PFDK'dan Fatih Terim'e 3 maç ceza!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
PFDK'dan Fatih Terim'e 3 maç ceza!



[h=2]Spor Toto Süper Lig'de oynanan Orduspor maçındaki olaylar nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevkedilen Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in cezası açıklandı. PFDK, Terim'e 3 maç ceza verdi.[/h]
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in cezası açıklandı.
Spor Toto Süper Lig'de oynanan Orduspor maçındaki olaylar nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevkedilen Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in cezası açıklandı. PFDK, Terim'e 3 maç ceza verdi.
Öte yandan PFDK, Terim'in yardımcılarından Hasan Şaş'a da 1 maç ceza verdi.
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nda yapılan açıklamada;
GALATASARAY A.Ş. teknik sorumlusu FATİH TERİM'in, müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi, ihraç sonrası ve müsabaka esnasındaki sportmenliğe aykırı hareketleri ve ihraç sonrası müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 3 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASINA VE YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI ve 30.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, (oy çokluğu)

Aynı müsabakada GALATASARAY A.Ş. antrenörü HASAN GÖKHAN ŞAŞ'ın, müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 1 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASINA VE YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI ve 10.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, (oy çokluğu)
Aynı müsabakada GALATASARAY A.Ş. antrenörü ÜMİT DAVALA hakkında, tedbire uymamaya iştirak nedeniyle sevk yapılmış ise de isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından CEZA TAYİNİNE YER OLMADIĞINA,
Aynı müsabakada GALATASARAY A.Ş. idarecisi ŞÜKRÜ HANEDAR hakkında, tedbire uymamaya iştirak nedeniyle sevk yapılmış ise de isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından CEZA TAYİNİNE YER OLMADIĞINA" karar verilmiştir.
Terim, Galatasaray'ın Orduspor ile oynadığı maçın devre arasında hakeme gösterdiği tepki nedeniyle tribüne gönderilmişti. Deneyimli teknik adamla birlikte yardımcıları Hasan Şaş ve Ümit Davala ile idari koordinatör Şükrü Hanedar da disiplin kuruluna sevk edilmişti.
 


seko2201

seko2201

Üye
Hakaret yok ceza var; Tükürük yok ceza var; Tükürük var ceza yok; ŞİKE var ceza YOK !!! Durmayacağız , Durduramayacaksınız.
Engin Baytar'a 11.
Felipe Melo'ya 4
Fatih Terim'e 3
Hasan Şaş'a 1 maç ceza verildi

11+4+3+1 =19. Sampiyonluk geliyo
 
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
haketti...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt