasın
risk ..bunun gıbı bırsey dedıgım
bu arada gecmıs olsun kas gevsetıcı kremler var onlardan alsana:hmmm