nokia 603 isletim sistemi ne bilmiyorum ama android degildir sen kamera ve muzik demıssın ideos x5 ın muzigi gayet iyi 603 ü bilmem kamerasını kotuleyenler var kamerası gayet ıyı gunes altında cok cok iyi ama nokianıon donanımsal ozellikleri ve kalite bakımından en iyisidir bence yani sana 603 uyar ama 603 u cok ovmeye gerek yok
1ghz işlemcisi varmıs andorid telefon olmadıktan sonra 1gzz işlemci neye yarar ? 500 olsa bile kasmaz nokianın telefonlarında bunu fazla + olarak gormeyın
bu 603 u alacak arkadas 603 ile ideos arasında cok para farkı var ideos x5 suanda hepsıburadada 495 tl 0 ı bende ideos x5 kullanıyorum tek sorunum ısık sızması cın malı oldugunu belli ediyor dogrusu ama diger ozelliklrinı 1000tlden az bi telefonda bulamazsın ben slikon kılıf ve 2 ekran koruyucu siparis ettim uzun yazdım bıraz ama sadece ama sadece tek ıstedıgın kamera ve muzik ise gonul rahatlıgla ver 603 e para ama ben bı sure sonra sıkılacagına emınım.ben ideos x5 ımle dolmusta 15 20tk lık yolu eglenerek gecırıyorum gerek flash destegı gerek 800mhz islemci ve 512mb ram her oyunu oynuyorum asphalt 6 dahil ama sen yine 603 al bence ideos x5 cok agır fılm ızlerken elımı yoruyor