Idmanda Olay!

Sponsorlu Bağlantılar

Kdr05

Kdr05

Üye
    Konu Sahibi
Idmanda Olay!
Galatasaray'da Fatih Terim olmadan yapılan ilk idmanda Wesley Sneijder ile Emmanuel Eboue birbirine girdi.



Galatasaray'da Fatih Terim'in ayrılması sonrasında yapılan ilk idmanda huzursuzluk yaşandı ve olayçıktı.

Sarı-kırmızılıların Fildişili savunmacısı Emmanuel Eboue ile Wesley Sneijder bir tartışma yaşadı. İki ismin tartışmasının nedeni bilinmezken, araya giren oyuncular olayın büyümesini engelledi

Sarı-Kırmızılı takımın bu sabahki çalışmasına işine son verilen Fatih Terim doğal olarak katılmadı. Ancak Terim'in yardımcıları olan Hasan Şaş, Ümit Davala ve kaleci antrenörü Taffarel, Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki çalışmaya çıkmadı.

AYRILIKLAR VAR...

Bu hafta oynanacak Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarını ise başında ise kondisyoner Scoot Piri yönetti. Öte yandan dün gece yönetim kurulu kararıyla teknik direktör Fatih Terim'in görevine sonverilen Galatasaray'da yaşanan krizin boyutu gitgide büyüyor.

Alınan bu kararın ardından Terim'in yardımcıları Hasan Şaş, Ümit Davala ve kaleci antrenörü Claudio Taffarel'in de görevlerinden ayrılacağı dün gece belli olurken bugün de yeni gelişmeler yaşanıyor.

Fatih Terim'e yakınlıklarıyla bilinen masör Uğur Durul, idari direktör Şükrü Hanedan ve Florya Metin Oktay Tesisleri müdürü Fahri Yılmaz da kendi istekleriyle görevlerinden ayrılmaya karar verdi. Bu arada ABD'li kondisyoner Scott Piri'nin de görevinden ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.
 

Benzer Konular

jojo_va
Cevap
3
Görüntüleme
429
DeV/AsA
jojo_va
Cevap
0
Görüntüleme
288
jojo_va
umitgul18
Cevap
0
Görüntüleme
467
umitgul18
DiaBLoS
Cevap
2
Görüntüleme
392
Haydar
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
315
Haydar


Üst Alt