İdeos x5 Wifi Sorunum Var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kopane

Üye
    Konu Sahibi
İdeos x5 Wifi Sorunum Var
Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba, başlıkta da belirttiğim gibi wifi sorunum var geçenlerde abimlere gittim modeme bağlandım fakat bağlı oldugu halde ve yeterli derecede çektiği halde internete girmedi .s normal olarak internete girmeyi denedim (hattım üzerinden paralı) hiç kasmadan sorun olmadan girdi fakat wifi üzerinden girmiyor ? Yardımlarınız için şimdiden teşekür ederim...

baranselona

baranselona

Üye
bazı telefonlar bazı modemleri seçebiliyor.. mesela bizim dershanede arkadaşın nokia n95 i ile benim telefon wifi ile internete bağlanamazken blackberryler ve nokia c3 bağlanabiliyor...

kopane

Üye
    Konu Sahibi
fakat benimki bazen bağlanıyor bazen bağlanmıyor .s hiç bağlanmasa dediğin doğru ama benimki arada bağlanıo bazende bağlanmıyor .s

baranselona

baranselona

Üye
hmm onu bilmiyorum usta ya modemle ilgili bi ayar falan yapmak gerekiyordur belki donanımhaberde bi konu vardı skıça sorulan sorular diye huawei bölümünde oraya bir bak istersen..

kopane

Üye
    Konu Sahibi
anladım dostum bakıyorum şimdi ee yokmu başka yardımcı olucak bi arkadas ? bi fikir vericek dost ?

kloı123

kloı123

Üye
hic bi fikrim yok benim ideos x5 mukemmel derecede wifi s.ni kullanıyor dolmusta gıderken 20 tane ag cekiyor kendıne :) sen bı servıse gonder wifi alıcısı degistirsinler belkide yazılımsal sorundur bilmioyrum

Elektr0

Elektr0

Üye
benim X5 im yok ama elektronik cihazların dilinden anlarım :D ideos x5'inle konuşmayı denedin mi ? :d: kasma yav kendini kapa aç telefonu düzelmezse 2.3 güncellemesi ile kesin düzelir...

kopane

Üye
    Konu Sahibi
konuşmayı derken ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt