İdeos x5 yeni rom yükleme yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mami_cavus

Üye
    Konu Sahibi
İdeos x5 yeni rom yükleme yardım
Arkadaşlar 2.3.5 romunu indirip hafıza kartına attım. ClockWorkModu kurup reco ry dosyasının yedeğini alıp baska bir recovery dosyasıyla değiştirdim. Şimdi ses acma tusu güç düğmesi bastıgımda yedeklemek backup and restore menüsünü bul dım. Ne yapmamı önerirsiniz? Not:Hafıza kartı 1gb

baranselona

baranselona

Üye
2.3.5 orjinal romdur bu yüzden custom rom yükler gibi yükleyemezsiniz bunun için programlarınızı normal yedekleyip telefonunuzu kapatıp ses açma ve kısma tuşuna basarak güç tuşuyla telefonunuzu açmaya çalışın ve yükleme ekranı karşınıza gelsin....

mami_cavus

Üye
    Konu Sahibi
2.3.5 orjinal romdur bu yüzden custom rom yükler gibi yükleyemezsiniz bunun için programlarınızı normal yedekleyip telefonunuzu kapatıp ses açma ve kısma tuşuna basarak güç tuşuyla telefonunuzu açmaya çalışın ve yükleme ekranı karşınıza gelsin....

Yükleme ekranı karşıma geldi de o menude backup and restore seçeneğini bulamadım

baranselona

baranselona

Üye
yükleme ekranı karşınıza geldiğinde siz hiçbirşey yapamazsınız ki teefon otomatik yükleme yapar... orjinal rom u nasıl yükleyeceğiniz anlatılmış linkte zaten... back up restor işlemini custom romlarda oluyor ama orjinal 2.3 romda nasıl olur bilemiyorum

mami_cavus

Üye
    Konu Sahibi
yükleme ekranı karşınıza geldiğinde siz hiçbirşey yapamazsınız ki teefon otomatik yükleme yapar... orjinal rom u nasıl yükleyeceğiniz anlatılmış linkte zaten... back up restor işlemini custom romlarda oluyor ama orjinal 2.3 romda nasıl olur bilemiyorum

Şimdiki sürüm 2.2.1 Ne backup and restore nede verdiğiniz linkteki "Advanced bölümüne giderek Wipe Dalvik Cache seçeneğini seçin ve tekrar ana menüye gidin" yerini bulamadım

baranselona

baranselona

Üye
verdiğim linkteki yazıyı bikere okusaydınız keşke

Dikkat: Bu rom 100mb'lık custom romlar gibi değildir, kök dizindeki dosyaları değiştirdiğinden CWM'den kurulmaz. Şarjınızın %50'den fazla olmasına dikkat edin.

-İndirdiğiniz dosyayı arşivden çıkarın, içinden dload diye bir klasör çıkacak.
-Bu klasörü hafıza kartınızın ana dizinine kopyalayın ve telefonu kapatın.
-Telefonu ses açma(+), ses kısma(-) ve güç tuşuna basılı tutarak açın.
-10sn içinde siyah bir ekran çıkacak, ekranda "installing" yazacak.
Bu aşamadan sonra kesinlikle telefonu kapatmayın! Kırmızı bildirim ledi yanıp sönebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt