iDesk for S60v5 (iPhone style on your 5800/N97)

Sponsorlu Bağlantılar

taraplili249

Üye
E:op:llerinize sağlık arkadaşım

Aziz™

Aziz™

Üye
rica ederim kardeşim hayırlı olsun:)

draw1907

draw1907

Üye
teşekkürler ama çalışmadı bu

Aziz™

Aziz™

Üye
çalışmadımı anlattıklarımı güzelce yaptınmı

byali_46

Üye
kardeş öncelikle sağl böyle bilgileri paylaştığın için;ama ''paketin içindeki gDesk For 5800 klasöründe bulunan uygulamaları GDesk.0.33d.SIS dosyalarından Başlayarak sırasıyla kurun''demişsin bu işlemi ben nasıl yapacağım.benim cep tlf um çin ürünü Nokia N97.bilgi varirsen sevinirim.şimdiden teşekkürederm.

fatih82

fatih82

Üye
eyvallah yarbayım

Aziz™

Aziz™

Üye
kardeş öncelikle sağl böyle bilgileri paylaştığın için;ama ''paketin içindeki gDesk For 5800 klasöründe bulunan uygulamaları GDesk.0.33d.SIS dosyalarından Başlayarak sırasıyla kurun''demişsin bu işlemi ben nasıl yapacağım.benim cep tlf um çin ürünü Nokia N97.bilgi varirsen sevinirim.şimdiden teşekkürederm.

öncelikle teşekkürler ama bu dosyalar çin malı telefonlarda asla çalışmaz deneme bile.çin malı telefonlar için doğru dürüst yani adam gibi birşey bulamazsın

--------------- Ekleme ---------------

eyvallah yarbayım

rica ederim:)

sinan266

Üye
dostum sağol da çalışmıyor.
ben de başka gdd dosyaları da var ama bu çalışmıyor.
dediğimi yaptın mı deme şimdi.yapmasını önceden biliyorum zaten.pylşm için sağol ama çalışmıyor

Aziz™

Aziz™

Üye
dediğimi yaptınmı demeyecektim zaten.sadece ne şekilde çalışmıyor yani verdiği hata nasıl.dosyalarmı çalışmıyor bunu diyecektim.yinede rica ederim.çalışsaydı mutlu olurdum

Ferzan

Ferzan

Üye
teşekkürler

Aziz™

Aziz™

Üye
rica ederim.hayırlı olsun

sinan266

Üye
dediğimi yaptınmı demeyecektim zaten.sadece ne şekilde çalışmıyor yani verdiği hata nasıl.dosyalarmı çalışmıyor bunu diyecektim.yinede rica ederim.çalışsaydı mutlu olurdum

Cevap için sağol öncelikle.
Hata şu hani gdesk i açtığımızda böyle açık mavi gibi bir renk olan sayfa geliyo.Orda normalde dizayn yükleye gelip .gdd dosyası seçiyoruz bende bikaç tane daha var onlara basınca hemen geliyo faka bu İdesk gdd dosyasını yükletince yine o mavimsi ekran geliyor.
10 dk. falan da beklemişimdir yüklensin diye ama olmadı.

--------------- Ekleme ---------------

Cevap için sağol öncelikle.
Hata şu hani gdesk i açtığımızda böyle açık mavi gibi bir renk olan sayfa geliyor.Orda normalde dizayn yükleye gelip .gdd dosyası seçiyoruz bende bikaç tane daha var onlara basınca hemen geliyor fakat bu İdesk gdd dosyasını yükletince yine o mavimsi ekran geliyor.
10 dk. falan da beklemişimdir yüklensin diye ama olmadı.

Aziz™

Aziz™

Üye
sen 5300'damı denedin.onda denediysen çalışmayabilir.çünkü sadece 5800 ve n97 için çalışma garantisi verilmiş

sinan266

Üye
Benim için söylediysen eğer tabiki de 5800 da denedim.

Aziz™

Aziz™

Üye
çalışmadığı için üzüldüm kardeşim keşke elimden birşey gelse baksana başka kimsede sorun çıkmamış:hmmm

slayer87

Üye
dostum sürsi geçmiş sertifika dio v3 olmasın bu

Aziz™

Aziz™

Üye
sen hangi telefonda denedinki

melih_cayli

Üye
süresi geçmiş sertifika diyo maalesef :(:(:(:(:(

Aziz™

Aziz™