iDesk for S60v5 (iPhone style on your 5800/N97)

Sponsorlu Bağlantılar

Aziz™

Aziz™

Üye
telefon tarihini geriye alarak denemeler yapın.bende 5800 olmadığı için elimden birşey gelmiyor malesef:(

mimit1981

Üye
Sertifika süresi dolmuş öle diyor

eviLphysicist

eviLphysicist

Üye
öncelikle herkese selamlar. arkadaslar ben yaptım ancak bi sorun war herşeyini uyguladım fakat ne hafıza kartında nede telefonun kendi hafızasında theme (tema) klasörü yok :( bi çözümü olan warmı ? başka yerlere atmayı denedim fakat program açılırken mavi ekranda kalıyor .... teşekkürler

searchday

Üye
setifika sorunu diyrsa tarihi gri aldım oldu bnde:oke:

Aziz™

Aziz™

Üye
tarihi geri alırsanız sertifika sorununu hallolması gerekiyor..

storm_61

storm_61

Üye
emeğine saygı duyuyorum fakat anlamadığım neden telefonlarınızı IPHONE benzetmek istediğiniz.
tartışmasız NOKİA 5800 XM VAZGEÇİLMEZ.

ahmet352

Üye
emeğine saygı duyuyorum fakat anlamadığım neden telefonlarınızı IPHONE benzetmek istediğiniz.
tartışmasız NOKİA 5800 XM VAZGEÇİLMEZ.

ama herkesin 5800 yada n97 si yok dimi

insanlar görünüşlerini sevidği için bunları kullanıyor bende kullanıyorum ve çok güzel oldu

Ersin Oktay

Ersin Oktay

Üye
Sağol..

Aziz™

Aziz™

Üye
rica ederim..

mimit1981

Üye
Sertifikanın süresi geçmiş..

Aziz™

Aziz™

Üye
telefonun tarihini geriye alıp deneyin birde öyle olması gerekiyor..

bertuhh

Üye
bn yukarıdaki açıklamadan bişi anlamadm biraz cahil kalıorum o konularda biraz daa açık bir açıklama yaparmısınız lütfen

Aziz™

Aziz™

Üye
canım kardeşim işin daha ayrıntılı anlatımı yada basit yolu yok zaten konuda çok anlaşılır bir şekilde yazdım.uygulanış sırasını iyi takip et.yaparsın.eğer yine sıkıntı çekersen tekrar bildir yardımcı olurum

Aziz™

Aziz™

Üye
başka deneyen yokmu?:hmmm

Lynchey

Üye
kardes bu telefonda kasma yapıyormu yada ne gibi deisiklikler yapıor? bide bunun türkcesı yokmu menüler böle ingmi olacak? bunu yapabılmek ıcın tel hacklımı olması lzm bu sorulara cevap verirsen belkı bende gecis yapcam bu olaya güzelmis . .

Aziz™

Aziz™

Üye
telefonun hackli olması gerekmiyor.program ingilizce ama kullanırken asla sıkıntı yaşamazsın.ayrıca kasma yapmıyor sadece telefon menüsüne i-phone görünümü veriyor.iyi kullanımlar..

Lynchey

Üye
denemedgim tarih kalmadı hala süresi gecmıs serfıtıka saka gıbı :S

--------------- Ekleme ---------------

kardesm su serfitika tarihi olayını hallette bende yükleym cok ıstıorm süper biseymis ya.. yardmcı ol lütfen :S bütün tarihleri denedim yılı bile deistirdim olmuyor. . .

Aziz™

Aziz™

Üye
telefonun hacklimi?

Lynchey

Üye
deyil? hacklı olmasına gerek yok demiştin zaten? :S

lupa

Üye
ellerinize sağlık

Üst Alt