İdeox x5 hakkında bir soru acildir :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hemato

Üye
    Konu Sahibi
İdeox x5 hakkında bir soru acildir :)
Arkadaşlar bu telefon bozulduğunda ne olur çin malı olduğu için almakta tereddüd çekiyorum yardım biri aydınlatsın beni.

baranselona

baranselona

Üye
kvk garantisi var

hemato

Üye
    Konu Sahibi
onu bızde bılıyoruz hocam bozulunca ne olacak ? ne kadar surede gelır cabuk bozulurmu ? babam bozulursa vay haline dedi :D

baranselona

baranselona

Üye
biliyosan sorun yok ozaman... her telefona nasil bakiyosa onada oyle bakacak bakmak zorunda zaten... sorununa bagli dh de arkadasin ekrani yamuktu gonderdi 1 hafta sonra sifir jelatinli ekraniyla geldi..

• Beğen
Tepkiler: coacoa

coacoa

Üye
biliyosan sorun yok ozaman... her telefona nasil bakiyosa onada oyle bakacak bakmak zorunda zaten... sorununa bagli dh de arkadasin ekrani yamuktu gonderdi 1 hafta sonra sifir jelatinli ekraniyla geldi..
kvk boru niyetine 2 yıl garanti vermiş zaten boşver arkadaşım açıklama yapma bunlara he de geç : ))

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Biraz anlayıslı olun arkadasa karsı o telefonun parçasının degismesi gerekse ne olacak adam buna benzer seyler soruyor.
Kvk destek verse ne yazar markanın tenkik destegi teknik servisi yoksa türkiyede.

coacoa

Üye
Biraz anlayıslı olun arkadasa karsı o telefonun parçasının degismesi gerekse ne olacak adam buna benzer seyler soruyor.
Kvk destek verse ne yazar markanın tenkik destegi teknik servisi yoksa türkiyede.
bu telefona sıradan çin malı gibi bakarsan orda dur derim işte alıpta pişman olan 1 kişi yokken milyarlık telefonlarla kıyaslanırken kvk gibi koca marka 2 yıl destek verirken bu lafı söyleyen kıronun marka meraklısının önde gidenidir kusura bakmayın : )) ya ellerinin altında internet var hiçmi araştırmazlar ya sabır ..

mertcb

mertcb

Üye
Sorun değil kvk var arkadaşların dediği gibi.
Eğer internet üzerinden alışveriş yapıyorsanız jelatin falan da bulunabiliyor koruyucu kapak falan...
Ama bence güvenle alabilirsiniz sorun çıkaracağını sanmam.
Fiziksel olarak 2 sorunu var kamera biraz dışarda ama takoz olarak kullanmıycaksın ki ne de olsa
Ses açma tuşları biraz elinde kalmışcasına duruyor ama öyle bir şey yok tabi sağlam değil gibi (ya da benim incelediğim böyleydi)
Bir de arkadaşların dediğine göre ekran da açıklık varmış bazılarında ama benim baktığımda hiçbir sorun yoktu :ehe

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Teknik destek sorunu yüzünde sony ericsson Türkiyeden silinip gitti hatırlatırım.
Marka ne kadar büyük olursa olsun sonuçta sorun bu kvk isterse 10 yıl destek versin is yine huawei'de bitiyor ve bir nokia bir samsung gibi destek yok.Aranızda telefonu servise veren varsa yasadıgınız süreci anlatın arkadasa yüklenmeye gerek yok.

hemato

Üye
    Konu Sahibi
ace alıyorum sanırım .. 650 lıraya babamın arkadası varmıs o verıyor . 0 .

--
galaxy ace almıs bulunmaktayım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt