İftar Yemeğinde Dedemin Yaptıkları

Sponsorlu Bağlantılar

edwird

edwird

Üye
    Konu Sahibi
İftar Yemeğinde Dedemin Yaptıkları
Üst komşumuzun iftar davetine katıldık. Dedem de aramızdaydı. Herşey normal ilerlerken dedem birden elindeki kaşığı bana doğru fırlatarak ağzının yandığını belirtti ve ağzındaki yemeği üzerime fırlattı. Komşumuz bizi çağırdığına pişman bir tavırla masayı temizlerken yemeği sıcak yapan sendin demek diyerek dedem kadıncağıza balgam attı. Dedeme engel olmak istediğimde bana da balgam attı. Bütün iftarın tadı kaçtı. Çok onur kırıcıydı. Acaba iftar davetlerini geri çevirsem mi. Dedemin balgamı için ne yapmalıyım.

aLone

aLone

Üye
orucun verdiği sinirle yapmış olabilir edwirdcim sakin ol sen:ehe

komşunuzada ayıp etmiş deden ayıpladım valla:D

Nillowa

Üye
eywaa ilahi edwırd :D ne alem deden war senin öle

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Olum senın dedenın kafasında var mı? Manyak mı?Şu dedesıyle unlu edwırd sensın demek.Kac yasında deden? Sana yardımcı olacam ben
'Acaba iftar davetlerini geri çevirsem mi. '' derken iftar davetının reddıne ya da kabulune sen mı karar verıyorsun? bu arada yaşın kac?

aLone

aLone

Üye
edwird gene kayboldun ya yapma böyle:ehe

Nillowa

Üye
hep seni merak ediodum edwird :) dedenle ünü nü duymuştum ama tanışmak kısmet olmadıydı ..
dedende buraya üye olsa bizede balgam mı atar :ehe

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
geçmiş olsun edwird ... gülmeyeceğim bu duruma onurunu kırmak istemem ... dedene gidip karşı karşıya derdini anlattın mı ?? ne yaptığının farkında mısın dedin mi ??? biraz ona karşı güler yüzlü ol alttN al insan bu elbet yumuşar...

aLone

aLone

Üye
enes en cddi olunmucak konuda ciddisin ya:D

yakıştıramadım sana :ehe

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
bilmiyorum ömer yaa insanların onurunu kırmaya ve asağılamaya karşıyım ... bir başkası yüzünden bir kişinin zor durumda olması hiç hoş değil :)

Nillowa

Üye
enes çok ciddisin :ss

aLone

aLone

Üye
evet haklısın enescim edwirdla dalga geçmicema artık

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
:oke:

darülmendep

darülmendep

Üye
Gerçekten senin adına üzüldüm. Çok onur kırıcı bir davranış. Dedenle konuşmaya çalış yaptığı hatayı anlat

researcher

Üye
Üst komşumuzun iftar davetine katıldık. Dedem de aramızdaydı. Herşey normal ilerlerken dedem birden elindeki kaşığı bana doğru fırlatarak ağzının yandığını belirtti ve ağzındaki yemeği üzerime fırlattı. Komşumuz bizi çağırdığına pişman bir tavırla masayı temizlerken yemeği sıcak yapan sendin demek diyerek dedem kadıncağıza balgam attı. Dedeme engel olmak istediğimde bana da balgam attı. Bütün iftarın tadı kaçtı. Çok onur kırıcıydı. Acaba iftar davetlerini geri çevirsem mi. Dedemin balgamı için ne yapmalıyım.

pek guzel olmamıs...ayrıca edwird nokta kullanmaz....yoksa sen fake misin?

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Senaryoyu yazamamış mı dıyorsun :)

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Edwird telden arayacağım seni..Güzel direktirfler vereceğim sana..Bu şekilde sorunu kolayca halledeceksin.. :ehe

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Edwird!!Dedenin yemeğinin yarısına şöyle bir leblebi tozu at bakalım ne oluyor :ehe

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
O deği aklıma kurtlar vadısındekı abuzer gelıyor delı bı oglu vardı ya:) Niye geldın lan it git çay koy tüüüh!:kop:

Takipçi Satın Al

Üst Alt