Telefon Tavsiyesi İdeos x5- Nokıa 603

Sponsorlu Bağlantılar

foreverthe

foreverthe

Üye
    Konu Sahibi
eğer büyük ve kaliteli görüntü- bolca kaliteli oyun uygulama-yüzlerce değişik arayüz birçok extra rom-daha hızlı internet vb... şeyler isteseydi tabiiki ideos x5 önerirdim hatta bunları söylemese ve sadece 2 cihaz arasında karşılaştırma yapsa yine ideos x5 derdim ama yazdığı 3 özellikte 603 te iyi olduğu için önerdim

----------Eklendi @ 20:13:58 ---------- Yazıldı @ 20:10:12 ----------

flash desteğinin gittiği falan yok bakma sen ifan lara şimdi 603 le girip bi flash oyun oynayamazsın yada flash isteyen bir film sitesinden film izleyemezsin en az bi 4-5 sene hatta dahada fazla zaman sonra flash içeriklerin yerine html5 ler geçebilir ki html5 i neredeyse piyasadaki her telefon destekler... ayrıca bildiğim kadarıyla adobe cep telefonları için flash player i geliştirmeyeceğini söyledi flashplayer zaten bilgisayar vb.. gelişecek yani yine flashplayer destekleyen telefonlar bilgisayarda açılan içerikleri açmaya devam edecek...

----------Eklendi @ 20:15:43 ---------- Yazıldı @ 20:13:58 ----------

mesajı değiştirmeden önce x5 önermişti zaten gönderme yapmış :D anlayana....

----------Eklendi @ 20:18:42 ---------- Yazıldı @ 20:15:43 ----------

tabiiki kötü değil hatta power amp programıyla eq ayarını öyle bi ayarlıyosun ki kardeşimin vdf 945(sesi aşırı azdır vdf945 in) hoparlörü patlayacaktı o derece ideos x5 te tabiiki çok daha yüksek ses elde edersin hatta dolby ses teknolojisi sayesinde çok kaliteli ses de elde edebilirsin.... ama senin uygulama vb.. şeylerle işin olmadığı için sadece kamera ve ses açısından 603
Bunlar dışında önerebileceğin başka telefon var mı arkadaşım ? Birde canımı sıkan 603'te flash yok gece çekimlerine ne yapıcam ? :D Ondan bana kamerası, ses kalitesi ve uygulaması biraz olan bir telefon önerirseniz sevinirim. Şimdiden sağ olun arkadaşlar :)

coacoa

Üye
Bunlar dışında önerebileceğin başka telefon var mı arkadaşım ? Birde canımı sıkan 603'te flash yok gece çekimlerine ne yapıcam ? :D Ondan bana kamerası, ses kalitesi ve uygulaması biraz olan bir telefon önerirseniz sevinirim. Şimdiden sağ olun arkadaşlar :)
sen kameraya takmış birisin o yüzden 603 al gitsin c6 01 var onunda kamerası güzelmiş nokianın zaten tek artısı kameralar :D

fatih_347

Kapalı Hesap
sahibinden satılık huawei ideos x5 NOT takas sadece nokia 603 denen telefonla yapılır.

foreverthe

foreverthe

Üye
    Konu Sahibi
sen kameraya takmış birisin o yüzden 603 al gitsin c6 01 var onunda kamerası güzelmiş nokianın zaten tek artısı kameralar :D
Nokıa alıcam diye bir kaide yok başka telefonlarda alabilirim :) Benim için kamera ve müzik önemli ?

MyDownLoaD

MyDownLoaD

Üye
603 ün ses kalitesini bilmiyorum fakat kamerası iyi diyenler biraz beni şaşırttı zira cihazın kamerasında ''autofocus ve flash yok'' nasıl daha iyi pek anlayamadım ? Ideos x5 ses kalitesinde kimseyi üzmez zira dolby mobile ses teknolojisi kullanan sayılı cihazlardan biridir.Fanlık yapmaya gerek yok bazıları sadece 603 yazıp geçmiş nedenlerinide yazında arkadaş gönlünü rahat tutup alsın :)

• Beğen
Tepkiler: fatih_347
pRime.

pRime.

Üye
Kamerası beni tatmin eder mi ?

Makro çekim yapamazsın ama evet.

----------Eklendi @ 21:41:22 ---------- Yazıldı @ 21:40:04 ----------

Ve ses olarak da kesinlikle tatmin edecektir müzik telefonu olduğunu hatırlatırım 603'ün.

----------Eklendi @ 21:44:42 ---------- Yazıldı @ 21:41:22 ----------

Bazı arkadaşlara da kulak asmazsan daha rahat seçim yaparsın, symbian belle seni hızıyla akıcılığıyla mest eder. :oke:

MyDownLoaD

MyDownLoaD

Üye

Ve ses olarak da kesinlikle tatmin edecektir müzik telefonu olduğunu hatırlatırım 603'ün.

Bazı arkadaşlara da kulak asmazsan daha rahat seçim yaparsın, symbian belle seni hızıyla akıcılığıyla mest eder. :oke:

1)Makro çekim yapmayacaksa nasıl memnun kalacak fotoğraflarını hep 2-3 metre uzaktan mı çekecek ?
2)Autofocus olmayan kameralarda anı yakalamak her zaman kolay olmayabilir görüntüyü tamamen netleştiremediği için elini biraz salladığında dahi kamera bulanık bir çekim yapacaktır.
3)Bu konuda sana katılıyorum 603 müzik telefonu.
4)Kulak asmamakmı ? Adam telefon alıyor tabikide herkesin yorumlarına kulak asacak!Sadece 1 kişinin önermesi ile telefon alınmaz kullananlardan yorum gerekir - ve + larının öğrenilmesi gereklidir.
5)Symbian işletim sisteminde uygulama sayısı yükseldikçe buna paralel olarak yavaşlamaya başlayacaktır işlemcisinin 1ghz olması o cihazın hızlı olması anlamına gelmez.O 1ghzlik işlemci ARM11 tabanlı bir işlemcidir.Yeni nesil denemez.

__xXx__

__xXx__

Üye
bence 603 neden mi
bir kere belle kurulu geliyor akıcılığı ile mest edecek insanı
sonra cihazın sistem özellikleri gayet tatmin edici
geleceğin en önemli teknolojilerinden biri olan nfc yi içeriyor ayrıca bugün bir bayii de gördüm bence ses kalitesi gayet iyi

foreverthe

foreverthe

Üye
    Konu Sahibi
bence 603 neden mi
bir kere belle kurulu geliyor akıcılığı ile mest edecek insanı
sonra cihazın sistem özellikleri gayet tatmin edici
geleceğin en önemli teknolojilerinden biri olan nfc yi içeriyor ayrıca bugün bir bayii de gördüm bence ses kalitesi gayet iyi
Peki ya kamera ?

pRime.

pRime.

Üye
1)Makro çekim yapmayacaksa nasıl memnun kalacak fotoğraflarını hep 2-3 metre uzaktan mı çekecek ?
2)Autofocus olmayan kameralarda anı yakalamak her zaman kolay olmayabilir görüntüyü tamamen netleştiremediği için elini biraz salladığında dahi kamera bulanık bir çekim yapacaktır.

4)Kulak asmamakmı ? Adam telefon alıyor tabikide herkesin yorumlarına kulak asacak!Sadece 1 kişinin önermesi ile telefon alınmaz kullananlardan yorum gerekir - ve + larının öğrenilmesi gereklidir.
5)Symbian işletim sisteminde uygulama sayısı yükseldikçe buna paralel olarak yavaşlamaya başlayacaktır işlemcisinin 1ghz olması o cihazın hızlı olması anlamına gelmez.O 1ghzlik işlemci ARM11 tabanlı bir işlemcidir.Yeni nesil denemez.

Ben eksisi artısından söz etmiyorum, tahrik edici yorumlara kulak asmamasını söylüyorum, kamera normal çekimlerde çok başarılı af olmaması makro çekim yapamayacağı anlamına geliyor sadece, symbian belle'i görmediğiniz ya da kullanmadığınız için yorum yapmasanız daha iyi olur, arm11 tabanlı olması da over clock yapamamak demek sadece.

mstf_l

mstf_l

Üye
bence bu kamera bana yetmez dersen c6 01 e bak dedigim gibi islemci ve gpu i kotu ama uygulama oyun yuklemeyecegin icin sıkıntı olmaz ses olarakta fazla bir kaybın olmaz diye dusunuyorum ben hem autofocus hem 8 mp hem flas hemde amoled ekran var 603 ten eksileri 0.3 inc kucuk ekran ve daha alt seviye kalite ses

Lenneth

Üye

Hangi akıcılıkla Serdar ?

Menüyü açıyorum, ikonları kaydırayım diyorum takıla takıla iniyorlar, telefonda çok az uygulama yüklü birde..

N8'im böyle ama umarım 1 ghz'lik işlemci ilen gelen 603 böyle değildir. Yoksa hayal kırıklığı...

pRime.

pRime.

Üye

Menüyü açıyorum, ikonları kaydırayım diyorum takıla takıla iniyorlar, telefonda çok az uygulama yüklü birde..

N8'im böyle ama umarım 1 ghz'lik işlemci ilen gelen 603 böyle değildir. Yoksa hayal kırıklığı...

Sana mı yoksa Hasan'a mı inanayım?

Del Rey

Del Rey

Üye

Ya of bıktım ama senden. Belle dediğin şey bir CFW! Hem de %80'lik BUG ve 680 MHz işlemcide çalışıyor. E artık bunlarla da kassın değil mi? Orijinal Belle gelmemiş telefonuna, Belle kasıyor da Belle kasıyor.

----------Eklendi @ 09:20:04 ---------- Yazıldı @ 08:57:12 ----------

Bu arada bana göre Nokia 603. 512 MB RAM ve 1 GHz işlemci ile X5'in altında kalan donanımı yok. BCM2763 GPU, 1080p oynatma ve çekim için izin verecek kadar güçlü. Aynı zamanda yine 1080p kalitesindeki HD oyunları da açmak için yeterli. Yani, oyun kalitesini N8 gibi cihazlarla bir üst düzeye taşıyan Symbian, artık Android düzeyi 1 GB 2GB oyunları kaldırabilmek için de yeterli düzeye geldi. Kısaca, yeni gelecek Gameloft oyunları 701 ve onun devamı olan daha iyi serilerde; Android kalitesi HD oyunlar oynanabilir. Gelebilecek muhtemel bir güncellemede ise 701'in kamerası 1080p çekim için elverişli konuma getirilebilir.

Bu arada Android'de Flash desteği var fakat Adobe artık geliştirmeyi durduracağını açıkladı. Symbian Belle'de de Flash Lite 4 var ve Flash 10 içeriğini sorunsuzca açmanız için yeterli oluyor.

Bu arada, Android'in kaynak kodunu indirip kendi işletim sistemimi yazasım geldi :ehe İsteyenler için şunu deneyin:
mkdir android ; cd android ; repo init -u git://android.git.kernel.org/platform/manifest.gir ; repo sync ; make

Takipçi Satın Al

Üst Alt