foreverthe
Üye
Bunlar dışında önerebileceğin başka telefon var mı arkadaşım ? Birde canımı sıkan 603'te flash yok gece çekimlerine ne yapıcam ?eğer büyük ve kaliteli görüntü- bolca kaliteli oyun uygulama-yüzlerce değişik arayüz birçok extra rom-daha hızlı internet vb... şeyler isteseydi tabiiki ideos x5 önerirdim hatta bunları söylemese ve sadece 2 cihaz arasında karşılaştırma yapsa yine ideos x5 derdim ama yazdığı 3 özellikte 603 te iyi olduğu için önerdim
----------Eklendi @ 20:13:58 ---------- Yazıldı @ 20:10:12 ----------
flash desteğinin gittiği falan yok bakma sen ifan lara şimdi 603 le girip bi flash oyun oynayamazsın yada flash isteyen bir film sitesinden film izleyemezsin en az bi 4-5 sene hatta dahada fazla zaman sonra flash içeriklerin yerine html5 ler geçebilir ki html5 i neredeyse piyasadaki her telefon destekler... ayrıca bildiğim kadarıyla adobe cep telefonları için flash player i geliştirmeyeceğini söyledi flashplayer zaten bilgisayar vb.. gelişecek yani yine flashplayer destekleyen telefonlar bilgisayarda açılan içerikleri açmaya devam edecek...
----------Eklendi @ 20:15:43 ---------- Yazıldı @ 20:13:58 ----------
mesajı değiştirmeden önce x5 önermişti zaten gönderme yapmışanlayana....
----------Eklendi @ 20:18:42 ---------- Yazıldı @ 20:15:43 ----------
tabiiki kötü değil hatta power amp programıyla eq ayarını öyle bi ayarlıyosun ki kardeşimin vdf 945(sesi aşırı azdır vdf945 in) hoparlörü patlayacaktı o derece ideos x5 te tabiiki çok daha yüksek ses elde edersin hatta dolby ses teknolojisi sayesinde çok kaliteli ses de elde edebilirsin.... ama senin uygulama vb.. şeylerle işin olmadığı için sadece kamera ve ses açısından 603
Ondan bana kamerası, ses kalitesi ve uygulaması biraz olan bir telefon önerirseniz sevinirim. Şimdiden sağ olun arkadaşlar 

İsteyenler için şunu deneyin: